Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700571 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Ce nu prea inteleg eu: de ce nu va duceti sa cumparati si sa pamantul ala pe care il tot plangeti?!
Va fi lasat tinerilor frumosi si liberi sa-l munceasca dupa ce vor pleca multinationalele.  :-))
Se va putea lucra pamintul doar din butoane sau nu #rezistam sa stam in tara?  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

ca Austriecii fura si duce afara ce fura

daca Austriecii duce inseamna ca se merita   =))

Offline toma

Va fi lasat tinerilor frumosi si liberi sa-l munceasca dupa ce vor pleca multinationalele.  :-))
Se va putea lucra pamintul doar din butoane sau nu #rezistam sa stam in tara?  :)

Daca nu o zici si pe aia cu "voi n-ati mancat salam cu soia" tot degeaba  ;)

Cine crezi ca se poate adapta mai usor la o reconversie profesionala: tinerii sau cei mai inaintati in varsta? Raspunsul la asta il gasesti cautand pe cei care inca regreta comunismul.

Si daca nu "rezistam" in tara (cu tot cu multinationale) cine va mai plateste pensiile?

PS  si da, pamantul se poate lucra in mare masura doar din butoane:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

Se va putea lucra pamintul doar din butoane ...?

Cam asta e tendinta... Cu tractoare si combine cu AC dirijate prin GPS. Sapa va fi doar pentru grădina personală, dar si acolo va fi înlocuită de motocultor.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

@toma: despre ce vorbesti tu acolo?! tu nu vezi ca nu se trece dincolo de ideea de hotie?!

Adica cam cat de fucked-up sa fie realitatea la care te raportezi, incat sa spui ca-i preferi pe unii care fura dar ca lasa o parte din hotie si in tara?! :-?

Colega, daca tu prin "munca" nu intelegi decat munca bruta/fizica asta arata o oarecare limitare. Nu prea am cum sa te ajut la acest capitol... :-/

LE: Hai c-a fost amuzanta seara asta...  :good: :prty: :happy:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline NicNic

Ce nu prea inteleg eu: de ce nu va duceti sa cumparati si sa munciti pamantul ala pe care il tot plangeti?!
[...]
Si eu care ma gandeam ca nu mai am filme la care sa ma uit, de abia am deschis forumul... :popcorn:

Pentru ca nu am bani. Si nu ma pricep sa lucrez pamantul.
Si prefer sa ii las pe altii, care stiu ce au de facut, sa faca aceasta treaba. Indiferent ca sunt romani sau straini.
Daca treaba merge bine in Romania, atunci este bine in Romania!

[...]

Si eu imi pregatesc un pahar de vin ...  :) Sic!

Abia astept sa ne vedem la cafeaua de dimineata!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline toma

Adica cam cat de fucked-up sa fie realitatea la care te raportezi, incat sa spui ca-i preferi pe unii care fura dar ca lasa o parte din hotie si in tara?! :-?

Pai cum spuneam cu ceva vreme in urma: toti fura dar votam cu PSD ca macar ne da si noua

Nu stiu shpeedy, chiar nu stiu cum ar putea majoritatea oamenilor recupera valorile normale in tara asta. Biserica ar fi fost un pilon important (a fost in Polonia de exemplu in perioada comunismului). Din pacate la noi biserica, cu mici exceptii, e cam acelasi lucru cu PCR=PSD...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Nu stiu shpeedy, chiar nu stiu cum ar putea majoritatea oamenilor recupera valorile normale in tara asta. Biserica ar fi fost un pilon important (a fost in Polonia de exemplu in perioada comunismului).

Vezi ca acolo vorbim de biserica catolica... Max Weber... Etica protestanta si spiritul capitalismului... alea-alea...

Pentru ca nu am bani. Si nu ma pricep sa lucrez pamantul.

Sunt zone in Ro in care ha de pamant este cateva mii de lei, pamant ce - la o adica - se poate da si in arenda cu impartirea ulterioara a recoltei... ;)

Si prefer sa ii las pe altii, care stiu ce au de facut, sa faca aceasta treaba. Indiferent ca sunt romani sau straini.

Asta e ideea! In cei peste 15 ani de munca si cu straini (francezi, indieni, greci, cehi, olandezi, nemti) si cu romani, pot spune ca padure fara uscaturi nu exista si am invatat si bune, si mai putin bune de la toti...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

si da, pamantul se poate lucra in mare masura doar din butoane...
Spor la treaba ca "aviatori in brazda" ca in industrie, slabe sperante in viata asta!
Agricultura va fi de baza in Romania.

Iar cit priveste hotia si minciuna, ies usor la iveala. Au inceput corbii sa-si scoata ochii.  =))  Urmeaza sa-si ia zborul cucuveaua, Lazarica si cine stie, poate si 6 ... cai frumosi. 3 Doamne si toti 3 care au incalcat cu stiinta constitutia.

P.S. @shpeedy si munca bruta trebuie facuta de cineva. Masina nu face chiar tot iar in viata asta si chiar alte doua generatii, nu se ajunge la nivelul la care visezi; au avut altii grija de asta iar "activii" de azi, viseaza la alte baliverne (familii monosex, balena albastra, droguri, proteste neautorizate, cluburi, puburi etc). Cit priveste ajutorul pe care "doresti" sa mi-l dai, tine-l te rog pt tine ca vei avea nevoie in curind.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

The following users thanked this post: BrSx4

Offline Laurentiu

Ai vazut strainii sa lase ceva din produse sau sa investeasca in tara? Totul ia calea tarilor de origine. De ce supermarketurile nu doresc produsele romanesti? Cind s-a mai vazut ca romanii sa manince piine congelata din import cind Romania era considerata grinarul Europei? De ce crezi ca pleaca din tara tot ce e bun si natural iar noi sintem obligati sa ne otravim cu toate porcariile ce ni le baga pe git EU? De ce corporatiilor cind li s-a spus ca vor fi pe picior de egalitate cu firmele autohtone, li s-au cam zburlit parul si ameninta cu plecarea? De ce crezi ca am fost adusi in situatia sa depindem de ei, de straini? E un singur raspuns: sa nu devenim o tara concurenta si sa ne pierdem intr-un final identitatea. Ne-au supt rusii, ne-a supt UE si tot sclavii lor am ramas. Am platit mai mult in cei 27 de ani decit am platit daune de razboi. "Polonia, Cehia, Slovacia şi Ungaria cer Uniunii Europene să trateze toate statele membre egal" ( http://adevarul.ro/international/europa/polonia-cehia-slovacia-ungaria-cert-uniunii-europene-trateze-statele-membre-egal-1_58b8187f5ab6550cb8f68bf3/index.html ); Bulgaria se ALĂTURĂ Grupului de la Vișegrad pentru STANDARDE COMUNE la produsele alimentare în interiorul UE ( http://www.evz.ro/bulgaria-se-alatura-grupului-de-la-visegrad-pentru-standarde-comu-1.html ) - Noi, Romania unde sintem? Cine ne reprezinta? 5 case ramase care nu-si vede decit interesul propriu si sa nu i se ia imunitatea?

Cu strainii, daca le vom sufla mult in bors si tare ma tem ca e destul de tirziu, in Romania nimic nu va merge bine.
  • Suzuki SX4

The following users thanked this post: Vali D