0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.
In urma cu un an si doua luni, Dunca a fost primul om gasit responsabil de tragedia de la Clubul Colectiv...
Cat despre copilul plecat afara, nu PSD o sa ti-l aduca inapoi, care se multumeste sa te tina pe tine captiv aici. Pe el cel mult o sa-l impiedice sa voteze. Apropos, ai vreo idee cu cine a votat?
Mi se pare, in schimb, destul de trist cum - acumuland atat de mult venin/ura din sursele-ti de informare - iti risipesti niste energii ce ar putea fi folosite constructiv, pentru ca - la finalul zilei - tot tie sa-ti fie rau... Sa-nteleg ca datele concrete absolva de vina pe unii, pe cand datele ipotetice/presupuse ii condamna clar si fara echivoc pe altii?! Ciudat concept de justitie/dreptate echitabila...As discuta pe tine la modul concret pe fiecare caz in parte, dar frica mi-e ca - pe de-o parte - exista si o latura puternic personala a celor afirmate de tine (si prefer sa nu cobor in zona respectiva), iar - pe de alta parte - nu am cum sa rivalizez cu atatia ani de propaganda, indiferent de ce argumente valide/invalide as putea prezenta eu...
Va veni cind va considera ca tara asta va avea o legislatie "fixa", cind nu vor mai fi deturnari de fonduri, cind viata va deveni cu adevarat o viata decenta si in functie de capacitatile fiecaruia, cind corupta la nivel inalt va fi mult diminuata etc.
De votat NU a votat pt ca a considerat ca atit timp cit nu plateste nici un impozit in Romania si nu contribuie cu nimic la bugetul statului, nu doreste sa influenteze viata localnicilor.
A fost el cel ce a pus focul in Colectiv? Daca vedem doar vina morala ar trebui sa ne uitam ceva mai sus, spre conducerea tarii care a spus: a trebuit sa moara o gramada de oameni ca sa se schimbe un guvern. Asta e mentalitate de preSedinte?Daca e s-o luam pe latura morala, multi sefi incepind de la cel mai mic si pin' la al' mai mare ar trebui sa-si dea permanent demisiile pt neregulile subalternilor. Chiar, de ce nu si-a dat si Johannis demisia atunci? Doar s-a intimplat la el in tara catastrofa.
Am mai auzit asta in copilarie: „De la fiecare după capacităţi, fiecăruia după nevoi".Presupun ca iti trimite si tie un ajutor financiar,...
PPS Laurentiu, incearca sa schimbi din cand in cand punctul din care privesti faptele. Ce vei descoperi te-ar putea surprinde si face viata mai interesanta
Dpmdv, un cetatean "strain" ar trebui sa voteze doar in cazul in care participa "evidentiat" (impozit - indiferent pt ce) la bugetul de stat. Nu vad ce rost ar avea ca unul ce traieste pe alte meleaguri sa determine viata celor din interiorul granitelor?