Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700285 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Pana la casa noua, nu-mi mai dai mata'ceva inainte?
              Tipic romanesc :) : asta n-a stiut sa primeasca o casa de pomana, iar la nivel de stat nu stim sa luam banii primiti de la ue, injuram guvernele si la cresteri si la scaderi de preturi, s.a.m.d.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Un document care atesta ca tara a primit mai mult de la UE decat a cotizat catre aceasta in cei 10 ani de la aderare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

e scris la comanda...  daca ayatolahul psd-ului spune altfel, asa ramane   :-))

Offline Laurentiu

Se apropie funia de par? Incep sa apara mizeriile din ultimii 12 ani de sub "obladuirea" lui bas(h)escu.  :)   Vocea nu-i este de nerecunoscut.  ;)

Dosarele, tot la comanda se faceau: <<Inregistrare exploziva cu Traian Basescu despre Kovesi, Coldea, Camelia Bogdan si executia lui Dan Voiculescu: Spuneau am vorbit cu Bogdan si a spus ca daca aveam Codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece... Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii...

Iata mesajului lui Sebastian Ghita si inregistrarea audio in care ar aparea Traian Basescu:

“Buna seara. Sunt multe persoane carora in acesti 10 ani li s-au facut mari nedreptati. Cazurile pe care le cunosc indeaproape cu amanunte si stiu cat de nedrept, incorect au fost aranjate si masluite sunt cel al lui Adrian Nastase, cel al lui Seres, felul in care lui Geoana i s-au furat alegerile, felul in care au fost pacaliti milioane de romani la suspendarea lui Basescu, felul in care a fost deturnata vointa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi, cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan si judecatorul Mustata, felul in care s-a masluit dosarul Voiculescu-Bendei, felul in care s-a aranjat dosarul Sarbu pe adresa secreta a lui Florian Coldea, felul in care s-a masluit dosarul Pescariu, Stelian Gheorghe, Microsoft si cazul fostului ofiter SRI Daniel Dragomir si a legaturii sale cu firma de PR a SRI si a Mihaelei Nicola.

Nu doar eu cunosc aceste lucruri. Ascultati-l, va rog, pe fostul presedinte Traian Basescu ce povesteste despre intamplarile din biroul sau pe care le-a inregistrat, intamplari desfasurate in prezenta lui Florian Coldea, a Codrutei Kovesi, a Cameliei Bogdan. Daca asta vi se pare justitie, atunci nu mai am ce spune:..."
 http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/incolonarea-si-la-puscarie-inregistrare-exploziva-cu-traian-basescu-despre-kovesi-coldea-camelia-bogdan-si-executia-lui-dan-voiculescu-ba-da-sa-vezi-cand-imi-spuneau-ca-il-luam-pe-mustata-imi-spunea-maine-il-luam-pe-mustata-si-intra-bogdan-spuneau-am-vorb

Stat reformat si sistem mafiot? Cine i-o fi nasul?

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
S-a suparat nitel ca i-a confiscat si fetei lui ceva ... maruntis.  :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Trecand peste credibilitatea sursei si a canalelor media pe care apare, am ascultat si eu inregistrarea respectiva, inregistrare ce - la o prima vedere - mi se pare un colaj de afirmatii ale lui Base facute in diferite ocazii cu montarea unor intrebari venind din partea unui interlocutor, intrebari ce par foarte constant dpdv al calitatii audio (contrar partii in care vorbeste Base si care este la volume diferite/zgomote de fundal diferite). Oare a trecut si printr-o analiza audio respectiva inregistrare?! :-?

Ce vad ca preferati sa ascundeti (sau macar sa nu aduceti in prim-plan) voi astia de sustineti ideea justitiei partinitoare pentru unii sau pentru altii, este apararea - fiecare dintre numele vehiculate ca nedreptatiti a avut dreptul (si a beneficiat) de o aparare pe masura portofelului, ceea ce nu stiu daca este la latitudinea fiecarui muritor din aceasta tara sau la care sa fi avut dreptul  Coposu, Campeanu si alti detinuti politici in anii comunismului (idee emisa nu cu mult timp in urma ca paralela intre condamnarile lui Coposu/Campeanu si condamnatii din zilele noastre). 
« Ultima Modificare: 04.Ian.2017, 11:11:55 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online saureign

nashul sistemului mafiot este Ion Iliescu. In tampenia sa de aparatchik sovietic reformist s-a repezit - impreuna cu gashka, fiind deja pregatiti in acest scop - in linia intai in lovilutzia din decembrie 1989, desi sistemul pe care-l propavaduia era deja depashit dpdv istoric si social. Practic, au confiscat viitorul Romaniei, perpetuand mizeriile comuniste, desi - la un moment dat - a sesizat ca nu poate merge pe linia gorbaciovista, si a inceput sa pozeze in democrat peste noapte. Insa ticalosia sa a fost transformarea FSN in partid si participarea acestuia la alegeri. Datorita gashtii lui, toti nomenclaturistii si securistii de frunte au facut avere, perpetuand acelasi sistem pile-cunostinte-relatii, impanat cu securistii din gruparea nationalista, victoriosi in lupta cu gruparea internationalista din securitate. De aici incolo, totul a fost relativ simplu: manipulare si propaganda pe modelul sovietic prin diverse gornete media, mentinerea unui electorat captiv, propagarea sistemului mafiot in administratia publica si a serviciilor militare, degradarea sistemului educational, de sanatate si a infrastructurii s.a.m.d., practic subrezirea statului roman. Norocul nostru a fost ca situatia geopolitica internationala cerea un pol de civilizatie democratica stabila in zona asta, de aici interventiile benefice ale singurului nostru aliat de nadejde, SUA. Insa, cum climatul international se deterioreaza rapid, ma tem ca s-a epuizat acest noroc, si totul depinde exclusiv de noi, care suntem profund alterati ca natiune si ca stat. Acum, asistam la jocuri geo-politice pe (inca) pamant romanesc. In cel mai fericit caz, vom ramane o colonie in viitorul destul de apropiat.
Solutia? Lustratie, aplicarea - chiar si cu intarziere - a punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara, ajustata si adnotata, desfiintarea si refacerea sistemelor militare (servicii, ordine publica, partide politice) si permiterea unui start curat, pe baze noi. Plus judecarea tradatorilor de tara. Dar, cine sa mai faca/vrea asta? Scapa cine poate.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline Laurentiu

Ce vad ca preferati sa ascundeti ... voi astia ...
Pentru noi "astia" asta e adevarul. Au fost fabricate dosare pentru eliminarea posibililor concurenti. Cind vrei sa detii intreaga putere, elimini incomozii si-ti mentii prostii in functii mari si bine platite pe care-i poti manipula.

P.S. Sursa noastra, a "astorlalti" este necredibila. Ce face ca sursa voastra sa fie una credibila?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline ariciul

Asta cu Ghita e hotul care striga hotii
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Laurentiu

nashul sistemului mafiot este Ion Iliescu.
Asta a fost mic copil si-mi cer scuze ca l-am subestimat.  Apogeul l-a atins Basescu Traian.  ;)
  • Suzuki SX4