Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700282 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

....... Între CE și CE „discerni”?!
         ......... Important este sa avem capacitatea sa le urmarim(fie si partial) si pe cele placute si pe cele "neplacute" si sa avem capacitatea sa discernem informatiile. Parerea mea !
               Vorba-ceea : "o poza face cat o mie de cuvinte".  :)

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

Important este sa avem capacitatea sa le urmarim(fie si partial) si pe cele placute si pe cele "neplacute" si sa avem capacitatea sa discernem informatiile.
Așa-i, la teorie stai bine...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy

Offline rexkrokiDAU

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat duminică, într-o postare pe Facebook, că România a fost un membru „devotat, respectuos şi civilizat” al UE, iar parcursul european al ţării noastre trebuie să continue, dar “nu trebuie să mai fim doar contributori, ci şi beneficiarii avantajelor de a fi stat european”.

“Ceea ce s-a întâmplat în 2016 în niciun caz nu trebuie să se mai întâmple! Atragerea d e fonduri europene va fi o prioritate a guvernării PSD. Ca parte a marii familii europene, va trebui să profităm la maxim de drepturile noastre, pentru a relansa investiţiile, pilonul esenţial al creşterii economice sustenabile”, a completat Dragnea.

Cat rahat poate sa manance omul asta.  :-O  Nu se gaseste nimeni prin preajma lui sa-i spuna ca s-a terminat campania electorala, au castigat alegerile, au prim-ministru si e timpul sa puna osul la treaba, sa lasa vorbele si sa treaca la fapte. Iar faptele sa fie cu totul altele ca cele din precedentele guvernari pe care le-au avut.
UE trage de noi de ani de zile sa consumam banii ce ne sunt alocati pentru investiti iar noi nu suntem capabili nici sa facem proiecte destule pentru acesti bani, sa nu mai vorbim de absorbtie. Oare ce guvern o tot dadea inainte cu autostrada in parteneriat public privat pe Valea Prahovei si ii tot punea bete in roate celei de pe Valea Oltului ce se putea face cu 85% fonduri europene nerambursabile.  X-(  Si asta e doar un exemplu, sunt o gramada de alte exemple in care banii pentru investitii au fost sistati si apoi redirectionati spre "cauze sociale" S-a gasit cine sa ne tina prelegeri despre necesitatea investitiilor.

Offline enicky

Așa-i, la teorie stai bine...
                :-? Chiar nu-nteleg ce nu-ti convine??!! Asta in contextul in care eu am apreciat ca elocventa poza ta.
                Asta e principiul meu ! Eu seara la "stiri" ma uit alternativ la cel putin 2 posturi si rad cu sotia de ce interpretari diferite ale aceleasi informatii dau ambele posturi. Nu e teorie , e chiar practica ! :pardon: Daca tu sau altii va inf. numai dintr-un singur loc, e optiunea voastra.
        P.S. Vad ca a fost si apreciata postarea :) !  Daca din prima zi a anului incepem cu "intepaturi".......
« Ultima Modificare: 01.Ian.2017, 08:53:16 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Absorbția fondurilor comunitare este deficitara din mai multe motive:
1. Birocrația excesiva a UE transpusă în legislația romanesca.
2. Dificultatea de a scrie proiecte credibile și de a găsi parteneri.
3. Dificultatea de a cofinanța proiectele din bugetul statului sau, dacă este cazul, din împrumuturi la bănci.
4. Reticenta unor factori de decizie, care, dacă nu pot deturna bani din fondurile europene, împiedică apoi  proiectele,  ca sa moara și capra vecinului.
5. Atitudinea ambigua a autorităților de management proiecte.

Deci, domnul în cauza, care are acum pârghiile puterii legislative și executive în propriile mâini,  ar trebui sa le acționeze...
« Ultima Modificare: 01.Ian.2017, 08:54:23 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

Si as mai adauga si sistemul nostru legislativ, care permite dupa inchiderea unei licitatii(pt. o autostrada de ex.) ca cei "nedreptatiti" sa introduca actiuni in justitie care fac sa se amane ani buni demararea unui proiect. Poate sunt nemultumiti pe buna dreptate, dar instanta sa rezolve rapid.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Și sistemul de achiziții cu condiția  prețului cel mai redus.
E de munca și trebuie voința politica,  dar, mai ales, trebuie împiedicați sa fure banii europeni. Și sa nu mai facă, de exemplu,  terenuri de fotbal pe terenuri în pantă,  sau parcuri la sate în căreia nu se plimbe nimeni...
  • SX4 by Giugiaro

Offline aleksanders

in loc de cearta vedeti ca s-au ieftinit masinile ca urmare a tva 19%  :D
Vitara 1.6 Cool 2WD   13.536 Euro   
Vitara 1.6 Passion 2WD   14.974 Euro   
Vitara 1.6 Passion 2WD AT   16.511 Euro   
Vitara 1.6 Spirit 2WD   17.007 Euro   
Vitara 1.6 Spirit 2WD AT   18.544 Euro   
Vitara 1.6 Luxus 2WD AT   19.387 Euro   
Vitara 1.6 Cool ALLGRIP   15.173 Euro   
Vitara 1.6 Passion ALLGRIP   16.610 Euro   
Vitara 1.6 Spirit ALLGRIP   18.643 Euro   
Vitara 1.6 Spirit ALLGRIP AT   20.180 Euro   
Vitara 1.6 Luxus ALLGRIP   19.585 Euro   
Vitara 1.6 Luxus ALLGRIP AT   21.123 Euro   
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

in loc de cearta vedeti ca s-au ieftinit masinile ca urmare a tva 19%  :D....
         Asta parca e adoua reducere, nu ? Prima a fost de la tva 24 la 20%, acum este de la 20 la 19%.  Nici nu mai stiu cine a facut reducerile astea... dar ce mai conteaza. Am vazut si eu o scadere de pret in tara asta, ca de obicei vedem numai inflatie si cresteri !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pana la casa noua, nu-mi mai dai mata' ceva inainte? :-/
  • SX4 by Giugiaro