Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700495 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

in Romania nu exista categorie de populatie care sa defineasca o marca auto - 
             Este parerea ta :)! Nu fac din asta o polemica ! Dar sunt studii si statistici pe aceasta tema ! Mai cauta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

trebuie intai sa definim categorie de populatie  ;)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Ei da, corect, ai punctat bine. Iar criteriul "ce voi face/la ce-mi va folosi/ce fel de drumuri(urban/extra)voi parcurge", primordial in vest, contrar asteptarilor, la noi este prin "coada". :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

se confunda termenul la ce am nevoie cu ce meserie am - in elvetia sunt sanse mari ca cel ce conduce un bmw sa fie doctor ori bancher - rex ne poate da mai multe detalii - dar in romania te rog eu enicky sa imi zici o categorie si ce masina ii este atribuita - o categorie te rog... nu polemici
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline wolfin

pai si tu si eniky sunteti liber profesionisti de v-ati luat vitara  :D

vitara - persoane dupa 35 ani cu familie (predominat condusa de madam bine aranjata)....cu venituri intre 4k si 7 k :)
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: enicky

Offline fireburn

.....o categorie te rog... nu polemici
Cocalarul.
Ca masina/marca folosita va las pe voi sa ziceti :)

Offline Cosmin09

Hai sa vedem ce ar trebui sa fiu eu.... Saptamana asta conduc Logan-ul prietenei. Sapt viitoare este randul Vitarei. Nu sunt nici cocalar, nici doctor si nici profesor universitar. Si eu si prietena lucram in domeniul auto la, probabil, unul din cei mai mari angajatori din Romania. Si ambele masini au nr de Giurgiu (Logan-ul a avut pana in aprilie 2014 numar de Sibiu). Iar masina mea anterioara a avut, pana in 2013, numar de Bucuresti. Deci, amandoi stam acum in jud Giurgiu (dar la 15 km de locul de munca din Bucuresti), dar amandoi am venit din orase, sa le numim, "bine cotate", Sibiu, respectiv Bucuresti.

Deci, ce ziceti daca ma vedeti pe mine cu Logan-ul (model 2008, diesel) de Giurgiu prin trafic? Imi acordati prioritate chiar daca nu am? :D Sau ma tratati la fel ca si pe ceilalti soferi?
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline fireburn

Sigur ca daca te voi recunoaste la volan, te voi saluta :).
Daca vad doar o masina de giurgiu voi fi cu ochii-n 6 pentru ca, in general, masinile acelea cu numar GR...... nu prea au manete de semnalizare.

The following users thanked this post: miaunica, enicky

Offline ariciul

Cosmin nu as spune sa incerci! Doar daca esti in logan si-l vezi pe enicky, atunci poti sa-i iei fata!  :D
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: Cosmin09

Offline Lerua07

Si aici trecuram pe caterinca ?  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !