....Ca sa realizezi ceva trebuie mai multa unitate din partea celor in stare sa faca ceva, ori la noi lupta pentru ciolan exclude progresul!
Cu regret spun ca in acest caz ambele variante sunt pierzatoare. Sper sa ma insel si echipa nationala sa ma contrazica prin calificari succesive dar nivelul nostru actual e sub limita calificarii!
Ce-ai spus tu in doua fraze mi-a placut mai mult decat cele doua articole de pe g4(pe care le citisem), care sincer, mi s-au parut tendetioase, care se "jucau" mai mult in sfera politica decat in fotbal !
Ce-ai spus tu in doua fraze ilustreaza (sintetic e adevarat) atat situatia din sport, cat si cea tarii .
Inca de la primul mandat al lui Burleanu(care intre noi fie vorba, tot politic a fost "propulsat") si acum la contracanditatul sau, s-a vazut ca implicarea politicului
si in fotbal n-a fost si nu este de bun augur.
Cred ca de Lupescu au profitat "greii partidului" sa mai castige electorat, iar el a fost complet naiv.
Pe de alta parte, nu stiu cati dintre noi sunt multumiti de rezultatele nationalei si ce sperante sa avem pentru viitor !