Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700630 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Aceste legi nu prevăd și sancțiuni? Nu e nimeni răspunzător de neaplicarea lor?
     Aceste legi prevad niste etape si termene, nu sunt genul de legi prevazute cu sanctiuni si daca ar prevede, cine le-ar aplica?

Pentru rolul sau activ in societate duduia ar trebui pedepsita nu premiata  X-(
   Pe R.N. am cunoscut-o ocazional acum vreo 14 ani(si atat) dar mi s-a parut a fi o femeie deosebita, educata, culta(chiar ma miram cum de n-a avansat in politica!), dar nu-nteleg cum sta in preajma acestor persoane !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Pai tocmai că etapele și termenele respective nu au fost respectate.
Cum cine să aplice sancțiunile? Să le aplice organele sau instituțiile statului abilitate, cei ce au în fișa postului acest lucru și sunt renumerați pentru asta. Iar în caz că acest lucru nu se întâmplă mă aștept ca mass media și opinia publică să pună presiune pe subiect., ca o pârghie suplimentară de control.

Offline Leutz

OK, s-a readus la locul ei postarea buclucasa  :good:.

Postarile legate de ea au fost mutate la "bug-uri...". Daca mai e ceva de adaugat despe asta, continuam acolo.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline shpeedy

Nu ma pasioneaza fotbalul, dar am ajuns sa ma bucur de orice mica victorie prin care partidul-stat nu-si mai subordoneaza un domeniu al societatii romanesti:
- https://www.g4media.ro/reteta-esecului-lui-ionut-lupescu-si-liviu-dragnea-dispretul-fata-de-cei-mici.html
- https://www.g4media.ro/misteriosul-caz-burleanu-si-cum-arata-dezastrul-dintre-bare-pentru-liviu-dragnea.html

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

Da, o abordare total gresita a lui Lupescu chiar daca omul a fost bine intentionat!
Pana la urma Burleanu e un tip destept care a stiut cum sa procedeze ca sa-si tina scaunul! Din pacate pentru fotbalul romanesc progresul nu va veni in felul asta.
Ca sa realizezi ceva trebuie mai multa unitate din partea celor in stare sa faca ceva, ori la noi lupta pentru ciolan exclude progresul!
Cu regret spun ca in acest caz ambele variante sunt pierzatoare. Sper sa ma insel si echipa nationala sa ma contrazica prin calificari succesive dar nivelul nostru actual e sub limita calificarii!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rexkrokiDAU

Rezultatele vin dacă ai de unde alege. Iar pentru asta trebuie să te implici în promovarea sportului ca o componentă principală în dezvoltarea copiilor,  încă din școală.  Fără o bază largă de selecție în sportul amator, e greu dacă nu chiar imposibil să ai rezultate de top la nivel profesionist.

Offline shpeedy

Cum spuneam, nu ma consider vreun impatimit al fotbalului. Dar - asa cum spune si Rexkroki - mi se pare logica abordarea de a o lua de la baza/de la fundatie (adica de la copii/tanara generatie) pentru a construi ceva in viitor; si Hagi abordeaza problema in acest fel si parca as merge pe mana lui cand vine vorba de profesionalism si de construit ceva durabil...

In plus, din ce inteleg, UEFA "arunca" cu niste finantari pentru nisele de fotbal (cel feminin), iar Burleanu merge si in aceasta directia pentru a le obtine. Ca nu o fi nici el perfect, cred ca ar trebui sa ne obisnuim ca lucrurile nu prea mai sunt in alb si negru, ci in tonuri in gri...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline enicky

Rezultatele vin dacă ai de unde alege..... trebuie să te implici în promovarea sportului ca o componentă principală în dezvoltarea copiilor,  încă din școală.
   Da-da, astea au fost pe vremea mea, a ta, acum schopata rau !!! Daca nu sar parintii la greu cu banii, in baza federatiei, a statului si a altor "organe", nu mai avem pepiniera.

Cat despre capabilitatile d-lui Burleanu... nu sunt nici eu impatimit dupa fotbal, dar prin toate mediile prin care am umblat, toti il doreau pe Lupescu. Dar se pare ca n-a avut "spatele" lui Burleanu ! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Nu ne mai facem bine...  :-?

Initial as spune ca e hilar, dar in esenta este trist (chiar foarte trist), pentru ca in final pierdem cu totii - unii mai devreme, altii mai tarziu - dar pierdem (daca, bineinteles, nu facem parte din clica lor)...

Deci, Lupescu a defilat alaturi de Dragnea, Firea si alti grei locali ai partidului ce - cu exceptia catorva arii (o parte din ce in ce mai mica din Justitie, o parte din Servicii, BNR-ul, ceva presa) - acopera cam tot in tara asta si tot Burleanu e ala care are "spate"?!  :-/

Heh, ce bine ar fi fost ca tema asta a Serviciilor sa fi fost la fel de sensibila pentru un anumit segment de populatie si in 1990... Poate asa aveam si noi Pctul. 8 de la Timisoara introdus in Constitutie, Iliescu si esalonul 2 al PCR n-ar mai fi ajuns la butoane, Voiculescu ar fi avut poate trust mass-media in Cuba/Coreea de Nord/Libia si, per ansamblu, o Romanie mult mai prospera ar fi fost mai apropiata de Occident decat de Rusia...  :dream:
« Ultima Modificare: 20.Apr.2018, 03:38:18 p.m. de shpeedy »

Offline ariciul

Clar Nicu n-a citit articolele postate de tine care de altfel explica foarte bine ce s-a petrecut! Dragnea poate fi furios dar Burleanu a castigat cam cu armele lui!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip