Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700567 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

...Chiar daca muncesc prea mult,dar la finalul fiecarei zi ma bucur ca am facut bine unui om,indiferent cine ar fi acel om.
    Nu ne cunoastem, dar as dori sa-ti strang mana pantru afirmatia de mai sus, dar suntem prea departe unul de altul, asa ca astept prima ocazie ! :)
    Aceeasi afirmatie am facut-o si eu in una din postarile mele anterioare, dar se pare ca acest gen de oameni(care vor sa faca bine) nu numai ca nu sunt intelesi, dar uneori sunt chiar blamati !
    Sa nu uitam sa iesim la vot daca tot ne place asa mult politica, dar pana atunci sa vedem ce mai fac masinile noastre, ce noutati mai sunt in industria auto, ca, dupa cat constientizez eu(si nu numai!), parca asta-i motivul "adunarii" noastre !
    Aci pe topicul asta, parca am fi ...off forum ! :-?

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline chriss

doua exemple de oameni "cinstiti" condamnati degeaba?
1.Mircea Basescu-condamnat degeaba ca banii tot nui-a dat inapoi
2.Cocos
si altii..........
Eu nu sunt de acord sa condamni la puscarie, sa recuperezi suma si eventual dupa sa faca puscarie daca mai este cazul.

Vezi si cazul Dan Radu Rusanu.https://www.hotnews.ro/stiri-dosare_juridice-22239796-fostul-presedinte-asf-dan-radu-rusanu-cere-statului-roman-despagubiri-valoare-6-5-milioane-lei-pentru-perioada-care-fost-arestat.htm
Decizia nr. 91 din 28 februarie 2018 a Curtii Constitutionale pune capat statului mafiot! Este certificatul de deces al statului mafiot! Si arunca in aer protocoalele infractionale incheiate intre SRI si PICCJ incepand cu anul 2009. Si posibil si cele cu ICCJ... asta urmeaza sa aflam in curand daca a existat si un protocol SRI - instanta suprema.

Procurorii DNA si din alte parchete, care au realizat, in baza protocoalelor semnate de Maior – Coldea – Kovesi, dosare impreuna cu ofiteri de informatii din SRI, se afla in fata dilemei vietii lor. Daca nu isi retrag imediat dosarele pe care le-au trimis la instanta sau nu renunta la acuzatiile si probele obtinute ilegal in colaborarea cu SRI, vor risca sa ajunga inculpati pentru abuz in serviciu, represiune nedreapta si alte infractiuni ce tin de infaptuirea actului de justitie.

Asta pentru ca Decizia nr. 91/2018 a Curtii Constitutionale le arunca in aer toata cardasia cu SRI cladita pe dosare cu fapte care nu tin de siguranta nationala – singurul domeniu in care SRI are dreptul sa activeze.
p.s sa nu transformam topicul asta cu ce varsta am eu, sunt destul de matur,inca mai vad destul de bine ce se intampla in Ro.
Daca ar vedea toti ca mine.....
@enicky-multumesc,te astept in G.H.
Da, asa ar fi mai bine, sa vorbim despre masini, eu m-am inscris pe acest forum cu speranta ca ne ajutam,ca pot sa gasesc ceva util in imbunatatirea masinii Suzuki,si nu sa ma contrazic cu nimeni.Sper sa se schimbe ceva.. Dar ai vazut ca oamenii care sunt de ajutor sunt inlaturati.
« Ultima Modificare: 05.Mai.2018, 08:14:13 a.m. de chriss »
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline rexkrokiDAU

E foarte simplu să nu te contrazici cu nimeni, nu răspunde. Scrie despre subiectele ce te preocupă,  despre experienta ta cu mașina din dotare, despre satisfacții sau dezamăgiri la volanul ei etc.
Încă de la început forumul s-a dorit o comunitate a tuturor celor ce au un Suzuki,  indiferent de model. Un loc în care fiecare poate să discute despre mașina lui, despre diferite subiecte din domeniul auto și nu numai. Poți să găsești la noi pe forum subiecte despre muzică,  cărți citite, gastronomie,  excursi, poezie, politică,  pictură, există o secțiune de bursa etc.
Nu e nimeni obligat să scrie ceva pe forum,  dar dacă o face e bine să fie conștient că pot exista alte persoane ce nu sunt de acord cu cele spuse de el, asta se poate întâmpla în orice subiect de discuție. Atâta timp cât discuția se desfășoară pe un ton civilizat, fără atacuri la persoană și în limita regulamentului, nu văd de ce nu putem discuta despre orice subiect ne trece prin cap, chiar dacă pasiunea care ne-a adus împreună e din domeniul auto.

Offline chriss

Tot timpul o sa fie subiecte pro si contra,e bine asa?Daca DA, atunci sa nu ne suparam daca eu sunt contra Dictaturii .Eu sunt doar pentru Democratie!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline shpeedy

Cateva observatii personale:
- pentru o persoana care sustine ca nu doreste sa faca politica, parerea mea, draga coleg @chriss, e ca faci suficienta politica;
- la fel, pentru o persoana care considera despre sine ca face bine si nu se bucura sa vada oameni care merg la puscarie, imi pare putin ciudata afirmatia potrivit careia unii merg prea putin la puscarie - detectez cel putin o dubla-masura in sistemul tau de valori (aia pe care mass-media pe care o urmaresti ii considera vinovati, ii consideri si tu vinovati, aia pe care ii considera acuzati/condamnati pe nedrept, asa ii vezi si tu - si toate astea doar pentru ca iti prezinta informatiile intr-un mod adaptat nivelului tau de intelegere); in fine, ca o parere personala, nu stiu cat de mult bine poti face in conditiile in care in acelasi timp tu girezi un sistem corupt, agresiv, de invrajbire intre semeni si - in curand, poate - dictatorial.

... eu sunt contra Dictaturii .Eu sunt doar pentru Democratie!

Exista riscul ca asta sa-ti placa tie sa crezi... Dupa postarile facute si discursul abordat, frica mi-e ca nu esti asa cum te consideri...

Eu nu sunt de acord sa condamni la puscarie, sa recuperezi suma si eventual dupa sa faca puscarie daca mai este cazul.

Dupa intelegerea mea, rolul Justitiei (si de aici al condamnarilor) intr-o societate este si acela de a restabili ordinea în societate. Daca e sa aplicam modul tau (vostru) de  a vedea lucrurile am avea o societate in care faradelegile ar fi permise, doar daca te prinde (dar si asta ar fi discutabil) sa repari ceea ce ai stricat (sunt curios cum repari vietile curmate - pentru ca DA, coruptia inseamna si vieti curmate) si sa vezi daca mai treci - se cam dilueaza rolul coercitiv si de restabilire a ordinii din societate, nu crezi?!

... eu m-am inscris pe acest forum cu speranta ca ne ajutam,ca pot sa gasesc ceva util in imbunatatirea masinii Suzuki,si nu sa ma contrazic cu nimeni.Sper sa se schimbe ceva.. Dar ai vazut ca oamenii care sunt de ajutor sunt inlaturati.

Inteleg ca vezi contrazicerea, ca pe ceva negativ si nu inteleg de ce; calea spre progresul comun ar trebui sa fie plina de dezbateri non-violente, cu argumente logice/rationale pe masa...

Decizia nr. 91 din 28 februarie 2018 a Curtii Constitutionale pune capat statului mafiot! Este certificatul de deces al statului mafiot! Si arunca in aer protocoalele infractionale incheiate intre SRI si PICCJ incepand cu anul 2009. Si posibil si cele cu ICCJ... asta urmeaza sa aflam in curand daca a existat si un protocol SRI - instanta suprema.

Procurorii DNA si din alte parchete, care au realizat, in baza protocoalelor semnate de Maior – Coldea – Kovesi, dosare impreuna cu ofiteri de informatii din SRI, se afla in fata dilemei vietii lor. Daca nu isi retrag imediat dosarele pe care le-au trimis la instanta sau nu renunta la acuzatiile si probele obtinute ilegal in colaborarea cu SRI, vor risca sa ajunga inculpati pentru abuz in serviciu, represiune nedreapta si alte infractiuni ce tin de infaptuirea actului de justitie.

Asta pentru ca Decizia nr. 91/2018 a Curtii Constitutionale le arunca in aer toata cardasia cu SRI cladita pe dosare cu fapte care nu tin de siguranta nationala – singurul domeniu in care SRI are dreptul sa activeze.

Pe chestia de mai sus, eu cu cine dezbat? Cu colegul de forum @chriss sau cu mass-media lui Dan Voiculescu?!

Dar ai vazut ca oamenii care sunt de ajutor sunt inlaturati.

Detaliaza, rogu-te, la ce faci referire?
« Ultima Modificare: 05.Mai.2018, 10:12:58 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

Tot timpul o sa fie subiecte pro si contra,e bine asa?Daca DA, atunci sa nu ne suparam daca eu sunt contra Dictaturii .Eu sunt doar pentru Democratie!
E normal să fie puncte de vedere diferite asupra unui subiect sau altul. În funcție de cum îți argumentezi opțiunile pot exista  reacții diferite. Important e ca discuțiile să fie într-un limbaj civilizat.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
doua exemple de oameni "cinstiti" condamnati degeaba?
1.Mircea Basescu-condamnat degeaba ca banii tot nui-a dat inapoi
2.Cocos
si altii..........

Vezi si cazul Dan Radu Rusanu.https://www.hotnews.ro/stiri-dosare_juridice-22239796-fostul-presedinte-asf-dan-radu-rusanu-cere-statului-roman-despagubiri-valoare-6-5-milioane-lei-pentru-perioada-care-fost-arestat.htm

p.s sa nu transformam topicul asta cu ce varsta am eu, sunt destul de matur,inca mai vad destul de bine ce se intampla in Ro.
Daca ar vedea toti ca mine.....
@enicky-multumesc,te astept in G.H.
Da, asa ar fi mai bine, sa vorbim despre masini, eu m-am inscris pe acest forum cu speranta ca ne ajutam,ca pot sa gasesc ceva util in imbunatatirea masinii Suzuki,si nu sa ma contrazic cu nimeni.Sper sa se schimbe ceva.. Dar ai vazut ca oamenii care sunt de ajutor sunt inlaturati.

Sincer intelegi ce declami? Dosarele nu sunt "fabricate" ci SRI si-a folosit tehnica sa obtina probe. Caci hotii nu sunt niste gainari prosti ci inalti functionari . Nu spuneti ca aia n-au facut faptele, ci ca de ce SRI a ajutat la probarea lor...Intarirea statului pe care o clama Vantu s-a sfarsit. Ati pus clopotei pisicii...si unii sunt tare fericiti...193 de miliarde de euro sunt topiti anual de o clica cam de 10000 de indivizi ce au devenit intagibili. Si unii se bucura. Chiar iti inchipuie ca vor primi ceva...Deci hotii au prostit o tara cu "cine a obtinut proba" si au anihilat "cine a facut fapta"...
Si cand voi muri eu, si cand veti muri voi , tot penultimul loc in Europa (daca va mai fi in Europa)...in aplauzele luptatorilor cu "statul politist"...ati reusit sa faceti statul mafiot al hotilor "de buna credinta"...asta se numeste "putinizare"  a Romaniei dar isi merita soarta. Si cei din...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline valmar67

Și de unde știi ca sunt furate 193 miliarde Euro, cine face statistica asta? Cred ca întra aici și cei 18 lei pe care ia luat sau dat spaga judecătoarea recent declarata nevinovata, precum și mulți alții.... Și procurorii au metode de interceptare dar trebuie luat mandat, și e greu cu obținerea lui, mai ales când urmăriții este chiar nevinovați. Ce diferența este dintre securitatea comunista și SRI de azi, atunci  când ăștia pot asculta pe cine vor ei, sub pretextul siguranței naționale?
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Asta e bugetul Romaniei , la ce vad eu ca se face, asta mi-e concluzia. Asa cum am spus, ati pus clopotei pisicii, declarati sus si tare ca SRI poate asculta pe oricine ( poate, ma indoiesc ca fizic e posibil dar ce te sperie personal, esti hot si ti-e frica?). Sincer , aveti ce meritati. O sa ajungeti la momentul in care realizati asta dar putin imi pasa ca acum credeti altceva. Asa au benchetuit conducatorii romani pana cand au ramas fara imperiu. Unde-s romanii? Acolo vor merge si romanii... Romanul are o vorba: "Oaia care nu-si pazeste blana, s-o manace lupul! Mi-e indiferent ca voi sunteti oile care cred ca lupii le protejeaza de...caini!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline valmar67

Nici pe vremea lui Ceausescu nu mi-era frica de securitate, pentru ca nu aveau motiv, ca si acum, sa ma asculte...
In SUA , ca si in Europa, a fost scandal cu Facebook , numai la noi pe SRI si DNA ii doare in p...a. Macar daca faceau ceva cu inregistrarile, numai ca ele au fost inutile d.p.d.v penal ,ci clar utilizate in santaj politic.
Iar pentru "costique" : vezi ca ai postat in sub-sectiunea gresita , asta e "TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!"
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic