Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700303 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

La unii se stă
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline enicky

In sfarsit, in Bucuresti ninge !! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: yeti

Offline Silfax

@Laurentiu, tocmai ca nu accept SF-ul ca si informatie ci doar ca gen literar, am decis sa scriu aici. In rest ai dreptate, putem avea opinii diferite, dar hai sa invatam sa verificam informatiile inainte de a ne forma o opinie si sa facem deosebire intre partizanat si obiectivitate. Multumesc.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

@Laurentiu,... nu accept SF-ul ca si informatie ci doar ca gen literar...
 hai sa invatam sa verificam informatiile inainte de a ne forma o opinie...
Exemplu l-am dat ca fiind "gen literar" (imi pare rau daca nu s-a inteles).
Ce sa verific cind in fata camerelor sint ACTE oficiale cu semnaturi si stampile? Sa-mi verific ochii? Nu sint chiar copil.

P.S. Nu stiu de ce ii deranjeaza pe unii (majoritari) ce posturi de televiziune urmaresc si de pe ce site-uri imi extrag informatiile.

Hai sa aveti un an nou fericit si plin de rezultate bune!  :bye:
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

Chestia cu actele semnate este ca si statistica... poti face un cimitir sa para o intrunire de sustinatori. Daca arati un document semnat si sustii la un post media ca este tradare de tara, poti fi sigur ca cel putin 80% dintre cei ce receptioneaza informatia, o iau ca atare fara a-si bate capul sa o verifice.
Cat despre extragerea informatiilor, degustibus. Asta pana in momentul in care iti exprimi opinia legata de ele, in scris intr-un spatiu mai mult sau mai putin public.
In rest, un an an nou cu sanatate, ganduri bune si impliniri sa aveti!

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Laurentiu

Cat despre extragerea informatiilor, degustibus. Asta pana in momentul in care iti exprimi opinia legata de ele, in scris intr-un spatiu mai mult sau mai putin public.
Prefer (deocamdata nu cred) sa fiu orbul ce o duce bine pe linga cei ce gindesc mai mult.

P.S. Nu stiam ca punctul de vedere nu se expune public.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

....Cat despre extragerea informatiilor, degustibus. ......
               Cred ca aici ai pus degetul pe rana ! De ce?
         Pai este simplu : urechea si orgoliul nostru sunt "gadilate" de anumite idei/opinii/inclinatii politice, etc. care daca sunt pe placul nostru e ok, daca nu, atunci sursa respectiva, adica post tv/ziar/site, etc., o ignoram total, chiar o blamam.  Important este sa avem capacitatea sa le urmarim(fie si partial) si pe cele placute si pe cele "neplacute" si sa avem capacitatea sa discernem informatiile. Parerea mea !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu, Catalln

Offline Silfax

P.S. Nu stiam ca punctul de vedere nu se expune public.

Uite un exemplu bun de "interpretare" a unui dialog. Cine a spus ca nu?

@enicky Perfect de acord. Este normal sa ne formam opinia functie de criterii valorice proprii. Eu am reactionat la modul in care unele televiziuni (Antena 3 nu este singura) distorsioneaza in mod intentionat informatia.

Offline enicky

@enicky Perfect de acord....Eu am reactionat la modul in care.... distorsioneaza in mod intentionat informatia.
               Hai sa intelegem : tv/radio/presa,  toate, dar absolut toate distorsioneaza adevarul/informatia, ptr.  ca ele traiesc din furnizarea de informatii/rating, si cu cat acestea sunt mai  umflate/gogonate/denaturate, vanzarea/rating-ul creste ! Atata timp cat eu nu pot obtine aceeasi info din mai multe surse, nu-mi dau seama cand si cat este denaturata(info) si eu mintit ! N-ati observat ce fac pt. a da veridicitate unei info: dau legatura unui reporter aflat in fata companiei tv(vezi Pache Protopopescu) adica pe teren, care iti repeta acelasi lucru ca si crainicul de la pupitru.
         Deci in acest context nu e f. important ce sursa urmaresti, ci cat de bine poti discerne informatiile primite si sa poti intui unde/cat sunt de deformate. Nu avem in piata presa monitorizata/controlata/verificata la cat respecta adevarul. CNA-ul d-abia reuseste sa le cuantifice publicitatea sau exprimarea, ce sa mai vorbim de calitatea informatiei.

The following users thanked this post: Catalln

Offline hugbear

in acest context nu e f. important ce sursa urmaresti, ci cat de bine poti discerne informatiile primite si sa poti intui unde/cat sunt de deformate.
Și atunci, dacă urmărești o singură sursă care e „sfânta sfintelor” indiferent ce aberații debitează și cum violează biata logică, deapre ce discernământ vorbim? Între CE și CE „discerni”?!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy