Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700604 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Foarte bine a facut,colesterolul si bolile cardiace provocate de sorici sunt in floare!
Contrar miturilor, şoriciul este cea mai sănătoasă parte din porc, dacă ai enzime suficient de puternice să-l digeri. În caz contrar, îl elimini prin MS Dos aşa cum l-ai băgat prin gură.

Offline chriss

Sti ce nu inteleg eu? de ce esti atat de agitat? Lasa lucrurile sa mearga normal.Crezi ca avem noi puterea sa  schimbam ceva?Oare schimbam noi ceva ca postam pe  forumuri citate,informatii culese de diverse site-uri? Eu nu ma informez de la altii,de la ce scrie Pora sau ce zice la Digi,Realitatea,etc... Eu vad clar ce se intampla in tara asta,eu muncesc,n-am timp sa urmaresc ce face Dragnea ,cum ingrasa porcii sau cum scumpeste carnea de porc! Chiar imi vine sa rad de stirea asta!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline ...

Uite, vezi, @chriss, ăsta e defectul tău: munceşti prea mult şi nu te şi bucuri de viaţa în România, aşa cum e ea (adică mult mai frumoasă ca în muuuulte alte locuri de pe pământ)! :)

The following users thanked this post: chriss

Offline chriss

@cad ,Chiar daca muncesc prea mult,dar la finalul fiecarei zi ma bucur ca am facut bine unui om,indiferent cine ar fi acel om.
Nu pot sa ma bucur cand vad la Tv ca a fost arestat ala sau ala,nu se stie niciodata cand iti vine randul...chiar daca tu esti corect si cinstit,am vazut mii de cazuri cu oameni cinstiti pedepsiti aiurea, cum se intampla de vreo 10-12 ani.Cei necinstiti (fratele chiorului, Udrea,Cocos,Berceanu,Videanu,Buldogul,etc) au scapat ori cu pedepse mici,ori fara pedepse si cu banii in portofel.
Speram ca se vor rezolva problemele astea cat de curand.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Daca varsta din profilul tau este cea reala, mi se pare si mai trist/pacat...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

Nu prea are cum pentru ca, citez:

Sa-ti mai spun si faptul ca am fost impuscat la revolutie?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline miaunica

@ariciul , de ce nu? La 24 de ani nu puteai participa la revolutie?!...sunt "revolutionari"copii de 8 ani ...sa nu uitam ca studentimea era in strada...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline shpeedy

Depinde cum vedem lucrurile... Ultimele 3 decenii pot fi vazute ca o revolutie continua... Speram ca deznodamantul nu e cel din prezent...

@miaunica: bine ai revenit!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

Chriss are în profil vârsta de 28 de ani. După calculele mele (şi nu sunt bun la matematică), doar dacă era încă în uter ar fi fost posibilă nenorocirea de la revoluţia din 1989...

The following users thanked this post: ariciul

Offline toma

[...]
...chiar daca tu esti corect si cinstit,am vazut mii de cazuri cu oameni cinstiti pedepsiti aiurea, cum se intampla de vreo 10-12 ani
[...]
Daca ai vazut mii ne poti da macar unu, doua exemple concrete.

Acum inteleg, eliberarile astea din puscarii si tot ce fac baietii cu legile in şParlament e pentru amaratii astia care fac puscarie degeaba.

Unde am mai auzit eu "noi muncim noi nu gandim" ? :-?
@chriss eu cred ca ar trebui sa te preocupe ce fac cei care ne conduc (si nu ma refer la ce restaurante frecventeaza sau ce amante au) ca altfel te trezesti intr-o buna zi ca ai devenit chiabur si copii tai nu mai au origine sanatoasa si nu au voie la facultate sau ca hotul care ti-a furat munca ta cinstita are mai multe drepturi ca tine.
« Ultima Modificare: 04.Mai.2018, 06:18:47 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain