Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700718 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Daca ne uitam la evolutia pe judete a acestui fenomen de imbatranire, celebrul judet Teleorman este de departe campionul imbatranirii, cu aproape 33% din populatie avand peste 60 de ani. - inca un "succes" al administratiei Liviu Dragnea...

Din pacate nu mai gasesc filmuletul facut de mult-hulitul Emil Boc pentru a multumi clujenilor ca si-au platit impozitele si ce s-a ales de banii lor...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

Sa salutam si initiativele bune, chiar daca sunt venite din la un pesedist:

Un deputat PSD vrea supraimpozitarea alimentelor si bauturilor cu un continut mare de zahar

Sa vedem daca reuseste
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Asta inseamna ca Teldrum n-are nici o fabrica de zahar prin active sau nu exista plantatii de trestie de zahar ori culturi de sfecla de zahar in TR?!  :-? :D

Intr-adevar si mie mi se pare o initiativa buna, mai ales ca obezitatea are impact semnificativ intr-o multime de arii (sanatate in special). Sunt curios daca (si cum) se va concretiza...

Offline fireburn

Sa salutam si initiativele bune, chiar daca sunt venite din la un pesedist:

Un deputat PSD vrea supraimpozitarea alimentelor si bauturilor cu un continut mare de zahar

Sa vedem daca reuseste

Inseamna razbel cu CocaCola and C.O
In plus, produsele mai sanatoase sunt mai scumpe :)

Offline toma

In plus, produsele mai sanatoase sunt mai scumpe :)

Pai exact asta e problema  :)
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline toma

Doi turisti finlandezi au avut parte de surpriza vietii lor, dupa ce politistii romani din Valcea, care le-au verificat actele, i-au invitat sa mearga sa campeze gratuit intr-un spatiu imprejmuit, ca sa poata avea  la energie electrica si sa fie in siguranta

http://www.voceavalcii.ro/41097-video-inedit-intalnirea-unor-turisti-finlandezi-cu-2-politisti-valceni.html

The following users thanked this post: shpeedy

Offline shpeedy

Doi turisti finlandezi au avut parte de surpriza vietii lor, dupa ce politistii romani din Valcea, care le-au verificat actele, i-au invitat sa mearga sa campeze gratuit intr-un spatiu imprejmuit, ca sa poata avea  la energie electrica si sa fie in siguranta

http://www.voceavalcii.ro/41097-video-inedit-intalnirea-unor-turisti-finlandezi-cu-2-politisti-valceni.html

Parerea mea ca postarea ar fi fost mai potrivita ori la Mi-a placut..., ori chiar la Valori cu care... (in mocirla de nesimtire/dispret/lipsa de repere morale si de respect din societatea de azi, chiar si gesturi atat de simple pot fi considerate valori).

Cu ocazia acestui post, am constatat ca avem un mindset destul de ciudat noi, ca natie - avem mai multe topic-uri cu conotatii clar negative, dar nici un topic clar despre aspectele pozitive ce se mai pot intalni (mai rar, ce-i drept, dar nu imposibil). Nu sunt neaparat adeptul notiunilor de NLP/self-development care spun ca mindset-ul face totul, dar inclin sa cred ca ceva-ceva tot are un sambure de adevar...

Offline toma

Pai in ideea asta am incercat sa pun aici putinele stiri pozitive care mai apar. Un topic cu bune si rele asa cum este tara in care sunt nevoit sa traiesc...  ;)

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Merge si aci, bravo@toma! >:D<
Nu-i dracu' asa de negru: e gri petrol...  :D.Si eu am mai postat aici fapte pozitive, care sa le atenueze pe cele cu adevarat negre.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

De ce sa nu punem atunci și toate postările despre Vitara de exemplu la un loc, și cele despre motor și cele despre dezamăgiri și cele despre satisfacții etc ca doar e vorba despre masina ce o conducem, cu bune și rele.
Tot mai gri devine și forumul, pe zi ce trece...  :(