Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700507 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Ei asa un pic mai chibitam si noi un pic din cand in cand, nu-i asa enicky?  :)
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: enicky

Offline aleksanders

pai si tu si eniky sunteti liber profesionisti de v-ati luat vitara  :D

vitara - persoane dupa 35 ani cu familie (predominat condusa de madam bine aranjata)....cu venituri intre 4k si 7 k :)

mai mult profesionisti decat liberi - eu sunt urbanist  (fac si arhitectura) si lucrul asta il fac pe plantatie, adica sunt angajat - de aproape un an stau sa imi cresc fetita cea mica pentru ca salariu a ajuns o mizerie dupa mai bine de 10 ani de lucru in domeniu (adica undeva la 2500 lei) - cel mai mare salariu a fost in bum si ajungea la 1000 de euro..... - acuma tot ce se leaga de proiectare/constructii este la pamant.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
pai si tu si eniky sunteti liber profesionisti de v-ati luat vitara  :D

Avem și topic pentru cei ce vor sa se destainuiasca! :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

nu vezi gabi ca din 2010 nu mai lucreaza nimeni acolo  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

Hai sa vedem... ce ziceti daca ma vedeti pe mine cu Logan-ul (model 2008, diesel) de Giurgiu prin trafic? Imi acordati prioritate chiar daca nu am? :D Sau ma tratati la fel ca si pe ceilalti soferi?
             Ei, aici deja intri in alta zona, adica masini cu alte nr. decat de B :
    - daca e de IF si f.f.scumpa, merge cu viteza regulamentara dar n-are semnale, taie fata, are prioritate si de st. si de dr., dar daca "nu-l lasi", cedeaza ...regulamentului.
    - daca e de IF si e f. veche o "calca" tare si respecta semnele cand "poate" - deci atentie !
    - daca e de alta ...zona(GR,SB,BV,etc), iarasi sunt doua(2) variante : a. este in tranzit/vizita, ruleaza cu atentie, si-l las sa caute strada,nr. sau loc de parcare, gandindu-ma ca si eu as face la fel la el in oras(chiar daca nu pune semnal/avarii) ; b. n-are nr de B dar il gasesc ruland cu viteza pe stradute-scurtaturi pe unde evit semafoare/intersectii aglomerate , asta e clar ca lucreaza in B, sta cu chirie aici dar masina este pe adresa de resedinta sau a parintilor, deci respectam indicatoarele.
     Apropos de nr. cu GR(fara suparare), vara vad multe venind in oras incarcate cu legume, spre piete, deci sunt bineveniti !
     Tu n-o sa fi "incarcat", dar avand marca autohtona, iti voi da prioritate !  :-)) Daca esti cu japoneza, iti voi da ...flash-uri(salut) !
      Iertati-mi sinceritatea ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Cosmin09

Offline fireburn

nu vezi gabi ca din 2010 nu mai lucreaza nimeni acolo  :D

Acum toti lucram sub acoperire si nu se pune la socoteala :)

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sau vorba lui Caramitru: ne "facem" ca lucram... ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline wolfin

Bad post
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Vali D

Momente din Tara unde traiesc - sa-ti fure sticla cu vin pentru pomana din cos atunci cand iesi pe porta Bisericii, dupa slujba. Se mai pune problema de paduri devastate, flota praduita si penali achitati ???
   Regrete tardive pentru mine si numai un gust amar.