0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...Emil Constantinescu NU poate fi bagat in aceeasi oala cu basescu sub nicio forma !! Nu putem asocia, fie chiar si politic, un intelectual, om de stiinta, autor a numeroase carti, cu un golan, un escroc ordinar, care n-a facut cinste nici macar marinarilor. Daca o asemenea persoana a fost aleasa/votata de doua ori, inseamna ca ne meritam soarta. ... nu suntem capabili sa fim civilizati pe o suprafata de de 800 m2 si ne dorim ca Romania sa prospere, sa fie civilizata, puternica ! Pai nu suntem noi Romania ?!
Analiza este interesanta din punct de vedere istoric, dar pana in momentul cand incepe pupincureala. Chiar daca erau in opozitia psd sau pdsr(cum dracu se mai numea) totusi Emil Constantinescu NU poate fi bagat in aceeasi oala cu basescu sub nicio forma !! Nu putem asocia, fie chiar si politic, un intelectual, om de stiinta, autor a numeroase carti, cu un golan, un escroc ordinar, care n-a facut cinste nici macar marinarilor. Daca o asemenea persoana a fost aleasa/votata de doua ori, inseamna ca ne meritam soarta.
Apropos de soarta : ieri am fost la farmacia Tei si Mega situate in aceeasi curte. Nu este prima data cand mergem aici, exista o parcare mare, de fiecare data aproximativ jumatate ocupata. De obicei caut primul sau ultimul loc de parcare din sir, asta de cand am incasat 2 lovituri din usi deschise de "vecinii" de parcare. Locul gasit era cel mai departat de magazine asa ca am strabatut pe jos toata parcarea. Prima constatare(fara sa vreau) a fost ca jumatate din masini nu se aflau intre liniile albe de marcaj. A doua contatare : aici exista un punct de incarcare gratuita cu energie electrica a automobilelor electrice pus la dispozitie si bine semnalizat de Mega Image. N-ai fi putut sa alimentezi intru-cat locul era ocupat de un opel tigra ! Prima data am injurat, apoi am inceput sa rad : nu suntem capabili sa fim civilizati pe o suprafata de de 800 m2 si ne dorim ca Romania sa prospere, sa fie civilizata, puternica ! Pai nu suntem noi Romania ?!
Dar ai dreptate - Constantinescu nu poate fi bagat in aceeasi oala cu Basescu; Se pare ca a fi o persoana educata nu este suficient pentru a deveni un lider si in mod clar nu este suficient pentru a razbi prin politica.
Mda, vad ca facem cum facem si discutia tot la Base ajunge... Daca s-a ajuns sa se discute pe baza zodiei si despre ce-i place omului Basescu, parerea mea e ca nu putem avea o discutie constructiva, cu un schimb echitabil de opinii bazate pe argumente logice pentru a vedea cum se modeleaza, in timp, caracterul unei natiuni prin alegerile pe care le face.
Nu postez aici prea des, dar astazi m-am ofticat ... si n-am unde sa dau cu capul .