Laurentiu tata, esti plecat cu pluta. Eu, dispret? Fata de cine? Fata de tine? Nici nu te cunosc, crezi ca eu judec oamenii numai daca nu au parerea mea? Eu am scris parerea mea si tipul de tampenii care au distrus si bruma de comunism care s-a aplicat. Eu am crezut in comunism. Asta nu schimba absolut nimic. Pai tu n-ai raspuns la absolut nici una din cele scrise de mine , care n-are nimic de-a face cu cei "de acolo", plus ca daca faci statistica, colegii "de acolo" care nu-ti impartasesc parerile sunt mult mai multi, eu ii dispretuiesc?. Stii romanul "de acolo" mai are o vorba: "Cand doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca!" Tu nu, incerci sa ne aburesti cu ce bine o duceai cu 3200 lei dar te abtii sa spui ca cei pe care ii votezi au distrus totul exact cum am descris eu si mai ales sa raspunzi la tampeniile pseudo-comuniste facute de Ceausescu in megalomania lui. Daca tie ti-a ramas sufletul la "Maica Rusia" nu ne vinde noua gogosi. Suedia reintroduce serviciul militar obligatoriu dupa ce rusii au reinceput cu provocarile ca exemplu...