Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708215 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Crezi ca militienii nostri au nevoie de telefoane ? Poate doar daca nu gasesc alt pretext pentru propriul analfabetism...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shpeedy

Mie mi se pare anormala aceasta stare de fapt prin care procesele verbale intocmite cu greseli sunt anulate in instanta. De ce ??? Infractiunea ramane, indiferent de competenta/incompetenta agentului constatator.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Daniel42

Oricum arabetele dupa cum se constata din celelalte articole si fapte ale sale este destul de cuminte . Eu al jucam in picioare daca imi facea praf masina cu toti arabii lui . Pentru ca se vede ca este destul de des scapat de unii de pe acolo . Dar sigur isi va gasii nasul , stati fara grija . Smecherii astia nu mor in patul lor niciodata si nici nu trece foarte mult timp pina sa pateasca ceva , pentru ca ei singuri  isi cauta nenorocul . Nu au stare sa stea in banca lor . Referitor la procesul verbal nu am inteles graba intocmirii lui cu eroare . Chiar daca arabel facea gura mare trebuia tratat cu indiferenta si pixul sa scrie calm si maxim de amenda . Asta asa pentru trompeta lui cea mare . Nici eu nu vreau sa ma gindesc la ce nu vrea sa se gindeasca ASZ . : :P
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline adrian_r5

Chistian Ciocan interzice filmarea politistilor: Cand te duci spre un politist cu telefonul mobil in mana ai mare noroc ca nu esti incatusat

... dat draqu' de destept acest Chistian Ciocan  >:) >:) >:)

L.e. - pina la aceasta aceasta afirmatie aveam o parere neutra spre buna vis a vis de el ... da' se pare ca in orice legenda / banc exista si un simbure de adevar  >:)
« Ultima Modificare: 25.Aug.2010, 02:17:35 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Ce cretin. O sa se ajunga sa te bata analfabetii astia pe strada si dupa aia zic ca erai baut si te-ai impiedicat.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Ce te face sa crezi ca nu se intampla deja acest lucru? Eu mai aveam putintel si mi-o furam de la un politist "boboc" din Prahova care asculta manele in masina lui la un nivel la care pana si o soprana ar fi fost invidioasa. Pur si simplu i-am pretins sa dea muzica putin mai incet deoarece deranjeaza linistea publica si deci si pe a mea. Raspunsul a fost amenintarea din partea lui cu o bata de baseball tinuta strategic sub scaunul lui, injurii si evident muzica data si mai tare....

Asa ca domnul Ciocan ar face bine sa-si vada barna din ochii sai inainte sa vada aschiile de langa ochii altora. Ca altfel il luam la CIOCAN...si pe el si pe institutia pe care o reprezinta cu atata patima!

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline adrian_r5

Offline adrian_r5

Offline adrian_r5

Offline Leutz

Mdahh ... greu sa nu-ti para rau ca te-ai nascut (... undeva, candva si cumva) la vedera CV-ului domnului director general  :(
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019