Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700348 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Pai atunci si orice cetatean roman plecat dar care nu plateste impozite are tot dreptul sa voteze!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Am zis eu ca nu are voie sa voteze? Taticu' a zis...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Incet, incet varianta lui saureign incepe sa capete din ce in ce mai mult sens. Tare mi-e teama insa ca la examenul respectiv sa va copia  >:)

Laurentiu, chiar crezi ca un cetatean care stie pentru ce se duce la vot e mai putin indreptatit sa voteze pentru ca lucreaza peste hotare decat un cetatean care locuieste in tara dar habar nu are ce se voteaza (lui i-a spus primarul sa se duca la vot si unde sa puna stampila "ca sa fie bine") ?  :-?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Laurentiu

...examen care sa cuprinda urmatoarele componente:
- persoana este cetatean roman (indiferent unde locuieste)
- nu are condamnari penale de orice natura
- isi plateste la zi impozitele
- trece proba de cunostinte generale despre societate si istoria Romaniei.
"persoana este cetatean roman (indiferent unde locuieste)" deja aceasta optiune exista; "nu are condamnari penale de orice natura" chiar de este reabilitat? "isi plateste la zi impozitele" si daca are ceva intirziieri, nu mai are drept de vot? "trece proba de cunostinte generale despre societate si istoria Romaniei." pai sa mai dam inca un examen de bacalaureat dar multi vor pica la ortografie.

Atunci cum e ca o multime de asistati sociali ne hotarasc noua viitorul si au dreptul sa o faca?
E o chestiune ce trebuie diminuata foarte mult. Printr-un control judicios si "munca in folosul comunitatii" se poate diminua extrem de mult numarul asistatilor. Un ajutor familiilor nevoiase trebuie sa li se dea dar nu o suma consistent de mare care sa mearga de cele mai multe ori in casele de marcat ale crismelor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

Laurentiu, chiar crezi ca un cetatean care stie pentru ce se duce la vot e mai putin indreptatit sa voteze pentru ca lucreaza peste hotare decat un cetatean care locuieste in tara ...
Iar intelegi ce vrei tu. Am spus clar: CETATEAN CE PLATESTE IMPOZIT in Romania.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline saureign

ce inseamna reabilitat? La mine inseamna anularea unei condamnari.
ceva intarzieri la mine inseamna mai mult de un an calendaristic.
cat despre examen, nu trebuie sa fie ceva complicat (ca la bacalaureat), si nici scris. Zece intrebari cu raspuns prin viu grai sunt suficiente.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
cat despre examen, nu trebuie sa fie ceva complicat (ca la bacalaureat), si nici scris. Zece intrebari cu raspuns prin viu grai sunt suficiente.

Pe banda rulanta si cu usile inchise:-?
  • SX4 by Giugiaro

Offline bogdanzarnescu

Serios, mai puteți? Doi oameni vs toți ceilalți. Pe două topicuri.
Care-i fun-ul?
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline ariciul

Nici unul , eu unul m-am cam saturat de discutii sterile.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nenea Bogdan, ai pus untul pe paine de dimineata pana acum? Da' cutia de pateu, ai desfacut-o? Un castravete sau un gogosar murat pe deasupra? Pofta buna!

Hai la lupta, daca te tin curelele! :good:
  • SX4 by Giugiaro