Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700606 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Vorbeste ura din tine si dispretul fata de cei de aici, din Romania. Eu am avut "di tati" in "comunism" si nu am dus lipsa de nimic. Chiar o duceam foarte bine si-mi permiteam dintr-un salariu de 3200 lei sa-mi iau si costume (2 rinduri la 4000 lei total) si o geaca de piele de 10000 lei, fumam cite un pachet/zi de KENT la 25 lei si consumam cite doua pachete de Alvorado in fiecare luna (n-o amestecam cu nechezol). Benzina imi curgea girla la masina iar daca aveam nevoie de un tranzistor 2N 3055, BU sau alte piese, imi cumparam de la IUPRS Baneasa. ;)

" cand a avut de ales, a ales Casa Poporului in loc de autostrazi" - Casa Poporului #rezista insa autostrazile se cam duc la vale.  :)

Ramii Costica acolo unde esti (daca nu te vor alunga stapinii din tara de adoptie) ca o vei duce mai bine ca aici. Nu trebuie sa-ti faci griji si singe rau pentru noi.

...nu o sa inceapa niciodata acesti hoti un proces de iesire din UE...
Vom trai s'om vedea.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: Vali D

Offline NicNic

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/comanda-gigant-venita-din-kuweit-pentru-uzina-vulcan-din-bucuresti-compania-cauta-muncitori-pentru-a-face-fata.html

Un articol despre o comanda primita de uzina Vulcan.

Ma intreb cum  a fost primita aceasta comanda, la peste 27 ani de la revolutie, din partea unui fost partener economic al Romanei comuniste.

Din '89 pana azi, nu s-au mai instalat astfel de echipamente?
Sau am devenit brusc mai competititvi, eventual, prin retehnologizare?
Ori ne-am vandut ieftin, asa cum faceam inainte de revolutie?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

Iar dupa '89 nu occidentalii ne-au distrus industria ci... noi insine prin capitalismul de cumetrie si incompetenta, nepasarea si lacomia celor care au guvernat !   ;)
Si as mai adauga: la ceritele si legislatiile impuse de marile puteri ale Europei (in special a Germaniei).
« Ultima Modificare: 19.Mar.2017, 03:56:26 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Eu am avut "di tati" in "comunism" si nu am dus lipsa de nimic.

Multi dintre noi suntem in aceeasi situatie acum, in capitalismul de cumetrie. Nu stiu cum va fi cand o sa fim la pensie...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Nu stiu cum va fi cand o sa fim la pensie...
Veti afla. Eu stiu si deocamdata nu ma pling.
  • Suzuki SX4

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Laurentiu tata, esti plecat cu pluta. Eu, dispret? Fata de cine? Fata de tine? Nici nu te cunosc, crezi ca eu judec oamenii numai daca nu au parerea mea? Eu am scris parerea mea si tipul de tampenii care au distrus si bruma de comunism care s-a aplicat. Eu am crezut in comunism. Asta nu schimba absolut nimic. Pai tu n-ai raspuns la absolut nici una din cele scrise de mine , care n-are nimic de-a face cu cei "de acolo", plus ca daca faci statistica, colegii "de acolo" care nu-ti impartasesc parerile sunt mult mai multi, eu ii dispretuiesc?. Stii romanul "de acolo" mai are o vorba: "Cand doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca!" Tu nu, incerci sa ne aburesti cu ce bine o duceai cu 3200 lei dar te abtii sa spui ca cei pe care ii votezi au distrus totul exact cum am descris eu si mai ales sa raspunzi la tampeniile pseudo-comuniste facute de Ceausescu in megalomania lui. Daca tie ti-a ramas sufletul la "Maica Rusia" nu ne vinde noua gogosi.  Suedia reintroduce serviciul militar obligatoriu dupa ce rusii au reinceput cu provocarile ca exemplu...
« Ultima Modificare: 19.Mar.2017, 05:51:38 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Gata?! Ne potolim si noi pentru seara asta, indiferent in ce tabara/bula suntem?!

Multam!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Vali D

Gata?! Ne potolim si noi pentru seara asta, indiferent in ce tabara/bula suntem?!
Multam!

Ma batea gandul sa scriu, dar iar ne tamponam (intre timp ai postat)...... Laurentiu cam are dreptate. Si e placut la pensieeee........ :good:

The following users thanked this post: BrSx4

Offline Silfax

Faceti ceva bun sau e mai usor de stat prin piete cu #rezist?

Era un banc bun care se termina cu replica "Marry you have an obsession". Cred ca fraza aceasta explica inclusiv multe dintre ideile tale, sustinute si repetate cu frenezie pe acest forum.

Granitele, deocamdata sint larg deschise si inca se mai circula liber asa ca, esti liber sa-ti cauti un loc caldut si bine platit...

Ma vrei plecat afara? #ghinion, am de gand sa #rezist  >:D<
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline enicky

Mamaaa da' #rezist-enti mai sunteti !!! Nu v-ati plictisit?? Mai aveti masinile sau le-ati vandut? :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip