0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si nu vad de ce sa le multumesc celor care au venit cu capital in tara, pt. ca n-au cumparat de la magazinul meu, si nu si-au renovat/construit casa cu materiale de la depozitul meu, al tau, etc. E clar ca "investitiile" lor n-au generat nici locuri de munca, sau cel putin nu au avut ca rezultat ridicarea nivelului de trai al cetateanului de rand. Iar criza noastra a fost generata de alte motive, nu din cele care au cauzat-o in occident.
Ceea ce nu se intelege este ca pe ei (cu exceptia celor ce au copii p-aici) nu-i mai intereseaza de origini, decat doar sa ...ne arate cat de bine au evoluat ei . Si ei te dojenesc pe tine ca n-ai realizat cat ei, ca ti-ai luat casa cu imprumut pe 20 de ani, etc. Si nu vad de ce sa le multumesc celor care au venit cu capital in tara, pt. ca n-au cumparat de la magazinul meu, si nu si-au renovat/construit casa cu materiale de la depozitul meu, al tau, etc. E clar ca "investitiile" lor n-au generat nici locuri de munca, sau cel putin nu au avut ca rezultat ridicarea nivelului de trai al cetateanului de rand.
Cu atat mai mult cu cat aceasta criza a fost una de lichiditati, iar cash'ul trimis de ei a fost o gura de aer pentru sistemul bancar.Si raman la opinia mea.... pentru cele de mai sus le poti multumi linistit, nu este de ajuns sa ai un vocabular, ci sa si-l folosesti.
Eu nu stiu ce experiente ai tu cu cei plecati in lumea larga dar par desprinse dintr-un film de fictiune..... nu trebuie sa faci credit daca vrei sa ai ceva al tau?