0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Evident marele combinat era deja in faliment inainte de dec 89 pentru ca tehnologiile erau invechite ...
cata ipocrizie
P.S. Hai si tu sa-ti aduci contributia de a baga zizanie pe forumul asta. Altceva util, mai stii sa faci?Ar fi cazul sa-ti vezi de lungul nasului si sa-ti pastrezi parerile in ceea ce ma priveste. Te rog sa ma scutesti de prezenta persoanei tale fie ea si virtuala!
Daca te deranjeaza, poti sa nu le citesti. Nu te obliga nimeni. Imi spun doar parerea si punctul de vedere chit ca nu am darul vorbirii (scrierii) a unui propagandist si indoctrinat......
...industria era deja distrusa in 90,... erau altii mai puternici pe piata, uiti ca piata estica s-a prabusit o data cu comunismul iar noi nu am fost capabili sa castigam ceva spre vest pentru ca nu eram competitivi...
...cand trebuia sa ne intoarcem cu arme si bagaje spre vest ce a facut tatucul Iliescu? Cu toate astea greseala de amplasare e evidenta: ori trebuia facuta autostrada pana la Constanta ...
Daca te deranjeaza postarile mele ...
Si daca trebuia sa ne idreptam catre vest, era musai necesar s-o rupem cu rusii? Ce s-ar fi intimplat daca pastram si relatiile economice cu ei sau cu cei din federatie?