Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700515 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Sunt niste replici savuroase in interviu:

Ceea ce aţi făcut şi ştiţi numai dumneavoastră a adus prejudicii mari statului român?
 Păi, munca noastră este să furăm statul, domnule! Noi, oamenii de afaceri, asta facem, încercăm să păcălim statul.

• Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: ocoleanui

Offline ocoleanui

Deci  asa un interviu ''corect '' , cu cartile pe fata nu am mai citit niciodata  :D :D :D
« Ultima Modificare: 21.Feb.2017, 09:40:49 p.m. de ocoleanui »
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline aleksanders

un glont este mult mai sincer pentru el la cati oameni creduli a nenoriocit.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: SuViPa

Offline ocoleanui

:))
F corect ,dar asa ceva nu se poate .
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline ariciul

• Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline toma

« Ultima Modificare: 24.Feb.2017, 04:42:18 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
În urmă cu vreo 25 ani am petrecut ceva timp în Italia.  Acolo am remarcat ca detergenții, cosmeticele și produsele alimentare sunt mai bune calitativ decât brand-urile similare vândute la noi în tara. Spălam cămășile și lenjeria cu mana și ieșeau impecabile. Aici pun doza dubla în mașină de spălat și tot rămân urme de "jeg" pe gulere sau oarece pete nu ies.
S-au sensibilizat în sfârșit autoritățile romane, după un demers comun al tarilor dîn grupul de la Visegrad.  As accepta o Europa cu doua viteze, dar nu una cu doua calități.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: toma, SuViPa

Offline toma

Un articol care merita citit (nu este politic chiar daca titlul pare sa sugereze asta):

http://m.digi24.ro/opinii/legatura-dintre-fenomenul-anna-si-fenomenul-piata-victoriei-676344
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy, ariciul

Offline toma

Discutii, discutii ... deocamdata tot cu nadragii in vine, fara centura, stam.

Offline Vali D

Discutii, discutii, dar Kovesica e pe faras si odata cu ea si procurasii aia fara studii juridice - se stiu ei..... urmatorul e Iohanica....abia astept sa-l purice A.N.I.-ul.