Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700505 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Se zice: ''sa fie primit!,,  :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Vali D

aleksanders - Vinul din cos era pentru a fi impartit la mai multi oameni ce i-au cunoscut . Nu pentru a fi FURAT. Prin asta sunt impiedicat a cinsti memoria si amintirea inaintasilor mei , a celor ce mi-au dat viata, educat si m-au facut om mare. A celor ce si-au luat de la gura lor bucata de paine pentru a mi-o da mie, a celor ce si-au sacrificat energie , timp si bani pentru ca eu sa exist. E suficient ????

The following users thanked this post: enicky

Offline wolfin

Ce m am intors si eu de la cimitir.

Poate sunt eu superficial si nu inteleg.....dar totul e denaturat.

PS
Sa le fie tarana usoara :( si sa ne aducem aminte de ei asa cum erau.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: enicky, Vali D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si noi ne-am intors de la cimitir si totul a fost bine.

Vali D:, pentru linistea ta, mai ia o sticla de vin, pune-o in cos alaturi de celelelte impartituri si se zice ca preia "slujirea" de la celelalte.

Cat despre cel ce-a furat sticla, pacatul e al lui si va fi poate absolvit de  pomenile pe care i le vor face apropiatii lui. Nu fii suparat, tu ti-ai facut datoria, e o zi frumoasa!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline Vali D

Am rezolvat. Am fost la Parinte am spus ceea ce sa intamplat si l-am rugat sa-mi dea din vinul lor Sfintit.  Acum sunt linistit...tocmai e gata si restul de bucate pentru a fi impartite..... :)

Offline Vali D

Asa cum zice si wolfin - "Sa le fie tarana usoara :( si sa ne aducem aminte de ei asa cum erau." Bine spus, mare vorba.

Offline fireburn

O fi fost vre-un alcoolic.
Altfel nu vad de ce ar fi furat o sticla cu vin, fie ea chiar si sfintita.

Offline Vali D

In fata Bisericii erau o ceata (10-12) de conationale cu fuste lungi si crete.......

Offline enicky

Dumnezeu sa-I ierte  si sa-I odihneasca pe toti cei dragi care nu mai sunt printre noi !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu, gabineg, miaunica, aleksanders, Catalln, Relisis, Vali D, SuViPa

Offline ocoleanui

Un interviu mai vechi :

Sorin Ovidiu Vîntu: „Am făcut dragoste pe 100 de milioane de dolari, cash”
Sorin Ovidiu Vîntu: „Dacă statul român m-ar fi prins cu tot ce am făcut, făceam puşcărie pe viaţă“

http://adevarul.ro/news/eveniment/video-exclusiv-sorin-ovidiu-vintu-daca-statul-roman-m-ar-prins-facut-faceam-puscarie-viata-1_547df123a0eb96501e4c39a2/index.html

Minte cu ceva ???
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021