0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...Chiar daca muncesc prea mult,dar la finalul fiecarei zi ma bucur ca am facut bine unui om,indiferent cine ar fi acel om.
... eu sunt contra Dictaturii .Eu sunt doar pentru Democratie!
Eu nu sunt de acord sa condamni la puscarie, sa recuperezi suma si eventual dupa sa faca puscarie daca mai este cazul.
... eu m-am inscris pe acest forum cu speranta ca ne ajutam,ca pot sa gasesc ceva util in imbunatatirea masinii Suzuki,si nu sa ma contrazic cu nimeni.Sper sa se schimbe ceva.. Dar ai vazut ca oamenii care sunt de ajutor sunt inlaturati.
Decizia nr. 91 din 28 februarie 2018 a Curtii Constitutionale pune capat statului mafiot! Este certificatul de deces al statului mafiot! Si arunca in aer protocoalele infractionale incheiate intre SRI si PICCJ incepand cu anul 2009. Si posibil si cele cu ICCJ... asta urmeaza sa aflam in curand daca a existat si un protocol SRI - instanta suprema.Procurorii DNA si din alte parchete, care au realizat, in baza protocoalelor semnate de Maior – Coldea – Kovesi, dosare impreuna cu ofiteri de informatii din SRI, se afla in fata dilemei vietii lor. Daca nu isi retrag imediat dosarele pe care le-au trimis la instanta sau nu renunta la acuzatiile si probele obtinute ilegal in colaborarea cu SRI, vor risca sa ajunga inculpati pentru abuz in serviciu, represiune nedreapta si alte infractiuni ce tin de infaptuirea actului de justitie.Asta pentru ca Decizia nr. 91/2018 a Curtii Constitutionale le arunca in aer toata cardasia cu SRI cladita pe dosare cu fapte care nu tin de siguranta nationala – singurul domeniu in care SRI are dreptul sa activeze.
Dar ai vazut ca oamenii care sunt de ajutor sunt inlaturati.
Tot timpul o sa fie subiecte pro si contra,e bine asa?Daca DA, atunci sa nu ne suparam daca eu sunt contra Dictaturii .Eu sunt doar pentru Democratie!
doua exemple de oameni "cinstiti" condamnati degeaba?1.Mircea Basescu-condamnat degeaba ca banii tot nui-a dat inapoi2.Cocossi altii..........Eu nu sunt de acord sa condamni la puscarie, sa recuperezi suma si eventual dupa sa faca puscarie daca mai este cazul.Vezi si cazul Dan Radu Rusanu.https://www.hotnews.ro/stiri-dosare_juridice-22239796-fostul-presedinte-asf-dan-radu-rusanu-cere-statului-roman-despagubiri-valoare-6-5-milioane-lei-pentru-perioada-care-fost-arestat.htmDecizia nr. 91 din 28 februarie 2018 a Curtii Constitutionale pune capat statului mafiot! Este certificatul de deces al statului mafiot! Si arunca in aer protocoalele infractionale incheiate intre SRI si PICCJ incepand cu anul 2009. Si posibil si cele cu ICCJ... asta urmeaza sa aflam in curand daca a existat si un protocol SRI - instanta suprema.Procurorii DNA si din alte parchete, care au realizat, in baza protocoalelor semnate de Maior – Coldea – Kovesi, dosare impreuna cu ofiteri de informatii din SRI, se afla in fata dilemei vietii lor. Daca nu isi retrag imediat dosarele pe care le-au trimis la instanta sau nu renunta la acuzatiile si probele obtinute ilegal in colaborarea cu SRI, vor risca sa ajunga inculpati pentru abuz in serviciu, represiune nedreapta si alte infractiuni ce tin de infaptuirea actului de justitie.Asta pentru ca Decizia nr. 91/2018 a Curtii Constitutionale le arunca in aer toata cardasia cu SRI cladita pe dosare cu fapte care nu tin de siguranta nationala – singurul domeniu in care SRI are dreptul sa activeze.p.s sa nu transformam topicul asta cu ce varsta am eu, sunt destul de matur,inca mai vad destul de bine ce se intampla in Ro.Daca ar vedea toti ca mine.....@enicky-multumesc,te astept in G.H.Da, asa ar fi mai bine, sa vorbim despre masini, eu m-am inscris pe acest forum cu speranta ca ne ajutam,ca pot sa gasesc ceva util in imbunatatirea masinii Suzuki,si nu sa ma contrazic cu nimeni.Sper sa se schimbe ceva.. Dar ai vazut ca oamenii care sunt de ajutor sunt inlaturati.