Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700690 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Ca tot vorbim de eficienta sistemului bugetar. Sa luam de exemplu Guvernul Romaniei, Acesta constă în 26 de ministere, cabinet suplinit cu 5 ministere în raport cu guvernul precedent.

Si un grafic din aceiasi sursa

Offline rexkrokiDAU

Din nou se preconizeaza deschiderea unui sector de autostrada ce nu poate fi deschis circulatiei...   X-(  cauza e un viaduct inceput inca de pe vremea Bechtel si care nci acum nu are un constructor desemnat...   :-((

Offline enicky

Cand apar mai multe ministere, problema este ca apare un ministru si 1-2 secretari de stat(deci cheltuieli in plus). Personalul exista deja, pentru ca de obicei se practica comasarea(Transport+turism sau Tineret+sport+turism), sau alipirea unei Agentii de minister. Dar cand are mai multe obiective, ministrul respectiv are si scuze ca n-a facut nimic. Este ceva de genul meseriasului care este si zidar si faiantar si electrician si nu face niciuna ca lumea. Dar sa vedem ce misca, pt, ca am presimtirea c-or s-o dea in bara cu legea salarizarii.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Dar cand are mai multe obiective, ministrul respectiv are si scuze ca n-a facut nimic.

Ce de scuze trebuie ca-si gasesc astia din Elvetia, sunt doar sapte oameni pentru tot ce misca.  :-))

Offline enicky

Iti amintesti cred de o expresie veche : "omul sfinteste locul".
  Alta cultura, alti oameni, alt nivel de civilizatie si educatie : acolo cred ca functioneaza totul chiar si fara ministri !
  Chiar zilele trecute era un reportaj la tv. despre Elvetia si despre cati km. de partii de schi are si cum pe timp de iarna magazinele din statiunile turistice isi schimba rapid profilul, adecvat sezonului de schi. In acelasi timp aratau din Romania, un tip reusise sa faca o instalatie de telescaun pt. o partie de schi, o investitie mica de altfel, dar nu reusea sa demareze afacerea pt. ca nu gasea cativa angajati de care avea mare nevoie. Cauza pt. care nimeni nu voia sa se angajeze, era ca cetetenii respectivi at fi pierdut ajutorul primit de la stat, dupa cum spunea propietarul . Asa  ca oamenii prefera sa stea acasa cu ajutor banesc de la primarie, decat sa munceasca. :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

Exact, pomeni primite de la stat, dar nu tu erai unul din cei care s-a bucurat de recentele pomeni PSD? Parca aveai alta parere in privinta asta!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

Mai inteles gresit(si denaturam!) ! De "pomeni" in niciun caz : adica sta acasa pe banii mei, ai tai si bea pe caiet, nu? Poate ai vazut aseara la stiri reportajul de la un targ de job-uri(din provincie) de unde isi luau adeverinte ca n-au gasit un job, pt. a le duce la Primarie ca sa primeasca in continuare ajutorul.  Anularea/scaderea unei taxe/impozit n-ar trebui interpretata ca "pomana". "Pomana" inseamna a primi ceva fara plata, in mod gratuit, asa cred eu.
      Cu marirea salariului minim pe economie am spus ca sunt de accord si era necesara !

The following users thanked this post: gabineg

Offline sfichiu

Sa mai schimbam putin tema.......        Culmea hocheiului: sa-i bata maghiarii pe unguri, sa castige Romania si sa se cante
imnul Secuiesc! (asta nu este banc! Pe 17 decembrie 2011, la Miercurea Ciuc, Nationala
României, care s-a impus cu 4-1, avea în lotul de 26 de jucători, 24 de etnici maghiari si
doi români – portarul Adrian Catrinoiu şi ucraineanul naturalizat Evgheni Pisarenko.
Membrii celor două echipe, ca de altfel şi întreaga sală, au cântat într-un singur glas imnul
Ţinutului Secuiesc)😯
In Romania totul e posibil!! :(
  • VITARA S ,Matiz

Offline NicNic

Culmea hocheiului ...   :-O

In ce limba s-a cantat imnul?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Sezzz

Chiar zilele trecute era un reportaj la tv. despre Elvetia si despre cati km. de partii de schi are si cum pe timp de iarna magazinele din statiunile turistice isi schimba rapid profilul, adecvat sezonului de schi. In acelasi timp aratau din Romania, un tip reusise sa faca o instalatie de telescaun pt. o partie de schi, o investitie mica de altfel, dar nu reusea sa demareze afacerea pt. ca nu gasea cativa angajati de care avea mare nevoie.

Adica acest reportaj, cred: http://stirileprotv.ro/partii-de-milioane/lectia-austriaca-in-turism-cum-reusesc-sa-aiba-partii-bune-si-statiuni-luxoase-in-timp-ce-romanii-se-inghesuie-la-telescaun.html

Frumoasa mentalitate, frumoasa comunitate care a invatat sa fie unita!
  • Suzuki Swift

The following users thanked this post: enicky