Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700632 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

1. In engleza e o forma acceptata.
2. 'Doamna' vorbea in romana, nu in engleza.
3. 'Doamna' a facut deja dovada 'talentului' in limba lui Shakespeare...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

Am redeschis topicul.  Postarile off-topic au fost mutate care unde se potrivea. Va rog sa tineti cont de profilul topicului atunci cand postati aici.
« Ultima Modificare: 17.Apr.2018, 12:51:04 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Laurentiu

ROMANIA - analiza ultimilor 50 de ani; ce am avut, ce am fost, ce avem si ce am devenit dupa 1989.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: Catalln

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU, ariciul

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline rexkrokiDAU

În ultimul timp sunt tot mai multe referiri în spațiul public cu privire la Pilonul II de pensii, că se desființează,  că nu se desființează, că se modifică,  că nu se modifică etc.
 Dincolo de faptul că eu nu văd oportună în acest moment schimbarea sistemului de pensii,  cel puțin în ceea ce priveşte existența acestor piloane, este până la urmă un apanaj al celor de la guvernare, indiferent cine sunt aceștia, de a propune eventuale modificări legilor actuale. Dar până când aceste eventuale modificări se cristalizează și parcurg cadrul legal pentru a avea caracter de lege rămâne întrebarea ce facem cu legile actuale? Ori tocmai acest aspect constat că lipsește din dezbaterea publică.
Adică,  avem o lege în vigoare ce prevede că procentul contribuției la Pilonul II trebuia să ajungă în 2016 la 6%. Nu doar că cei ce trebuiau să aplice această lege nu au respectat prevederile ei dar au acționat contrar legii, procentul a fost redus la 3,75%. Nu răspunde nimeni pentru încălcarea legii?
Un alt exemplu,  bugetul învățământului, există o lege ce prevede că acesta trebuia de mult să ajungă la 5% din PIB. 
Pentru ce mai dezbatem și aprobam legi dacă acestea sunt încălcate chiar de aceleași instituții ale statului ce le-au emis? Aceste legi nu prevăd și sancțiuni? Nu e nimeni răspunzător de neaplicarea lor?

Offline toma

Si inca o mizerie:

Citat
​Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, au girat, miercuri seară, prin prezența lor, "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", un eveniment la care Olivia Steer, celebră pentru pozițiile anti-vaccinare, a fost premiată pentru "rolul său activ în societate".

Pentru rolul sau activ in societate duduia ar trebui pedepsita nu premiata  X-(
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

Să i se înmâneze ca premiu un boț de mămăligă vârtoasă, fierbinte. Oare îl refuză?

Offline rexkrokiDAU

Activ da,  dar malefic.  X-(