Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700454 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

P.S. Nu e vorba de dragostea pt PSD ci a faptului ca cine incearca sa faca ceva pt ca tara asta sa mearga mai bine, i se baga bete in roate.

Inclin sa cred ca este totusi vorba de o dragoste pentru PSD atata vreme cat folosesti dubla-masura/dublul-etalon...

Sa ma explic: desi in cei 27 de ani de la evenimentele din Dec-89, PSD - sub diversele sale forme - a fost la guvernare cam 2/3 din aceasta perioada si a avut o influenta mai mica sau mai mare in ultima treime, tu tot esti dispus a le da credit sa faca ceva pt ca tara asta sa mearga mai bine, iar oricare altii care mai trec pe la guvernare sunt facuti in fel si chip (vezi guvernul de tehnocrati).

Un alt exemplu: propunerea initiala de premier a PSD-ului nu a suscitat prea mari probleme de acceptare din perspectiva nici a numelui, nici a religiei, nici a sotului, in schimb Ciolos a fost intors pe toate partile pe considerentele respective, Johannis la fel.

As mai continua si cu o paralela intre madam Firea si Kovesi sau Camelia Bogdan, dar nu stiu cata relevanta mai are...

Chiar nu v-ati saturat de ... ciupit? Bateti mereu apropouri prin diferite mesaje. Va sta in ochi si-n git postul Antena 3 HD?  :P Comutati postul sau ignorati mesajul.

Stii ca exista si alternativa scoaterii postului din semnatura... ;) 
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Stii ca exista si alternativa scoaterii postului din semnatura... ;)
Amenintare cu ce NU sinteti voi de acord? Dictatura face uz de cenzura. Parca nu erati deacord cu asa ceva. Sau ma insel? :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

am fost plecat o saptamana si tot mai aveti lucruri de impartit  #:-S
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ce-i o săptămână în noianul anilor? ;-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Amenintare cu ce NU sinteti voi de acord? Dictatura face uz de cenzura. Parca nu erati deacord cu asa ceva. Sau ma insel? :)

Era o simpla sugestie... Tu te plangeai de ciupeli... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Era o simpla sugestie...
Pe altii poate dar pe mine nu ma prostesti.

Hai succes si sa ai (aveti) noroc in a convinge!
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Sheepy, n-ai cum. 17 ani a guvernat PSD singur sau prin interpusi si totusi sunt atatia care cred ca altii sunt vinovati de dezastru. Ca ii plac lui cum vorbesc aia de la Antena.  Va mai aminti ce circ i-au facut aluia de la CNSAS cu medicamentele pentru cancer? La un an de zile dupa ce a preluat puterea Ponta n-a schimbat nimci dar era al lor la putere , ce mai conta...Mi-e sila...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Silfax

Va sta in ochi si-n git postul Antena 3 HD?  :P Comutati postul sau ignorati mesajul.

Pana sa iti raspund eu , vad ca a facut-o altcineva. Da, asta este si parerea mea. Poate daca imi scoti sigla din fata ochilor, incerc sa uit de ea. Chiar voiam sa te intreb... conduci un trust de televiziune de ai pus-o la avatar pe un forum auto? Si chiar consider ofensator sa fie si peste romania tricolora. Asta cred ca m-a deranjat cel mai tare daca e sa recunosc. Este echivalent daca vedeam desenata zvastica, semiluna, sau hai sa nu fiu radical si sa fac totusi o echivalenta; simbolul de la Kaufland. Repet ce am mai afirmat, dar nu s-a inteles sensul: putem avea idei diferite pe care sa le sustinem. Daca o facem public ,atunci sa nu ne plangem ca primim replica, aka "ciupeli".
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Total de-acord. N-are ce căuta pe tricolor sau pe conturul tarii o sigla privata.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

conduci un trust de televiziune de ai pus-o la avatar ...
Ar trebui sa conduc asa ceva? Fiecare isi pune poza pe care o doreste.

N-are ce căuta pe tricolor sau pe conturul tarii o sigla privata.
E punctul tau de vedere. Al meu este ca Antena 3 e urmarita pe tot teritoriul tarii. De la Antena 3 s-au scos la iveala o multime de furtisaguri si escrocherii. Daca nu era singura televiziune care sa faca tot felul de sapaturi, hotiile ar fi mers struna. Priviti cum in ziua de azi au inceput INFRACTORII prin denunturi, sa-si scoata ochii intre ei.

In alta ordine de idei, ce spuneam cu ceva pagini in urma despre "tunul" guvernului Ciolos cheltuieli de 4% din bugetul de stat:

<< Intrebare Mesieur Ciolos: pe ce?! Eu cred ca puteti sa-l injurati pe Dragnea non stop dar va cer sa dati explicatii romanilor privind graba, misterul si destinatarii celor 2 miliarde de euro pe care i-ati cheltuit dupa 12 Decembrie 2016, cind stiati deja ca nu veti mai fi Premier! Asteptam un raspuns urgent. Sintem citeva milioane de romani! In rest, voi intre voi, puteti si sa va scuipati intre ochi! Dar nu ne mai luati la misto! Doua miliarde de euro sint banii nostri, nu ai vostri!”, a scris pe blog Radu Moraru.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/moraru-ciolos-ne-a-mintit-imediat-dupa-pierderea-alegerilor-ciolos-a-cheltuit-2-miliarde-de-euro-pe-ce/ >>

<<Analistul financiar Radu Soviani a explicat, în emisiunea ''Subiectiv'' de la Antena 3, care sunt cele două posibile explicații pentru gaura din buget.

''Cele două posibile explicații sunt următoarele: falsificarea prognozei de venit atunci când a fost rectificarea bugetară din noiembrie, astfel încât să-și permită să facă cheltuieli pe datorie, neacoperite de venituri curente, ceea ce probabil s-a întâmplat, sau, a doua variantă chiar și mai gravă, falsificarea Produsului Intern Brut'', a spus Rasu Soviani.

Pe larg, în materialul video: >> https://www.antena3.ro/actualitate/cum-s-a-ajuns-la-gaura-de-10-miliarde-lasata-de-tehnocrati-394886.html
  • Suzuki SX4