Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708213 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
De ce mereu asteptam sa faca altcineva treaba pe care am putea-o face oricare dintre noi ???

Pe mine, de exemplu, inca nu m-a ingenunchiat sistemul. Momentan invat sa il fentez.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline Leutz

Pai ce sa zic. Sincer ?? Sincer, sincer ??!! ... nu.
Si in plus ... partile alea bune stau la baza prosperitatii in 'n' locuri din lumea asta pe unde mi-am tocit opincile.
P-alea rele ... au trait si altii cu ele (unii aici aproape de noi, altii la continente distanta), i-a durut mai mult sau mai putin, dar au trecut peste si-acum ne privesc de sus ... de departe.

Noi ... neamul asta ales in toate cele; numa' de domni, destepti, finuti si priceputi ... Cu sau fara bune, cu sau fara rele ... nimic n-am stiut sa apreciem/detestam la justa valoare si cu dreapta judecata. Urmarea este cea din zilele noastre ... si faptul ca ne inmultim cei care postam de prin colturi de-astea nastrusnice ale lumii  :(

Parerea e proprie si personala. Mai postez si de-astea cand am cate-o zi mai ciufuta, ce sa fac. Acum ... discutii pe tema asta se pot purta o vesnicie. Sper sa nu creez polemici  :)
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Ei, draga @Laurentiu, aici te inseli, poate pentru ca nu esti bucurestean. Numele de Taxi Cobalcescu nu vine de la numele patronului, ci de la numele strazii pe care se afla garajul. Si, da, in acel garaj au fost taxiuri si inainte de 1990, chiar daca se chemau Getax sau doar Taxi.

Sunt sanse sa fi vazut si tu, cand erai mic, taxiuri Pobeda sau Warszawa (fabricate in Polonia). Eram atat de saraci ca nu ne permiteam sa mergem cu taxiul decat in mod exceptional, cand trebuia sa ajungem acasa, de la gara, noaptea.

Uploaded with ImageShack.us
Ignis 1.3 GLX+

Offline rexkrokiDAU

nu e vorba de a polemiza...e vorba de a vedea lucrurile in ansamblu, cu bune si cu rele...

Offline Laurentiu

...taxiuri Pobeda sau Warszawa (fabricate in Polonia).
Popeda, Volga, Moscvici erau made in CCCP.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Asa este, toate astea erau masini de taxi, inainte sa apara Dacia. Mai am o amintire foarte indepartata: primele masini de militie pe care le-am vazut erau VW broscuta !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Popeda, Volga, Moscvici erau made in CCCP.

Asa este, toate astea erau masini de taxi, inainte sa apara Dacia. Mai am o amintire foarte indepartata: primele masini de militie pe care le-am vazut erau VW broscuta !
Exact, si Volga au fost, putine, chiar si taxiuri. Paranteza facea referire numai pentru Varszava.

Cum te lasa memoria dupa un timp! Da, am vazut si eu VW broscuta de militie. Si daca imi amintesc bine nu aveau girofaruri, doar scria ceva pe lateral. Girofarul a aparut putin mai tarziu.

Ca tot a venit vorba de perioada comunista pun un link despre masinile comunismului.
http://stiri.kappa.ro/actualitate/01-05-2006/masinile-comunismului-93474.html
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

Si daca imi amintesc bine nu aveau girofaruri, doar scria ceva pe lateral.
MILITIA
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
  Traim intr-un oras de CA**T.Dar presupun ca asta o stiati majoritatea.
  Nu stiu ce m-a facut acu vreo juma de ora sa ma uit pe geam.. L-am vazut pe un TARAN (care nu are nici o legatura cu oamenii care stau la tara-tot respectul pt cat muncesc acolo) care munceste pe-aici la spart..asfaltat si spart la loc, cu o roaba pe langa masina mea.Evident ca am ramas la geam sa vad ce naiba face;mai avea si 2 lopeti care stateau sa cada. Omu a asteptat sa iasa o masina din parcare,dupa care se aseaza frumos pe vine,rezemat de un gard si vad ca duce mana spre roata la Swift.Mi-am dat seama ca vrea sa ia capacelul de la ventil.Am strigat dupa el "Ba ce faci acolo, fut*&$%* si *#&$^* *#&$^" la care el "CE fac.nu fac nimic".
  Evident ca pana sa ajung eu jos omu disparuse de mult.Am dat 2,3 ture de bloc si prin jurul strazilor pe-aici dar evident ca nu am gasit nimic.
 M-a usurat de 2 capacele;nu stiu daca acum sau alta data.Pe al 3-lea il opera acum.  X-(
 Am scos capacelele ramase la mine (2 adica) si cele la Ignis si pana nu dispar astia din zona nu le pun la loc.
 Isi merita soarta nene.Sa dea domnu sa fie nevoiti sa lucreze la +50 de grade si la iarna la -30. Si sa nu spuneti sa nu generalizez ca am mai auzit cazuri sa dispara diverse chestii de pe masini cand sunt lucrari in zona. Deci e o practica comuna.

PS: stergatoarele inca le mai am. =)) Alea probabil se desfac ceva mai greu si nu ii duce atata capu.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cobra20

Astia ar trebui impuscati in cap  X-( mama ce pofta am de asa ceva >:)
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130