Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700736 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Ca la hora mare, jucata de oameni beti : un pas inainte, doi inapoi... impleticiti si in-Teldrum-ati de tatucul #Dragnea. Balbaielile #guvernatilor PSD - razgandeala razgandelii razgandacilor care vor sa aplice ziua ce viseaza noaptea : taxa de solidaritate si impozitul pe cifra de afaceri - uitele, ... nu e ! Sumele forfetare ptr parlamentari - nu se dau, dar... unii dintre ei deja le-au incasat ! Despre cati km de autostarzi se fac in 2017.... mucles, despre crestera preturilor la energie.... mucles, despre jaful din padurile romanesti... mucles sacanaua ! Vai mama lor (sau mai corect spus... a noastra , ca pe ei sigur ii doare fix... in pix ! ) 😡🤔👇  X-(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC... este ROMANIA ! Mi-a placut articolul publicat de Laurentiu in "Gramatica" dar la final am mai gasit unul interesant : " ...daca esti roman adevarat".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Tot legat de subiect...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Drept sa va spun, privind la situtia de fapt, cred ca PSD este mai periculos ca PCR, are toate sansele sa distruga de la radacina Romania...Cat de prost era si la cate tampenii a facut, totusi idiotul de Ceausescu era un patriot, vroia o Romanie mai prospera. Astia, urmasii, si-au zis ca  nu pot stapani cu destepti asa ca sa-i tinem prosti...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Vroia pe dracu' - a jucat cartea nationalismului patriotard doar pentru a-si asigura "domnia". Recomand citirea unor carti despre istoria Romaniei comuniste - Adam Burakowski, Lucian Boia, Tismaneanu...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 11.Iul.2017, 09:13:09 a.m. de shpeedy »

Offline saureign

• S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: shpeedy, toma, ariciul

Offline shpeedy

Enumerarea catorva probleme, ne-adresate nici in ceasul al doishpelea...

La astea s-ar mai adauga cel putin una - cum integram populatiile (aparent) minoritare? Apropo de asta, in seara asta am avut taria sa vad documentarul BBC ce a facut valva la TIFF 2017, documentar cu Dan The Badger si Nutu The Money Lender:

In fine, la modul meu simplist de a vedea lucrurile, o simpla chestionare a personajelor din documentar (si actiunile in consecinta) cred ca ar inlocui cu succes orice taxa de solidaritate sau impozit pe gospodarie sau pe cifra de afaceri...

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline enicky

In fine, la modul meu simplist de a vedea lucrurile, o simpla chestionare a personajelor din documentar
              Problema se stie, intrebarea(simpla) este cine are suficient sange in instalatie s-o faca ?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Daca se stie, as zice ca e suficient...

Putem face in continuare aceleasi alegeri... :-?

Am mai gasit o analiza interesanta.

The following users thanked this post: gabineg