Gheorghe Damian este vicepreşedinte al PSD Alba şi primar în comuna Ciugud de peste 16 ani.
Social-democratul Gheorghe Damian a fost reales primar în Ciugud în 2016 cu 85% din voturi.
Comuna Ciugud are drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole, internet gratuit în zonele publice, piste de biciclete şi foloseşte energie eoliană şi panouri solare pentru iluminatul public.
Ciugud a atras prin proiecte europene peste 16 milioane de euro, sumă care, potrivit estimărilor, ar fi bugetul comunei pe 50 de ani.
Fara alte informatii compromitatoare, doar din cifrele astea pare un primar foarte tare. Ei bine, a fost exclus din partid pentru ca: Ciolos. A fost organizat acolo ceva eveniment de catre fostul Guvern, deci tradare.
Noi am discutat în interiorul partidului toate aspectele şi am spus şi atunci că organizaţia are nevoie de unitate, de a pune în practică ceea ce decide şi nu avem nevoie de chestiuni care să ducă la duplicitate, la trădare sau la alte aspecte de genul ăsta şi permiteţi-mi să nu intru în mai multe detalii şi aceste lucruri să rămână în interiorul organizaţiei. Decizia s-a luat în interiorul organizaţiei şi decid să le menţin în interiorul familiei PSD
LE: uitasem sa pun si link-ul
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/decizie-in-cazul-excluderii-din-psd-a-primarului-vizitat-de-doua-ori-de-ciolos-680315