Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700439 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dAlex

Nu-i prima oara. In Timisoara la o fabrica producatoare de PCB-uri de 4000 de angajati, isi bagau PCB-urile cu circuite electrice pe unde puteau pana sa puna detectoare de metale la intrari. La Arad la fel, se fac verificari mai ceva ca la aeroport. la peste 2000 de oameni. Dureaza 1 ora pana sa iesi de la servici.

Romanii se descurca, comunismul i-a invatat cum. Doar ca daca pleaca Delphi de la Iasi e cam jale. Putine fabrici pe acolo..
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O femeie de treaba isi arata muschii. Dupa ce a demis conducerea RATB pentru ca firmele de salubritate nu au deszapezit statiile si refugiile, azi l-a concediat pe managerul spitalului Colentina pentru o avarie a punctului termic care apartine altei institutii.
Niste parinti s-au luat de ea azi ca nu au cu cine sa-si lase copiii acasa dupa ce scolile si gradinitele s-au inchis timp de doua zile. Sa vedem ce-o fi miercuri dimineata, dupa noaptea cea mai rece din ultimii ani si cu ceva ninsori prognozate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

1. Dupa ce a demis conducerea RATB pentru ca firmele de salubritate nu au deszapezit statiile si refugiile, azi l-a concediat pe managerul spitalului Colentina pentru o avarie a punctului termic care apartine altei institutii.
2. Niste parinti s-au luat de ea azi ca nu au cu cine sa-si lase copiii acasa dupa ce scolile si gradinitele s-au inchis timp de doua zile.
1. Vrei sa ai ordine in "ograda" si fiecare sa-si faca treaba, aplici pedepse drastice: CONCEDIEZI. Nu manegerul trebuia sa ia masuri ca totul sa functioneze OK? BRAVO ei  :clap: Daca o mina de barbati nu au fost in stare sa tina Bucurestiul in mina, lasati femeia sa-si faca treaba. Mereu bucurestenii au ciriit ca nu pot circula omeneste pe timp de iarna si acum cind cineva doreste sa faca ordine, ii cautati nod in papura. Romanii E tot romani. Daca face, de ce face? Daca nu face, de ce nu face?

2. Parintii sa-si ia concediu doua zile iar daca nu pot, sa "angajeze" un batrin pensionar ca tot face umbra pamintului degeaba. Poate macar in aste doua zile tineretul sa nu mai vocifereze ca se impiedica de batrini in mijloacele de transport in comun. Presupun ca prea putini tineri din productie (18-65 ani)  se vor gindi sa-i aduca la "munca" cu propria  masina.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Ma bucur sa vad ca avem discutii despre management - totusi, daca un manager concediaza un subordonat pentru vina altuia, oare cat de manager poate fi considerat respectivul/respectiva... :-?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

...daca un manager concediaza un subordonat pentru vina altuia...
Cinei manegerul? Cine e subordonatul? Cine e vinovatul?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

Nevermind...

Nu am cum sa concurez cu dragostea eterna pentru PSD...  :x
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Nu am cum sa concurez cu dragostea eterna pentru PSD...  :x
Nici nu trebuie.

Firea e primar ales, echivalent cu administratorul orasului. "Primăria Municipiului Bucureşti constituie structura funcţională cu activitate permanentă care aduce la îndeplinire hotărârile Consiliului General şi dispoziţiile Primarului General, soluţionând problemele curente ale colectivităţii locale din Bucureşti. În fruntea conducerii instituţiei se află primarul general al municipiului." https://ro.wikipedia.org/wiki/Prim%C4%83ria_Municipiului_Bucure%C8%99ti

Problemele comunitatii pina acum au fost:
- RATB-ul la care conducerea era plecata in vacanta in situatia unei avertizari meteo nefavorabila (scoaaterea la traseu a mai multor autovehicule pt a mentine masinile particulare in parcari si pt a deszapezi arterele principale; scoaterea la strada a personalului auxiliar pt deszapezirea statiilor etc.) Cine trebuia sa faca un grafic al personalului si o planificare orara pt mijloacele de transport? Portarul? Contabilul sef sau directorul?
- Spital Colentina - tinerea de 2-3 zile (parca) in frig a pacietilor internati din cauza unei defectiuni la centrala termica. Cine e raspunzator de functionarea in parametri a spitalului? Fochistul de la punctul termic sau managerul?

La nivel de Guvern, s-a cerut si demiterea prefectului de Giurgiu care, in timpul situatiei de urgenta nu a dorit sa raspunda la telefon: "Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat sâmbătă că îi va cere premierului Sorin Grindeanu să dispună "încetarea exercitării funcţiei" în cazul prefectului de Giurgiu ...

"Această situaţie a fost un test pentru toată lumea, pentru toţi cei care au avut competenţe în gestionare. Şi vă dau un exemplu: acum două nopţi l-am căutat vreo trei ore pe prefectul de la Giurgiu."

P.S. Nu e vorba de dragostea pt PSD ci a faptului ca cine incearca sa faca ceva pt ca tara asta sa mearga mai bine, i se baga bete in roate.
  • Suzuki SX4

Offline Silfax

Eu nu am nimic impotriva masurilor impotriva incompetentei. Dar cand acestea se fac pentru epurare partinica, atunci clar nu e ok. Aici ma refer la directorul de la CNAIR Catalin Homor. Ce este interesant e faptul ca i se imputa ca in 24 de ore autostrada A2 a ramas impracticabila. Ce nu stiu multi este faptul ca pentru protectia impotriva viscolului, ai doua masuri: ori montezi parazapezi , ori plantezi perdele forestiere. Perdele forestiere a caror investitie in judetul Constanta a fost deturnata de catre baronul PSD de Constanta: Nicusor Constantinescu. Nu am info ca s-ar fi abordat la Antena 3 subiectul in cauza. :)
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
... cine incearca sa faca ceva pt ca tara asta sa mearga mai bine, i se baga bete in roate.

Colega iubitor de dictatura, un sef nu poate demite un subordonat decat in limitele legii, nu pentru ca nu-i plac ochii lui. Cel mult ii poate face viata amara si il forteaza sa plece singur. Daca managerul este dat in judecata si pierde, nu plateste el, ci plebeii platitorii de taxe si impozite. De altfel s-a confirmat ca "abramburica"" primarita habar n-avea de ce ce l-a demis pe managerul spitalului Colentina.

Si sa-ti mai zic ceva: noi nu "caraim", suntem lebede...  ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Nu am info ca s-ar fi abordat la Antena 3 subiectul in cauza. :)
Chiar nu v-ati saturat de ... ciupit? Bateti mereu apropouri prin diferite mesaje. Va sta in ochi si-n git postul Antena 3 HD?  :P Comutati postul sau ignorati mesajul.

noi nu "caraim", suntem lebede...  ;)
Ma bucur ca ai o parere pozitiva.
  • Suzuki SX4