0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ce nu prea inteleg eu: de ce nu va duceti sa cumparati si sa pamantul ala pe care il tot plangeti?!
ca Austriecii fura si duce afara ce fura
Va fi lasat tinerilor frumosi si liberi sa-l munceasca dupa ce vor pleca multinationalele. Se va putea lucra pamintul doar din butoane sau nu #rezistam sa stam in tara?
Se va putea lucra pamintul doar din butoane ...?
Ce nu prea inteleg eu: de ce nu va duceti sa cumparati si sa munciti pamantul ala pe care il tot plangeti?![...]Si eu care ma gandeam ca nu mai am filme la care sa ma uit, de abia am deschis forumul...
Adica cam cat de fucked-up sa fie realitatea la care te raportezi, incat sa spui ca-i preferi pe unii care fura dar ca lasa o parte din hotie si in tara?!
Nu stiu shpeedy, chiar nu stiu cum ar putea majoritatea oamenilor recupera valorile normale in tara asta. Biserica ar fi fost un pilon important (a fost in Polonia de exemplu in perioada comunismului).
Pentru ca nu am bani. Si nu ma pricep sa lucrez pamantul.
Si prefer sa ii las pe altii, care stiu ce au de facut, sa faca aceasta treaba. Indiferent ca sunt romani sau straini.Daca treaba merge bine in Romania, atunci este bine in Romania!
si da, pamantul se poate lucra in mare masura doar din butoane...