0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Asta cu Ghita ...
@Laurentiuregret ca te-ai oprit la prima propozitie din textul meu.
Cind vrei sa detii intreaga putere, elimini incomozii si-ti mentii prostii in functii mari si bine platite pe care-i poti manipula.
P.S. Sursa noastra, a "astorlalti" este necredibila. Ce face ca sursa voastra sa fie una credibila?
Asta a fost mic copil si-mi cer scuze ca l-am subestimat. Apogeul l-a atins Basescu Traian.
Pana acum Basescu era cel care manevra justitia si sursa intregului rau din Romania. Intre timp Basescu are un discurs anti justitie de zici ca e membru PSD.
Sa recapitulam:- mic copil = mortii de dupa 22 Decembrie '89 + victimele mineriadelor + startul pierdut in 1990;- mare mafiot/borfas samd = reducere de pensii si salarii... Curat-murdar, coane Fanica...
V-am incitat (shpeedy si toma)?
Mortii si victimile mineriadelor sint cele declarate oficial in acele timpuri dar MORTII care au luat "fiinta" in rastimpul celor 12 ani de dictatura basesciana nu se vad?
Cind au plecat masiv medicii din tara? Din ce cauza a plecat tineretul slugi la straini (lasindu-si parintii si copii in agonie in tara)? Cind s-au inchis o multima de spitale in tara? in ce peroada s-au deturnat cele mai multe fonduri europene? Agriculturii, irigatiilor si industriei cine le-a dat lovitura de gratie? Unde ne sint vapoarele? Unde e flota de pescuit oceanic? Unde e calea ferata? Unde ne sint strazile si autostrazile pentru o circulatie civilizata? Unde ne sint investitorii promisi ani de zile? Unde ne sint resursele energetice si minerale? De ce exportam materie prima naturala si importam otravuri? Unde pleaca beneficiile multinationalelor? Cite banci romanesti mai avem in tara? De ce avem dobinzile cele mai mari la imprumuturi? Astea toate la un loc, nu tot genocid se numeste? A mai fost unul, chiar doi impuscat pt asa ceva dar vad ca de "Base" nu se atinge nimeni. Ii va veni si lui timpu". Il lasa deocamdata sa vomite tot ce stie.