0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Pot fi de acord cu tine ca pot fi cazuri in care faradelegile comise sunt aduse in fata justitiei cand "cineva" doreste ca personajul respectiv sa fie inlaturat de pe scena politica. Dar stii ceva? Pur si simplu nu-mi pasa. Cata vreme ajung in puscarie oameni care au facut nasoale este prea putin important pentru mine momentul si ordinea in care ajung acolo.
Din pacate pentru "tara unde...", pentru ca despre asta este topicul de fata, nu a mai existat cineva de statura lui Nastase dupa anul de gratie 2004. Pana la Ciolos, care desi in alt registru, cred ca poate sta cu success langa Nastase.In ciuda perceptiei despre el, in mare parte generata chiar de el prin prisma felului sau de a fi si a lucrurilor mai putin bune pe care le-a facut (sau nu), Nastase a fost cel mai bun prim ministru pe care l-a avut Romania dupa 1989. Nimic din ce-a urmat nu-i ajunge nici pana la ... OO, pentru ca intre timp a devenit foarte vestit pentru ele, din varii motive.
Pana la Ciolos, care desi in alt registru, cred ca poate sta cu success langa Nastase.