Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700527 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Vali, vezi c-ai greșit topicul. Politica se discuta la "pacalici". Hai sa nu-l mai poluam și p-asta cu ura din sufletele noastre. :notlst:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Relisis, SuViPa

Offline Vali D

gabineg - Era vorba despre niste oameni, nu despre politica, ce au facut nasoale in tara in care traiesc si eu (cat si voi) si care si-au batut joc de semenii lor, de viata unora dintre conationalii nostrii. Nu este politic. Si apropos - eu nu am de ce sa urasc pe nimeni pentru ca stiu ca este cineva acolo sus si ma iubeste....... :good:. Daca am postat necorespunzator - se poate sterge sau muta, dupa cum va e voia.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
De tara asta si-au bătut si-și bat încă joc multi. Hai sa vorbim la pacalici despre ei.
Ai postat fara legatura cu mesajul anterior  Cred ca nu-ți place sa facă alții curat după tine. Sau poate ma înșel.
Mulțumesc!
  • SX4 by Giugiaro

Offline shpeedy

Deh, se pare ca poti scoate oamenii din comunism, dar comunismul din oameni mai greu (spre imposibil)... :-?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma, Relisis, bogdanzarnescu

Offline bogdanzarnescu

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si încă... :x
  • SX4 by Giugiaro

Offline bogdanzarnescu

Tot clonă comunistă.

P.S.  >:D<
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline toma

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline toma

Gheorghe Damian este vicepreşedinte al PSD Alba şi primar în comuna Ciugud de peste 16 ani.
Social-democratul Gheorghe Damian a fost reales primar în Ciugud în 2016 cu 85% din voturi.
Comuna Ciugud are drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole, internet gratuit în zonele publice, piste de biciclete şi foloseşte energie eoliană şi panouri solare pentru iluminatul public.
Ciugud a atras prin proiecte europene peste 16 milioane de euro
, sumă care, potrivit estimărilor, ar fi bugetul comunei pe 50 de ani.

Fara alte informatii compromitatoare, doar din cifrele astea pare un primar foarte tare. Ei bine, a fost exclus din partid pentru ca: Ciolos.  A fost organizat acolo ceva eveniment de catre fostul Guvern, deci tradare.

Citat
Noi am discutat în interiorul partidului toate aspectele şi am spus şi atunci că organizaţia are nevoie de unitate, de a pune în practică ceea ce decide şi nu avem nevoie de chestiuni care să ducă la duplicitate, la trădare sau la alte aspecte de genul ăsta şi permiteţi-mi să nu intru în mai multe detalii şi aceste lucruri să rămână în interiorul organizaţiei. Decizia s-a luat în interiorul organizaţiei şi decid să le menţin în interiorul familiei PSD

LE: uitasem sa pun si link-ul http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/decizie-in-cazul-excluderii-din-psd-a-primarului-vizitat-de-doua-ori-de-ciolos-680315