Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708122 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Respect pentru locomotiva din 68, care inca mai merge in 2010; respect pentru cei din 68 care-au fabricat-o. Fara ei nu exista nici macar asta si nici macar sinele pe care sa o pui.
Ar trebui sa mergi la mormantul ALORA cu niste flori pentru cele 7 ore, altfel faceai 3 zile calare pe asin si mancand banane din copaci.

P.S.  :(  ... s-a vrut o gluma. Dar din pacate ... e trista realitate.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
La cum au fost intretinute in ultima vreme, chiar e o minune ca mai merg locomotivele alea...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Laurentiu

1. ...de 8 luni de cand merg pe ruta asta saptamanal este o exceptie sa ajunga la timp sau doar cu 5, 10 min intarziere.
2. Cu toate ca era destul de simplu sa declupeze locomotiva si sa o miste putin pentru ca acest captator sa cada de acolo procedura lor interna presupune oprirea alimentarii si chemarea unei echipe de interventie cu o drezina care surpriza trebuia sa vina tocmai de la Craiova
3. Nu va spun ce dotari de 'ultima ora' aveau, nsite franghi si o lanterna  care nu facea lumina nici la doi pasi in fata ei...
4. P.S. Minunata noastra locomotiva, productie 1968
1. Nu este singura ruta pe care se fac intirzieri. Totul se datoreaza infrastructurii de proasta calitate [s-a ajuns pina acolo incit se scot traverse, sine si material marunt de cale de pe liniile secundare (se desfiinteaza linii din statii sau chiar statii intregi) pt a mentine circulatia pe liniile magistrale] si a lipsei de personal pt intretinere.

2. Sint niste reguli de la care nu te poti abate. Orice abatere se trateaza cu dosar de cercetare, penalizare disciplinare si/sau cu diminuarea salariului incepind de la cel mai mic in grad (executantul acar Paun) si pina la sefi.

3. Asta implica deturnarile de fonduri si furturile pe care le-au facut niste "cunoscatori" in ale transporturilor feroviare din RO ( Necolaiciuc, Berceanu, Mitrea, Basescu - s-a scris si in topicul "Romani cu care ne mindrim").

4. Intrebare retorica: s-a facut ceva dupa 1989 in afara de distrugere ?
Stiati ca, de pe locomotivele sosite din cursa se scot subansamble pt a fi montate imediat pe cele ce urmeaza a pleca in cursa ??
« Ultima Modificare: 14.Aug.2010, 10:43:00 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

fratilor am dat spagaaaaaaaaaaa :(

ieri veneam acasa din weekendul prelungit la munte. la o trecere de pietoni am oprit si am invitat-o pe tanti sa treaca. a trecut apoi am plecat mai departe in 1oo de metrii politia m-a oprit. nu ii vazusem din timp si am ramas uimit ca m-au oprit pentru ca chiar am lasat politicos tanti sa treaca strada. ma oprisera pentru ca am depasit cu o roata bumperul :(. nici nu mi-am dat seama ca am facut lucrul asta, nici nu ma gandeam ca voi putea fi amendat pentru asa ceva. :(

povestea suna asa: la munte am plecat cu niste prieteni. soferului i-a fost luat carnetul la plecare pentru alt pieton care nu era inca pe bordura cand el era pe trecerea de pietoni cu 40 la ora la 3 benzi distanta de bordura(adica la mijlocul strazii). A hotarat sa conteste sa nu semneze procesul.. samd.

si eu am fost la fel de hotarat sa fac. l-am sunat pe prietenul meu sa il intreb daca el a dat carnetul sau cum se face treaba asta cu nesemnatul. cand m-am dus la masina politiei m-au intrebat cu cine am vorbit cu vre-un coleg de al lor..(se asteptau sa fi vorbit cu cineva sa rezolv) zic nu am vorbit cu un prieten carea patit-o acum 2 zile
- si ce a zis?
- a zis sa nu va dau carnetul si sa nu semnez procesul verbal.
- nu e nicio problema si mi-a returnat carnetul si asigurarea
nu era scris nimic pe procesul verbal cand am mers la masina politiei
am stat si m-am gandit si cum in mai putin de 2 saptamani tre sa plec in concediu.. am hotarat sa bag mana in buzunar sa dau spaga. cand m-a vazut politistul mi-a zis
- nu asa. v-am dat asigurarea, mergeti la masina dumneavoastra(intr-un fel m-am bucurat ca puteam rezolva mult mai usor decat pe calea legala) deci el imi daduse asigurarea special ca sa ii pun bani :( si am cazut in plasa.
am umblat putin prin portmonee dupa 5o de lei in bancnote 10 i-am pus in asigurare si m-am intors la masina politiei i-am dat asigurarea, am intrebat daca e destul si el:
- nu pentru bani v-am oprit ci pentru ca ati incalcat legea... si am si o slabiciune pentru copii(vazuse bebele in masina) asa ca va lasam fara amenda

scriu aici ca o spovada. nu sunt mandru deloc cu asta.

aveti grija si voi caci salariile bugetarilor s-au micsorat. cei ce m-au oprit nu erau de la rutiera ci de la o sectie de cartier.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Ai fost tu mai "norocos".
Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Si urma sa iti ia permisul?!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

cam da, dar il recuperam prin contestatie. nu ma filmasera, cuvantulmeu impotriva lor, martori nix.. asa ca ne judecam si pierdeam mai mult de acei 50 de lei - drumuri la politie, avocati, judecatorie..

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

daca am vazut procesul verbal nescris... nu vedeam aparatajul de filmat??? stateau la plezneala

Offline miocrl

of doamne cum nu am fost pe faza. ininte sa vina minimio pe lume(in perioada de sarcina) nu m-a oprit nici un politist ca sa ii zic sa ma lase in pace ca am o femeie insarcinata in masina. ei bine acum am uitat sa invoc acelasi motiv. :( si cat imi doream sa scap pe burta nevesti-mi :P. am uitat. :)