Hai sa vedem... ce ziceti daca ma vedeti pe mine cu Logan-ul (model 2008, diesel) de Giurgiu prin trafic? Imi acordati prioritate chiar daca nu am? Sau ma tratati la fel ca si pe ceilalti soferi?
Ei, aici deja intri in alta zona, adica masini cu alte nr. decat de B :
- daca e de IF si f.f.scumpa, merge cu viteza regulamentara dar n-are semnale, taie fata, are prioritate si de st. si de dr., dar daca "nu-l lasi", cedeaza ...regulamentului.
- daca e de IF si e f. veche o "calca" tare si respecta semnele cand "poate" - deci atentie !
- daca e de alta ...zona(GR,SB,BV,etc), iarasi sunt doua(2) variante : a. este in tranzit/vizita, ruleaza cu atentie, si-l las sa caute strada,nr. sau loc de parcare, gandindu-ma ca si eu as face la fel la el in oras(chiar daca nu pune semnal/avarii) ; b. n-are nr de B dar il gasesc ruland cu viteza pe stradute-scurtaturi pe unde evit semafoare/intersectii aglomerate , asta e clar ca lucreaza in B, sta cu chirie aici dar masina este pe adresa de resedinta sau a parintilor, deci respectam indicatoarele.
Apropos de nr. cu GR(fara suparare), vara vad multe venind in oras incarcate cu legume, spre piete, deci sunt bineveniti !
Tu n-o sa fi "incarcat", dar avand marca autohtona, iti voi da prioritate !
Daca esti cu japoneza, iti voi da ...flash-uri(salut) !
Iertati-mi sinceritatea !