Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700610 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Vad ca te preocupa problema BNR: despre viceguvernatorul Florin Georgescu ce parere ai? Dar despre celălalt guru economic din presa, Radu Soviani?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline chriss

Da ,ma preocupa pentru ca este banca Romaniei, nu este banca unuia sau altuia sau banca lui Isarescu sau Georgescu. Despre Radu Soviani,un alt fel de Moise Guran.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Bun răspunsul, atunci esti de acord ca si parlamentul si guvernul sunt ale României, nu ale unora sau altora care si promoveaza doar interese punctuale. Pentru ca pot... :-q
« Ultima Modificare: 30.Apr.2018, 04:04:02 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline chriss

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni pentru ca nu fac politica,dar cei care sunt acum la guvernare, ar trebui lasati sa guverneze, asa cum i-am lasat pe PDL-ISTI sa conduca 10 ani, asa putem sa-i lasam si pe astia sa guverneze 4 ani, dupa care putem sa-i schimbam sa votam iar pe UDREA,COCOS,EBA,TURCAN,etc..
Sunt multi care sunt multumiti cu actuala guvernare(fata de anterioarele asta e parfum), si sunt altii care o contesta, asta-i democratia,nu?
Dupa mine, cei care au avut un mandat sa nu mai poata candida.In San Marino se schimba parlamentul la 6 luni,pentru a nu exista coruptie.
All grip

Offline ariciul

Ce-mi plac raspunsurile astea "asa cum i-am lasat pe PDL-ISTI sa conduca 10 ani". Pai n-a fost suspendat Basescu? Ce inseamna la tine i-am lasat? Cine i-a lasat mai exact?
"Sunt multi care sunt multumiti cu actuala guvernare(fata de anterioarele asta e parfum)"  Dar cum ai ajuns la concluzia asta dupa un an si ceva de guvernare in care au "guvernat" numai vreo 3 prim ministri (nu e si un record?)

Uite exemplu de buna  guvernare
« Ultima Modificare: 30.Apr.2018, 04:53:07 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline chriss

Da, s-au schimbat 2 prim ministrii dar de ? Nu cumva trecusera si ei pe la Academia SRI?
Chiar nu se observa cum au incercat acesti securisti sa faca jocurile politice din tara? S-au infiltrat in toate institutiile fundamentale din tara.
Eu unul m-am simtit spionat si in chiloti daca ma crezi!
Crezi ca de BNR au uitat? Eu cred ca acolo s-au "transferat" acum.
Degeaba unii urasc Antenele, daca nu erau aceste tv, nu mai aflam nimic .
All grip

Offline shpeedy

Cateva chestii imi scapa si intreb si eu de curiozitate:

Degeaba unii urasc Antenele, daca nu erau aceste tv, nu mai aflam nimic .

Cu ce coroborezi respectivele info de la trustul lui Dan Voiculescu?
Ma gandesc ca nu le iei asa tam-nesam, dintr-o singura sursa...

Da, s-au schimbat 2 prim ministrii dar de ? Nu cumva trecusera si ei pe la Academia SRI?

Dar prim-ministrii aia nu erau tot ai lor? Nu-i aveau in randurile Partidului de ani si ani? Nu avusesera timp sa le faca o verificare in prealabil?
Asta cu Academia SRI e o chestie buna sau o chestie rea?

Chiar nu se observa cum au incercat acesti securisti sa faca jocurile politice din tara? S-au infiltrat in toate institutiile fundamentale din tara.

Chestiile astea banuiesc ca sunt tot de la Aneta3...
Nu ti se pare oarecum hilar ca toate astea vin de la trustul mass-media al unui turnator al Securitatii / Securist, ce si-a facut primii bani seriosi din incasarea contra-valorii unor vapoare cu marfa de export a Romaniei. Asta ca sa nu ne aducem aminte si de condamnarea in dosarul ICA...

Eu unul m-am simtit spionat si in chiloti daca ma crezi!

Dara de ce acest sentiment?! Ai vreo explicatie?

Oameni buni, cautati sa va depasiti propriile limite, sa va largiti orizonturile. Cititi carti si presa (de istorie, de politica, de sociologie, de psihologie, de economie etc) si lasati-va rotitele sa se-nvarta - asa poate nimeni n-o sa va mai ia mintea prizoniera sa faca ce vor cu ea...

Personal, consider trustul media al lui Dom' Profesor una dintre cauzele mocirlei morale in care ne aflam astazi ca societate. Distrugerea putinelor valori reale, crearea unui sistem de valori dubios, promovarea si practicarea linsajului mediatic in locul jurnalismului obiectiv, eliminarea dezbaterii, crearea si propagarea de fake-news - sunt doar cateva dintre chestiile care-mi vin acum in minte legat de Aneta3&co. Dar cel mai tare ma deranjeaza antagonizarea societatii romanesti si promovarea urii si agresivitatii intre categorii sociale, intre parinti/bunici si copii/nepoti...
« Ultima Modificare: 02.Mai.2018, 06:09:53 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: hugbear, toma, ariciul

Offline enicky

Parca ar fi mai multa liniste daca nu s-ar mai face atata "analiza pe text" si chiar am discuta mai putina(spre deloc!) politica pe un forum auto !
  De la aceste analize, de f.multe ori, discutiile au luat o turnura nu tocmai placuta! Parerea mea... :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni pentru ca nu fac politica  [...]
Nu stiu cum definesti tu "a face politica" dar tot ce ai scris dupa aceasta fraza de inceput sunt niste opinii politice  ;)

,
[...]asa cum i-am lasat pe PDL-ISTI sa conduca 10 ani[...]

In primul rand sa iti aduc aminte istoria recenta. Uite cine a guvernat Romania in cei 10 ani de mandat ai lui Basescu:

1. Guvernul Călin Popescu Tăriceanu (1) 29 decembrie 2004 - 5 aprilie 2007 Alianţa D.A. PNL-PD • UDMR • PC
2. Guvernul Călin Popescu Tăriceanu (2) 5 aprilie 2007 - 22 decembrie 2008    PNL • UDMR
3. Guvernul Emil Boc (1) 22 decembrie 2008 - 13 octombrie 2009 ad-int. 13 octombrie 2009 - 23 decembrie 2009 PDL • PSD
4. Guvernul Emil Boc (2) 23 decembrie 2009 - 9 februarie 2012 PDL • UDMR • UNPR
5. Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu 9 februarie 2012 - 27 aprilie 2012 ad-int. 27 aprilie 2012 - 7 mai 2012 PDL • UDMR • UNPR
6. Guvernul Victor Ponta (1) 7 mai 2012 - 21 decembrie 2012 USL (PSD • PNL • PC)
7. Guvernul Victor Ponta (2) 21 decembrie 2012 - 5 martie 2014 USL (PSD • PNL • PC • UNPR)   
8. Guvernul Victor Ponta (3) 5 martie 2014 - 17 decembrie 2014 PSD • UDMR • PC • UNPR   

Hopaaaa. Tariceanu prim-ministru 4 ani si PSD in Guvern intre decembrie 2008 si decembrie 2009 respectiv mai 2012 si decembrie 2014. Parca nu dau 10 ani de guvernare PD (PDL) indiferent cum o sucesti.
Asta asa, ca sa respectam adevarul istoric - o notiune total straina pseudojurnalistilor de la Aneta3.

In ultimii ani, cam de la tragedia din Colectiv (cu toate ca "semintele" erau vizibile in Bucuresti cel putin de la marsurile Rosia Montana), societatea civila a devenit mai prezenta si vocala. Clar deranjeaza rau PSD-ul care isi doreste liniste - acea liniste pe care si-o doresc hotii: sa nu fie vazuti, auziti, deranjati. Dar pentru cineva care nu este partas la hotie de ce ne-am dori acest gen de liniste? De ce sa-i lasam sa guverneze linistiti cand guvernarea pana acum inseamna doar preocupare pentru cum sa-si scape pielea si cum sa se imbogateasca mai departe pe banii nostri? De ce o societate civila activa, vocala, prezenta si treaza este un lucru rau?
Daca in trecut romanii au asistat impasibili la jaf (facut de guvernarile anterioare) de ce sa continuam asa? Inteleg frustrarea hotilor din PSD - bai tata pai pana acum n-ati zis mai nimic si acum cand ne-a venit si noua randul la ciolan nu ne lasati in pace? Ce va apuca? Asta inteleg. Dar nu inteleg cum o societate civila activa si vocala poate deranja un cetatean onest din Romania indiferent de culoarea lui politica...  :dknw:

Ca sa nu mai amintesc ca de fiecare data cand aud din astea mintea mea zboara doar la "Tovarasi! Liniste! Stati linistiti la locurili voastre!"
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy, ariciul

Offline enicky

Parca ar fi mai multa liniste daca nu s-ar mai face atata "analiza pe text" si chiar am discuta mai putina(spre deloc!) politica pe un forum auto !
  De la aceste analize, de f.multe ori, discutiile au luat o turnura nu tocmai placuta! Parerea mea... :pardon:
   Este chiar imposibil?!  Intreb si eu... :pardon:
« Ultima Modificare: 02.Mai.2018, 12:40:12 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip