Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700436 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Bre' oameni buni, cine intretine tema asta falsa cu diaspora, in timp ce in tara se intampla lucruri? :-?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Cine nu are de lucru. :)

Offline Silfax

Respect pt. cei care stau printre straini, stiu ca nu e usor, stiu ca sunt sate pline cu vile... goale, au aratat chiar si la tv., dar cei care ar trebui sa le multumeasca sunt " sistemul bancar." si statul roman, care a primite impozite si taxe din banii intrati in tara.
       In RO insasi acest sistem bancar a generat "criza economica".
       Iar " locuintele" pe care si le-au construit ei (P+1,P+2), nu-mi pot face eu in aceasta viata.
       Evident ca acesti bani de care faci vorbire au intrat la ...bugetul statului, cu care eu n-am absolut nicio legatura(nici macar plata salariului), si deci foarte "linistit" n-o sa le multumesc niciodata acestor oameni !     

Am crezut ca putem avea un dialog bazat pe o logica si nu pe frustrari. Conteaza ce fac oamenii acestia cu ce isi construiesc? Sau conteaza ca eu nu sunt capabil sa realizez ce au realizat ei?
Cand ai afirmat ca : " Evident ca acesti bani de care faci vorbire au intrat la ...bugetul statului, cu care eu n-am absolut nicio legatura", m-am uitat instinctiv sa vad daca mai ai in semnatura locatia Bucuresti. Am sa-ti dau rapid doua argumente , cu dorinta sa nu ajungi sa experimentezi situatiile:  iti arde casa si chemi pompierii sau ai o urgenta medicala si chemi salvarea. Asta este una dintre legaturile tale importante cu bugetul statului. Imi pare rau ca nu poti cuprinde un pic mai mult din imaginea ta ca si individ, parte a unei societati ce se straduie sa se ridice la rangul de natiune.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanzarnescu

Cine nu are de lucru. :)

Dacă e la "stat"...
  =))
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline enicky

Bre', cine intretine tema asta falsa cu diaspora, :-?
:-)) uite eu si @silfax :-))
     Incerc(si nu prea imi iese) sa-i explic ca acesti oameni n-au plecat din tara nici pt. mine,  nici din cauza mea !
     Iar daca am avut(pe vremuri) o frustrare,  aceasta s-a creat din cauza atitudinii lor fata de cei langa care s-au nascut si au trait pana sa plece peste hotare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Fiecare om isi alege propriul drum in functie de necesitatile proprii, de aptitudini, de profilul genetic, de imboldurile primite de la apropiati.
Definirea categoriilor dupa 2-3 indivizi pe care-i cunoastem noi mi se pare periculoasa si aduce a manipulare, chiar daca-i involuntara. Fiecare dintre noi avem cateva rude sau cunoscuti plecati mai mult sau mai putin definitiv din tara si fiecare se raporteaza la patria lui potrivit propriei constiinte, care trece mai mult sau mai putin prin stomac. Ca si noi, cei ramasi in tara, de altfel.  >:D<
  • SX4 by Giugiaro

Offline Silfax

Avand in vedere ca nu am afinitati politice, discutia despre diaspora am sustinut-o cu atat mai mult cu cat unii se pun cu tunurile pe ea, uitand de beneficiile pe care le-am avut si le avem de la ea. In rest , nu exista padure fara uscaturi. Done & out.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline hugbear

Bre' oameni buni, cine intretine tema asta falsa cu diaspora, in timp ce in tara se intampla lucruri? :-?
Citat din: DEX Online
MARÓTĂ, marote, s.f. Preocupare excesivă (uneori obsedantă) pentru un anumit lucru, idee fixă; p.ext. obiect al unei astfel de preocupări. – Din fr. marotte.

MARÓTĂ s.f. 1. Sceptru de bufon reprezentând un cap caraghios împodobit cu zorzoane. 2. (Fam.) Obiect al unei manii, al unei înclinații speciale. [< fr. marotte].
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanzarnescu

Hă hă
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ce vedem si auzim de la cei pe care-i votam, implementam la serviciu. De ce sa faca strainii profit si noi nu?
  • SX4 by Giugiaro