Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700383 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

asta n-ar fi o idee rea, chiar deloc  :good:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ecodrive

Din pacate nici Constitutia si nici Legea 90/2001 nu duc rationamentul pana la capat si nu specifica clar ca "Pot fi membri ai Guvernului persoanele care ... nu au suferit condamnari penale ... prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale ... de a alege si a fi ales.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline shpeedy

Imi mentin totusi parerea ca problemele din societatea romaneasca nu avem din lipsa legilor (asa bune/proaste, cum sunt ele), ci din lipsa/inconsistenta aplicarii lor atunci cand se impune...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline hugbear

Pierderea dreptului de a vota este doar pedeapsă complementară, care însă nu a fost dispusă de Instanță. „Din păcate” aș zice eu, pentru că totuși vorbim de o infracțiune legată de procesul electoral și nu de furtul unei găini. Asta e...

L.E.
Art. 67 C.P. „Aplicarea pedepsei complementare a interzicerii exercitării unor drepturi

(1) Pedeapsa complementară a interzicerii exercitării unor drepturi poate fi aplicată dacă pedeapsa principală stabilită este închisoarea sau amenda şi instanţa constată că, faţă de natura şi gravitatea infracţiunii, împrejurările cauzei şi persoana infractorului, această pedeapsă este necesară.
« Ultima Modificare: 06.Ian.2017, 06:03:48 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ecodrive

Aici e complicitate sau diletantism la judecatori? Oricum ai da-o fiecare parte are de partea sa o bucatica de adevar si depinde de cum isi umfla muschii fiecare.

De aceea o lege nu poate fi buna/proasta cum o fi ea dar sa fie aplicata. Oricand un procuror sau un avocat mai istet poate transforma un nevinovat in vinovat/ corupt si invers.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

The following users thanked this post: hugbear

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Deocamdata Europa cunoaste cea mai lunga perioada de pace din istorie iar Romania, in ciuda tuturor porcariilor care ne fac viata amara fie direct fie la nivel principial, trece deasemeni prin cea mai prospera perioada din istoria ei.
Din nefericire pacea aia a fost Pax Romana, 200 de ani si nu acum. As vrea, da' nu creed, populatia creste exploziv asa ca  uita de regulile ce le stiai, deja nu mai e loc...1940-2.5 miliarde oameni. 75 de ani mai tarziu  sunt 7.8 miliarde...Cum le zicea, virusi?
« Ultima Modificare: 06.Ian.2017, 06:25:04 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Din nefericire.....deja nu mai e loc...1940-2.5 miliarde oameni. 75 de ani mai tarziu  sunt 7.8 miliarde...
              Adica s-ar impune un razboi, sau o epidemie?! Sau intensificarea actiunilor teroriste?!Ca nu prea am inteles.
    Stii cata mancare se arunca anual la nivel global? O treime. Stii cata supraproductie se distruge pt a se mentine nivelul preturilor? De exemplu.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Catalln

....As vrea, da' nu creed, populatia creste exploziv asa ca  uita de regulile ce le stiai, deja nu mai e loc...1940-2.5 miliarde oameni. 75 de ani mai tarziu  sunt 7.8 miliarde...Cum le zicea, virusi?
Cu alte cuvinte,  teoria conspiratiei privind intentia unor anumite "structuri/organizatii/cluburi selecte" de a face unele experimente de reducere a populatiei globului prin diverse metode are un sambure de adevar.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline toma

Din nefericire pacea aia a fost Pax Romana, 200 de ani si nu acum. As vrea, da' nu creed, populatia creste exploziv asa ca  uita de regulile ce le stiai, deja nu mai e loc...1940-2.5 miliarde oameni. 75 de ani mai tarziu  sunt 7.8 miliarde...Cum le zicea, virusi?

Trebuia sa fiu mai precis in exprimare, ma refeream la istoria moderna.   ;)

Este  foarte posibil sa ne indreptam catre un nou razboi, europenii nu mai pot de bine si nu stiu cum sa strice asta, au pierit generatiile care aveau vie amintirea razboiului. Poate nu ajugem acolo totusi.
Eu si mai optimist de felul meu cu asta, dar cum era: un pesimist este un optimist bine informat?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu, lasati prostiile cu unii si cu altii ca le-au folosit de minune ba unora , ba altora si a ajuns lumea un balamuc. Am explicat ce inseamna demografia. Mai cititi o data, in 200 de ani albii vor fi insignifianti si toata cultura lor va fi aruncata cat colo. Ce , a nascut epoca postcoloniala vreo natie mai acatarii in Africa?  Liberia a fost facuta de scalvii eliberati dupa razboiul de secesiune, e vreo comparatie? Voi chiar nu intelegeti? Cand v-am dat exemplul cu Africa de Sud v-am aratat in premiera ce urmeaza. Stiti cum stau albii mai rasariti in Africa de Sud acum? In zone militarizate, tarcuri inchise , lagare ceva mai mari si culmea, ei platesc paznicii! Ce credeti , vor mai face albii vreo lege in minoritate?  Voi nu stiti ca negrii sunt mult mai rasisti ca albii si ca abia astepta sa detina controlul ? Sau sa va spun ca Islamul este in plina expasiune? De ce credeti ca Angolezii s-au sintit OBLIGATI  sa interzica Islamul? Lasati prostiile cu razboiul ca de murit mor din aia care se inmultesc ca iepurii, Africa este in explozie si pentru fiecare bebelus mort  mama-sa mai are vreo 3-4 acasa...La albi? Cele mai multe case goale sau locuite de o persoana. Ce ziceti ,cam in cat timp or sa spuna ca aveti prea mult spatiu si trebuie sa dati la aia ce n-au si au copii? Propietatea? Controlul populatiei? Pai si la ONU s-a incercat si toti aia de n-au loc s-au opus. Si stii de ce? Numarul e puterea , au fost albii acum s-a intors roata caci albii nu mai vor copii si aia adusi sa tina locul sunt alta natie si alta religie. Pai de ce nu e peste tot ca in Elvetia? Pai pentru ca nu sunt si elvetienii pe acolo(si la noi binenteles)...Controlul populatiei cu vaccinuri si alte tampenii de care e plina media albilor sunt numai tampenii, pe cine sa controlezi , pe aia care de 50 de ani decad?
Vreti sa va dau un exemplu? In Romania E-urile sunt subiect de senzatie, in restul lumii nu baga nimeni in seama. Cand auzi la noi "monoglutamat" toata lumea stie - nu ma intrebati ce stie ca te minunezi daca auzi. Arabii au un control strict a ce aduc in tarile lor. Si ma trezesc in mall in Dubai cu monoglutamatul la pungi de 250 grame pe raft la vanzare!!! Pai stai , nu "cancer", nu "caca",nu... uite ca arabii zic ca nu...si atunci? manipulare? Pai eu zic ca da. Caci toti aia care dau click pe undeva fac trafic si banuti pentru ala care a postat o prostie scrisa destul de bine ca gainile sa se repeada ca la viermi...Ce contreaza ADEVARUL?  Doar stim ca nu exista , este doar ce crede lumea...
Si apoi poate nu stiti dar cei mai multi noi cetateni romani nu sunt moldovenii. Sunt arabii, doar nu credeti ca moscheea a  aparut din senin...Acum vreo 10 ani au inchiriat stationul Dinamo pentru rugaciune, exista foto si sa vedeti cate de exacte sunt miscarile. Pai e mai ceva ca  instructia militara ca se ocupa si de minte...
« Ultima Modificare: 06.Ian.2017, 11:30:14 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008