Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700281 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Asta cu Ghita ...
Ce striga e treaba lui. Ce e relevant, e inregistrarea audio facuta si care-i da pe multi in git de minariile facute in justitie.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline saureign

@Laurentiu
regret ca te-ai oprit la prima propozitie din textul meu. Situatia e complicata, nu e doar alb sau negru, important e sa vedem intregul ansamblu, ceea ce ar presupune sa ne depasim conditia, sa iesim din modul nostru obisnuit de relationare cu lumea. Tot ce se intampla azi sunt efecte a celor intamplate in decembrie 1989-iunie 1990; am avut un moment istoric extrem de favorabil si care ar fi permis evolutia noastra ca stat undeva la un nivel mult superior celui de azi, insa a fost ratat. Asemenea momente apar destul de rar in istoria unei tari. De noi depinde in ce directie dorim sa ducem societatea noastra, unde vrem sa ajungem. Pentru asta insa, trebuie sa stim de unde plecam - de aici nevoia de lustratie.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline Laurentiu

@Laurentiu
regret ca te-ai oprit la prima propozitie din textul meu.
M-am oprit pt ca mi-am recunoscut greseala de a-l face pe bas(h)escu nasul statului mafiot.  :dknw:

<<Reactie trasnet a lui Traian Basescu: „Recunosc inregistrarile lui Ghita ca fiind reale".
1. Inregistrarile au fost facute in cadrul unor discutii private in ultimele luni ale anului 2016;
2. Recunosc inregistrarile ca fiind reale;
3. Autorul a procedat la editarea inregistrarilor, ceea ce este de natura a crea unele confunzii;
4. Nu m-am intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan si, implicit, nici nu am discutat cu domnia sa dosarul Voiculescu;
5. Afirmatiile mele sunt legate de informatii primite de la structurile specializate si nu de la procurori sau judecatori, cu care nu am discutat niciodata dosarul ICA (Voiculescu);
6. Inca inainte de terminarea mandatului si, in mod deosebit, dupa terminarea acestuia, am vorbit frecvent in spatiul public, dar si in intalniri private, exemplificand ceea ce eu consideram a fi abuzuri cu elemente din dosare pe care le cunosteam. In acelasi timp, am vorbit, ori de cate ori am avut ocazia, despre nevoia punerii sub control real de catre Parlament a activitatii serviciilor de informatii, si, in mod deosebit, a SRI.>> http://www.aktual24.ro/reactie-trasnet-a-lui-traian-basescu-recunosc-inregistrarile-lui-ghita-ca-fiind-reale-ce-completari-face-despre-dosarul-voiculescu/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline toma

Laurentiu, hai sa facem un exercitiu de logica:

Daca in puscarie majoritatea ajung oameni cu ochii verzi inseamna ca exista o prigoana impotriva lor sau ca preponderent hotii au ochii verzi? Fiecare intelege ce doreste din asta.
La fel si cu dosarele DNA: daca majoritatea care ajung in puscarie sunt de la PSD este pentru ca cineva isi elimina opozitia sau pentru ca numarul de hoti din PSD este urias?

Pana acum Basescu era cel care manevra justitia si sursa intregului rau din Romania. Intre timp Basescu are un discurs anti justitie de zici ca e membru PSD. Acum s-a inventat Binomul (DNA si SRI) impotriva tuturor (eventual condusi de presedinte). Si tot asa, refuzand scoaterea capului din cutie (Antena3), sfidand orice fractura de logica, luptam impotriva basismului pentru a readuce pacea si linistea in tara. Pentru ca "se stie" ca Basescu e sursa tuturor relelor din tara asta, de am ajuns sa ni se para Iliescu ingeras pe langa el  :-((

Si dupa ce ne uitam seara de seara la linsaje mediatice pe Antena3 sa-i acuzam noi pe ceilalti ca sunt mesagerii urii si ca tara asta a ajuns asa schimonosita din cauza lor, 'ti-ai dracu' de capitalisti/imperialisti/agenturili

Firea, 2016: ”Se incearca denigrarea medicilor, managerilor si spitalelor de stat si stim bine care sunt interesele”.

Ceausescu, 1989: ”De a opri cursul dezvoltarii Romaniei, de a intoarce Romania inapoi sub dominatie straina”.

Firea, 2016: ”Pana acum erau ascunse, se lucra printr-un lobby subtil, dar acum sunt deja pe fata”.

Ceausescu, 1989: ”Aceste grupuri au scopul de a provoca dezordine si distrugerea institutiilor. Actiunile lor sint dirijate si organizate impotriva patriei noastre”.

Firea, 2016: ”Nu asa se face dezvoltare in aceasta tara, tinand partea doar companiilor straine sau tinand parte doar lobby-ului privat”.

Ceausescu, 1989: ”Este de datoria noastra sa actionam impotriva celora care isi vind tara pentru un pumn de dolari sau de alte valute”.

Firea, 2016: ”Se lucreaza in defavoarea romanilor”.

Ceausescu, 1989: ”Sint actiunile grupurilor antinationale”.

« Ultima Modificare: 04.Ian.2017, 12:09:09 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Cind vrei sa detii intreaga putere, elimini incomozii si-ti mentii prostii in functii mari si bine platite pe care-i poti manipula.

Aici nu-mi dau seama despre ce timpuri vorbesti - despre cele trecute sau despre prezent?!  :-? :ad sub masa:

P.S. Sursa noastra, a "astorlalti" este necredibila. Ce face ca sursa voastra sa fie una credibila?

Vezi aici faci o greseala - zic eu - fundamentala pentru a ilustra diferenta dintre noi doi...  ;)
1. Nu am facut lobby pentru vreo sursa de informare, desi daca m-as pune sa caut cred ca gasesc surse de informare multilateral-partinice, nu unilateral-partinice...
2. Desi sunt (inca) fan Base pentru actiunile lui trecute, nu am absolut nici o problema daca se dovedeste ca a calcat pe bec - nu neg ca este posibil sa se fi intamplat acest lucru, tinand cont de faptul ca - neavand niciodata o majoritate, ci o minoritate - a fost nevoit sa faca compromisuri mai mici sau mai mari. Daca se lasa cu o condamnare, o accept cu serenitate ca fiind o decizie a justitiei (si poate ii duc niste sarmale/o piftie si un whisky la mititica  :prty:), ceea ce - fara suparare :pardon: - nu prea vad acelasi lucru din partea voastra, atunci cand se face referire la idolii mass-mediei binecunoscute...

Asta a fost mic copil si-mi cer scuze ca l-am subestimat.  Apogeul l-a atins Basescu Traian.  ;)

Sa recapitulam:
- mic copil = mortii de dupa 22 Decembrie '89 + victimele mineriadelor + startul pierdut in 1990;
- mare mafiot/borfas samd = reducere de pensii si salarii... :-?

Curat-murdar, coane Fanica...  :D

In alta ordine de idei, inclin sa cred ca lucrurile se vor schimba in bine in aceasta tara doar atunci cand o anumita patura oameni  va accepta ca - in dorinta lor de a face bine - au facut alegeri proaste, atat pentru ei, cat si pentru urmasii lor, fiind principala cauza a situatiei actuale in care se afla societatea romaneasca. Acest minim de introspectie (si decenta) mi-l doresc... :dream:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg, toma, saureign, ariciul, Relisis

Offline Laurentiu

V-am incitat (shpeedy si toma)?  :-))

Pana acum Basescu era cel care manevra justitia si sursa intregului rau din Romania. Intre timp Basescu are un discurs anti justitie de zici ca e membru PSD.
Imi pare bine ca recunosti. Manevrind justitia plus serviciile, ai cam tot ce-ti doresti (alegeri, anulari de suspendare cind 7,4 mil de oameni voteaza pentru suspendaren etc).  ;)

basescu, cu voia sasului a plecat  de pe tron cu un camion de dosare dar i-au ramas oamenii (d)in sistem. Cine se ratoieste, are asigurat un calmant de la tovarasul capitan de vapor. Acum are cu ce sa contraatace actiunile fostilor prietenei si subalterni; uite asa aflam si noi ce matrapazlicuri s-au facut sub "domnia" sa.

Sa recapitulam:
- mic copil = mortii de dupa 22 Decembrie '89 + victimele mineriadelor + startul pierdut in 1990;
- mare mafiot/borfas samd = reducere de pensii si salarii... :-?

Curat-murdar, coane Fanica...  :D
Mortii si victimile mineriadelor sint cele declarate oficial in acele timpuri dar MORTII care au luat "fiinta" in rastimpul celor 12 ani de dictatura basesciana nu se vad? Cind au plecat masiv medicii din tara? Din ce cauza a plecat tineretul slugi la straini (lasindu-si parintii si copii in agonie in tara)? Cind s-au inchis o multima de spitale in tara? in ce peroada s-au deturnat cele mai multe fonduri europene?  Agriculturii, irigatiilor si industriei cine le-a dat lovitura de gratie? Unde ne sint vapoarele? Unde e flota de pescuit oceanic? Unde e calea ferata? Unde ne sint strazile si autostrazile pentru o circulatie civilizata? Unde ne sint investitorii promisi ani de zile? Unde ne sint resursele energetice si minerale? De ce exportam materie prima naturala si importam otravuri? Unde pleaca beneficiile multinationalelor? Cite banci romanesti mai avem in tara? De ce avem dobinzile cele mai mari la imprumuturi? Astea toate la un loc, nu tot genocid se numeste? A mai fost unul, chiar doi impuscat pt asa ceva dar vad ca de "Base" nu se atinge nimeni. Ii va veni si lui timpu". Il lasa deocamdata sa vomite tot ce stie.

"Iubesc tradarea da'-i urasc pe tredetori" :D
« Ultima Modificare: 04.Ian.2017, 01:00:49 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline toma

@Laurentiu asa este ai perfecta dreptate. Argumentele sunt de necombatut, dictatura basesciana va ramana in istorie ca cea mai neagra perioada prin care a trecut Romania in istoria ei. Noroc ca a venit PSD-ul sa ne salveze.

Din 26 de ani de la caderea Ceausestilor pana azi PSD-ul (sub o denumire sau alta) a condus Guvernul Romaniei in aproape 18 ani. Inclusiv cat a fost Basescu presedinte au fost perioade in care au fost la guvernare (remember USL?) Cu toate astea, Basescu si guvernele Boc sunt cele care au dus tara de rapa, corect? PSD-ul abia drege ce eu reusit aia sa distruga, nu-i asa? Adica Nastase adusese cea mai mare prosperitate in tara, Boc a distrus-o si Ponta abia reusea sa recupereze si sa ne puna pe calea cea dreapta cand sa vezi miselie a fost inlaturat de la putere pentru un mizilic de cativa morti intr-un club de satanisti.

BTW (cu ghilimele ca e citat dintr-o postare pe feisbuc)

"Mirela Neag a remarcat ironia ca primul om pe care statul roman l-a considerat profesional responsabil pentru incendiul de la "Colectiv" sa fie propus ca ministru al Tineretului si Sportului!

Succesorul Elisabetei Lipa la Ministerul Tineretului si Sportului va fi Marius Dunca, vicepresedintele tineretului PSD.

In urma cu un an si doua luni, Dunca a fost primul om gasit responsabil de tragedia de la Clubul Colectiv si demis la doua zile dupa incendiu.

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, institutie condusa la vremea respectiva de Dunca, au fost in control la Clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015, cu 24 de ore inainte de incendiul in care si-au pierdut viata 64 de tineri si alti 100 au fost raniti.

"Noi nu am verificat nimic pentru ca nu am putut face un control. A fost o sesizare venita din partea unei doamne, care a sesizat o neconcordanta intre preturi. S-a deplasat o echipa de la Comisariatul principal Bucuresti la fata locului, dar acolo nu am gasit niciun reprezentant legal. Cu siguranta a intrat in club. Am gasit o persoana si am lasat o invitatie, nefiind niciun reprezentant legal, neexistand registrul unic de control... ", a fost explicatia data atunci de Marius Dunca la Realitatea TV.

Dunca, 36 de ani, nu a avut legaturi cu sportul de-a lungul anilor. El a condus o firma de curatenie din Brasov si a fost presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor.

Dunca a fost secretar general Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului. Din iulie 2016 este presedinte al PSD Brasov".

Da' e oooookkkkkk, ne indreptam in directia buna! Bine ca am scapat de dictatura, asa cum se indeparteaza dictatorii traditional - dupa al doilea mandat organizeaza alegeri.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
De ce avem cele mai mici dobanzi la depozite? Pe cine sa impuscam pentru asta?

@Laurentiu, ura face rau la sanatate, iar cei 12 ani la care faceai referire vor deveni in curand 20... Sper ca noul guvern sa ieftineasca medicamentele, si eu consum cam multe...
Cat despre copilul plecat afara, nu PSD o sa ti-l aduca inapoi, care se multumeste sa te tina pe tine captiv aici. Pe el cel mult o sa-l impiedice sa voteze. Apropos, ai vreo idee cu cine a votat?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Am și eu o întrebare și apoi mă retrag.
Daaa'... Dumnezeu unde a fost cât poporului ăsta deosebit i se întâmplau toate nenorocirile descrise mai sus? Turismul din monastire-n-monastire și scoaterea la plimbare a sfintelor cadavre chiar au fost în van?

LE: Am uitat altarele ambulante de pe parbrize. :D
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline shpeedy

V-am incitat (shpeedy si toma)?  :-))

Nici macar...  :-j

Doar ca ma amuza:
- fracturile de logica, datorate utilizarii dublei masuri;
- cum functioneaza mecanismul de propaganda/manipulare - mi se pare fascinant (dpdv sociologic/psihologic/whatever) cum pe vremea comunistilor se folosea forta pentru experimentele de spalare pe creier, iar acum e suficient un platou de televiziune.

Mi se pare, in schimb, destul de trist cum - acumuland atat de mult venin/ura din sursele-ti de informare - iti risipesti niste energii ce ar putea fi folosite constructiv, pentru ca - la finalul zilei - tot tie sa-ti fie rau... :pardon:

Mortii si victimile mineriadelor sint cele declarate oficial in acele timpuri dar MORTII care au luat "fiinta" in rastimpul celor 12 ani de dictatura basesciana nu se vad?

Sa-nteleg ca datele concrete absolva de vina pe unii, pe cand datele ipotetice/presupuse ii condamna clar si fara echivoc pe altii?!  :-? Ciudat concept de justitie/dreptate echitabila...

Cind au plecat masiv medicii din tara? Din ce cauza a plecat tineretul slugi la straini (lasindu-si parintii si copii in agonie in tara)? Cind s-au inchis o multima de spitale in tara? in ce peroada s-au deturnat cele mai multe fonduri europene?  Agriculturii, irigatiilor si industriei cine le-a dat lovitura de gratie? Unde ne sint vapoarele? Unde e flota de pescuit oceanic? Unde e calea ferata? Unde ne sint strazile si autostrazile pentru o circulatie civilizata? Unde ne sint investitorii promisi ani de zile? Unde ne sint resursele energetice si minerale? De ce exportam materie prima naturala si importam otravuri? Unde pleaca beneficiile multinationalelor? Cite banci romanesti mai avem in tara? De ce avem dobinzile cele mai mari la imprumuturi? Astea toate la un loc, nu tot genocid se numeste? A mai fost unul, chiar doi impuscat pt asa ceva dar vad ca de "Base" nu se atinge nimeni. Ii va veni si lui timpu". Il lasa deocamdata sa vomite tot ce stie.

As discuta pe tine la modul concret pe fiecare caz in parte, dar frica mi-e ca - pe de-o parte - exista si o latura puternic personala a celor afirmate de tine (si prefer sa nu cobor in zona respectiva), iar - pe de alta parte - nu am cum sa rivalizez cu atatia ani de propaganda, indiferent de ce argumente valide/invalide as putea prezenta eu...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X