0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Oamenii au trait mult si bine inainte de aparitia agriculturii. ... din vanat, pescuit si culesul fructelor.
@Laurentiu " ...doar o nationalizare si un RomExit ne mai poate reintregi teritoriul." Sa inteleg ca acesta este trendul la antene? ... ma ia cu raceala pe sira spinarii cand vad asemenea aberatii care servesc oricaror interese numai celor nationale nu.
- pozitia geografica a Romaniei este fantastica : ce tara din Europa mai are toate formele posibile de relief? Si noi, probabil, am putea sa traim doar din turism !
Ucraina, Polonia, Germania, Franta, Spania, Italia... mai cautam?
Hai sa bagam Antenele la inaintare. Atit stim, atit facem. Imi pare rau dar, tu ai inteles o aberatie. Recitind mesajul meu, cu raceala pe sira-ti spinarii , poate iti vei da seama ce am dorit sa spun si la ce anume m-am referit.P.S. Si ca sa nu ramii nelamurit, "reintregirea teritoriului" = recuperarea paminturilor vindute strainilor dupa 1989. Cind ramii singur in mijlocul marii, cauti sa te salvezi prin orice mijloace. Ori crezi ca o reimpartire teritoriala iti va aduce un trai mai bun?
Pai ii avem pe ucrainieni cu care impartim Delta Dunarii.
1. Antenele ... se baga singure prin semnatura cuiva ...2. Eu am trait in "epoca de aur" si sincer nu imi doresc sa ma intorc in timp.3. ... parca vine cineva si fuge cu hectarele de pamant peste hotare! Oameni buni, priviti lucrurile pe ansamblu si evitati in a mai fi manipulati. Cei care vin de afara si investesc in pamanturi, dau de lucru la oameni.4. RomExit inseamna: singur in mijlocul marii , cu pagaia rupta si copaia ciur. Cat priveste ultima fraza, argumentez: faramitarea organizatorica sau teritoriala nu a dus niciodata in istorie la ceva bun.
[...]. De ce nu sint de acord sa vinda jumatate din productie pt piata interna? Platesc mina de lucru cu te miri ce si grosul pleaca in afara.[...]