Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700384 ori)

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Nu vreau sa te alarmez si mai tare dar albii sunt minoritari de mult. Rata de inmultire a populatiei incetineste si e firesc sa se intample asta.
Cultura albilor este impartasita intr-o masura destul de mare de alte culori. De fapt cam toti tind spre modul de viata din EU-USA.

Vezi aici (toate informatiile sunt interesante):
http://www.worldometers.info/world-population/

Population in the world is currently (2017) growing at a rate of around 1.11% per year (down from 1.13% in 2016). The current average population change is estimated at around 80 million per year.
Annual growth rate reached its peak in the late 1960s, when it was at 2% and above. The rate of increase has therefore almost halved since its peak of 2.19 percent, which was reached in 1963.
The annual growth rate is currently declining and is projected to continue to decline in the coming years. Currently, it is estimated that it will become less than 1% by 2020 and less than 0.5% by 2050.
This means that world population will continue to grow in the 21st century, but at a slower rate compared to the recent past. World population has doubled (100% increase) in 40 years from 1959 (3 billion) to 1999 (6 billion). It is now estimated that it will take a further 39 years to increase by another 50%, to become 9 billion by 2038.
The latest United Nations projections indicate that world population will reach 10 billion persons in the year 2056 (six years earlier than previously estimated).

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

Eu cred ca a fost expirata conserva de surströmming  :-))

Offline toma

n-am prins gluma  :dknw:
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

@Costique: ca o concluzie, ce propui? Sa punem deja mainile pe piept si banutii pe ochi?! Sau sa ne punem si noi pe inmultit (asta daca nu suntem deja prea in urma pentru a mai schimba ceva)?!

Am retinut cateva idei din postarile tale, dar - fara suparare - poate s-ar intelege mai multe daca ar fi putin structurate, pe paragrafe and stuff... O simpla sugestie...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

n-am prins gluma  :dknw:

gluma era cu referire la postul colegului @Costique care din cate stiu traieste in Suedia iar surströmming e o specialitate culinara locala  :)

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
In general cam asa ma exprim eu dar in nici un caz nu militez pentru vreo solutie. Eu am vorbit doar de fapte si evolutii. Cum se vede ce am scris nu este combatut ci completat. Si apoi avea poporul asta o vorba, oaia care nu-si pazaste blana s-o manace lupul. La "albi"m-am referit ca general populatie occidentala si la cultura ei. Care e insemnata tocmai ca e diversa, tocmai ca abolirea sclavagismului a fost facuta tot de membrii ei etc. E un articol in Adevarul despre un francez care tocmai ce descrie un ciclu despre ce va urma si proclama terminarea civilizatiei occidentale. Michel Onfray e numele lui si este acuzat ca face jocul IS. N-as spune ca nu desi el zice ca nu face decat sa inventarieze efecte. Sa ne intelegem, noi suntem urmasii barbarilor care au distrus Imperiul Roman. Si suntem o culme a civilizatiei. Asa ca posibil ca dupa cateva secole de intunecare religioasa sa apara iar soarele. Si tot asa. Cicluri. N-ati observat ca copii nu fac ce i-au invatat sau le-au spus parintii? Mie mi-e mila doar de mortii tranzitiilor care se inmultesc. Caci daca asemuim asta cu o domnie, acum suntem la schimbarea domniilor si cum spunea iar o vorba, schimbarea domniilor, bucuria nebunilor... Probabil ca in cateva mii de ani vom deveni o rasa, purii vor fi minoritari . Apoi e o chestie interesanta cu albirea nordicilor, nu stiu daca lumina artificiala are acelasi efect. Cred ca nu caci ultravioletele sunt alea de fabrica Vitamina D in piele si albirea s-a produs datorita aportului redus de raze solare pe cmp de piele.
Apropo de civilizatie si ce va urma, stiti ca in Africa de Nord sunt cam 300.000 de sclavi? Sa vina "propietarii" la putere si mai vorbim...
« Ultima Modificare: 07.Ian.2017, 10:34:56 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline toma

Exista mai multe teorii (si evident oameni care le sustin) conform carora istoria e ciclica iar civilizatiile isi ating apogeul si apoi decad. Nu m-as grabi insa sa aprind lumanarea pentru cea vestica.

Uite intrebare interesanta: crezi ca ne vom stinge cu zgomot sau intr-un fasait? (Ciudat mai suna expresia asta daca o traduci din engleza) Adica vom fi pur si simplu inghititi incet din cauza demografiei sau va iesi un razboi de toata "frumusetea"?

Offline bogdanzarnescu

Vom fi înghițiți.
Există și posibilitatea ca pe ultima sută de metri să fie o căsăpeală generală. În urmă cu vreo 8 ani cred, am asistat la o discuție în care se spunea că la nivel global, la ora respectivă, exista 2% populație de culoare albă capabilă să facă copii. Posibil să fi scăzut
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

Si negrii si galbenii o sa inceapa sa traiasca bine, o sa scada natalitatea asa cum se intampla acum cu albii iar albii deveniti noi negrii vor incepe sa puiasca fiind saracii planetei. Dupa cateva sute de ani negrii si galbenii vor avea discutia pe care o avem noi acum privind cu ingrijorare la demografia albilor.  =))

Offline enicky

In general....... Cicluri. N-ati observat ca copii nu fac ce i-au invatat sau le-au spus parintii? Mie mi-e mila doar de mortii....
              Da, totul este ciclic ! Nu e o noutate ! Viata, moda, muzica, totul este ciclic. Trebuie doar sa fi atent si sa observi !
      Parca undeva scrie si ca rasa galbena va domina, p-asta ai uitat-o !
      Ai in glas(scris) disperarea omului scapat din macel/dezastru, urcat pe un deal strigand celor de jos sa fie atenti la ce se-ntampla cu ei. Eu asa percep relatarea ta. Oricum, n-au la ce sa ne foloseasca aceste preziceri, doar poate ca sa ne cautam un loc de refugiu, asa cum ti-ai gasit tu si alti romani.
      Noi romanii suntem intr-un ciclu, sau tranzitie. Am cunostinte care n-au suportat aceasta perioada si s-au "refugiat" in Belgia, Canada, Germania chiar si Dubai.
      Iar toate aceste cunostinte ale mele, in toate discutiile, acum din ce in ce mai rare, se prolifereaza expresia: "la voi in Romania", "voi ar trebui sa..", "voi sunteti comunisti", etc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip