0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Respect pt. cei care stau printre straini, stiu ca nu e usor, stiu ca sunt sate pline cu vile... goale, au aratat chiar si la tv., dar cei care ar trebui sa le multumeasca sunt " sistemul bancar." si statul roman, care a primite impozite si taxe din banii intrati in tara. In RO insasi acest sistem bancar a generat "criza economica". Iar " locuintele" pe care si le-au construit ei (P+1,P+2), nu-mi pot face eu in aceasta viata. Evident ca acesti bani de care faci vorbire au intrat la ...bugetul statului, cu care eu n-am absolut nicio legatura(nici macar plata salariului), si deci foarte "linistit" n-o sa le multumesc niciodata acestor oameni !
Cine nu are de lucru.
Bre', cine intretine tema asta falsa cu diaspora,
Bre' oameni buni, cine intretine tema asta falsa cu diaspora, in timp ce in tara se intampla lucruri?
MARÓTĂ, marote, s.f. Preocupare excesivă (uneori obsedantă) pentru un anumit lucru, idee fixă; p.ext. obiect al unei astfel de preocupări. – Din fr. marotte.MARÓTĂ s.f. 1. Sceptru de bufon reprezentând un cap caraghios împodobit cu zorzoane. 2. (Fam.) Obiect al unei manii, al unei înclinații speciale. [< fr. marotte].