Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700830 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Mda, posibil sa fie o problema de comunicare si sa nu mai inteleg eu sensul cuvintelor/afirmatiilor. Nu mai intru in detalii ca tot ne-lamurit o sa raman...

In alta ordine de idei, cica e pe vine o carte despre angajatii la stat...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline dAlex

http://www.mediafax.ro/politic/liviu-dragnea-este-asteptat-la-dna-de-sustinatori-neacsu-psd-cred-ca-orice-persoana-chemata-la-un-for-represiv-ca-dna-are-nevoie-de-sprijin-16827373

Un detaliu important: in filmare Neacsu spune ca s-au adunat acolo pt a-l sustine pe "tovarasul lor Liviu Dragnea". Atentie "tovaras"!! Ne-am intors in timp.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline ariciul

• Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rexkrokiDAU

Ce trebuie să înțelegem din linkul anterior?  :-/

Offline ariciul

Ca 5 oameni de la o asociatie trebuie sa dea trimestrial lista (nume) celor care doneaza 2 euro sau 20 lei pentru  sprijinul copiilor cu afectiuni oncologice. Daca sunt vreo 100 000 asa cum se afirma in articol atunci asta inseamna ceva timp, care poate ar fi fost mai bine sa fie consumat cu alte activitati mai eficiente pentru intrajutorarea acestor copii! Daca si la astea punem frana atunci cum ne putem numi oameni?

Offline toma

Eu zic ca nu e rau ca ONG-urile sa raporteze veniturile si cheltuielile. Dar zic ca cel putin la fel de important este ca si partidele sa fie nevoite sa publice dari de seama similare: de la cine cat au primit si cum au fost cheltuiti banii. Bine, baietii isi dadusera o lege prin care nu puteau fi confiscate sumele obtinute ilegal de partide.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-22102906-ccr-legea-modificare-legii-finantarii-partidelor-este-neconstitutionala.htm
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

Numele acelor oameni nu sunt scrise de mână undeva, există o baza de date. Indiferent ca sunt 10 sau 100.000 pentru un excel e irelevant.
Știrile de pe acel site sunt de toată jena, fără subiect și predicat ca să zic așa, urmăresc doar cât mai multe accesări.

Offline miaunica

Nu chiar! Donatiile se pot face si prin sms...de unde atatea date de identificare?
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline toma

De la furnizorul de telefonie, cel care pune la dispozitie numarul pentru donatii. Eu as vedea niste probleme aici in privinta datelor cu caracter personal prin prisma noilor reglemantari GDPR
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ariciul

Iar eu vad cum se pun bete in roate! Obliga tu operatorul de telefonie sa-ti dea el lista aia de 100 000 si ai sa vezi ca nu poti! Crezi ca au sa faca ei munca in locul tau? Si atunci trebuie sa-i obligi pe aia care iti trimit sms sa-si dea numele (cum faci asta?) iar tu la sfarsit stai si te chinui sa extragi de pe sms-uri si sa faci liste. E o mare bataie de joc tinand cont ca e pentru copii bolnavi de cancer. Si chiar daca pui numai nr de telefon (pt ca sigur altceva nu ai) si tot e o munca uriasa si inutila!