Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708275 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline csb

Am am fost de curand la o nunta intr-un sat din Prahova si a doua zi am observat ca nu mai aveam nici un capacel de ventil... si-a tunat un taran dacia  :-?
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Mda,probabil ca asta avea nevoie sa-si puna la troaca..sau la caruta.
Oricum,nu paguba e importanta.Naiba,e 5ron un ventil da-la cu tot cu capac. Pe mine gestul ma enerveaza la culme. Si ce tupeu au frate,in mijlocul zilei asa... Doamne..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
Crezi ca e culmea tupeului la hoti ? Da ce zici de treaba urmatoare : intr-o zona centrala si aglomerata cineva si-a uitat in masina pe scaunul din dreapta borseta. Acelei masini i se sparge geamul in plina zi si aglomeratia aferenta...

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Hai sa va zic si eu una, care se repeta perpetuu de vreo 5 ani incoace. Intr-o institutie de invatamant superior, la inceputul fiecarui semestru, se pun la punct PC-urile pentru laboratoarele de informatica si metode numerice. In acest moment, se constata ca 30 % din mouse-uri nu au BILA ! Ce fac studentii cu ele ? Joaca fotbal in pauze pe cimentul holurilor...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Traim intr-un oras de CA**T.
In ultimele 6 mesaje vad ca semnatarii sint majoritatea din Bucuresti sau de prin apropiere.
Prin alte orase nu se mai practica de multa vreme furtul de capace ventil, ridicarea stergatoarelor cind ocupi un loc de parcare, taierea cauciucurilor etc.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
Inseamna ca prin alte parti lumea s-a mai civilizat,ceea ce e un lucru bun.
Am un coleg la serviciu care e din Baia Mare;aici sta in chirie.Asta vara cand a fost in concediu si-a cumparat si el o masina. O luna cat a stat la Baia Mare n-a patit nimic.Dupa o saptamana in Bucuresti a ramas fara un capac (care acopera prezoanele la janta de aliaj) si capacelul care ascunde locul unde bagi carligul de tractare.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
De ce nu oare Bucurestiul ofera de toate???Tot ce vrea un hot?In alte zone ma gandesc ca nu exista o adunatura mai mare de "moguli" ca aici ,localii sunt cei care fac parte din bande(traficanti de carne vie, etc) care au ca zone de lucru Europa.
Go Terios!!!:)

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

Exceptind melodia (asimilata de unii ca fiind manea) versurile exprima realitatea din RO.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
@Andrei...Si pe mine m-au usurat de 3 capacele de ventil in Bucuresti...si culmea ca-s prahovean deci teoretic as fi din "gasca" (doar TEORETIC :) si pentru cine nu-ntelege PH= patria hotilor ) dar se pare ca nu se face rabat de la nimic.Anyway eu mi-am luat altele si mai am unul in plus de la setul vechi care ti l-as putea da! ramane doar sa scrii cu AMR pe el in cat timp o sa dispara.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension