Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700256 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

In sfarsit.... Iliescu, Roman, Magureanu & comp... inculpati de crime impotriva umanitatii in dosarul mineriadei.  :clap:
Chiar si numai pentru acest lucru Guvernul Ciolos merita felicitari si va intra in istorie !  :good:

exista un cuvant undeva bine pus "separatia" puterilor in stat - nu este meritul lui ciolos
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Lerua07

Daca voi credeti ca procurorii au luat aceasta decizie (avand in vedere personajele acuzate si tergiversata de peste 20 ani) fara vointa politica, acceptul, stirea si solicitarea factorilor de decizie - presedinte si premier, sunteti naivi !  :-O
Daca voi credeti ca aceasta decizie ar mai fi fost luata cu Ponta presedinte si alt PSD-iast premier - iar va inselati amarnic !  :baston:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Unul din motivele pentru care am plecat din tara sunt manipularile. Cum sunt continuate si aici pe sait n-o sa intru in polemici sa arat celor ce nu vor sa vada ce omit voit sau nu din "parerile lor" care de fapt sunt "prelucrarile stiintifice" ale prezentarii  faptelor facute de smecherii papusari pentru cei ce ii cred. Stiti , in chestiile astea intre unii si altii ( jihadistii de exemplu) nu exista absolut nici o diferenta...toti cred si sunt gata...Nimeni n-are nici o indoiala...Cautati povestea ZEN a ceaiului, aflati ca intr-o ceasca plina oricat ai incerca sa torni , nu mai intra NIMIC...!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Daca voi credeti ca procurorii au luat aceasta decizie.... fara vointa politica, acceptul, stirea si solicitarea factorilor de decizie - presedinte si premier, sunteti naivi !  :-O
      Nu-mi place sa fiu naiv(uneori naiv=prost),  e clar ca s-a dat un ordin, procurorul nu-si facea singur de lucru, dar in inocenta mea eu credeam ca un guvern tehnocrat(apolitic) nu ia decizii politice ! Asa mi se pare firesc. Atunci cine a luat decizia? Si de ce tocmai acum, pt. ca mai erau ocazii? La fel s-antamplat cu Ion Ficior si Alexandru Vișinescu . Din 1990 si pana in 2013 au "uitat" de ei? Acum s-au gandit sa bage doi batrani senili la parnaie !! Mi se pare ca o minte diabolica e la mijloc(sau alte interese), nicidecum o institutie. Nu ca n-ar merita, dar aceste "intarzieri" mie mi se par suspecte !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

Sunt convins ca voi nu ati inteles ca eu am spus... naivi  ca fiind = prosti  :-O
Am dorit sa punctez doar ca "separatia puterilor" este o poveste frumoasa, dar ... numai o poveste (mai cu seama la noi ! )  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: enicky

Offline Silfax

Intamplator ieri trecand de pe un canal pe altul, am nimerit momentul de pe Antena 3 cand Mugur Ciuvica avea o interventie halucinanta legata de activitatea lui Cosette Chichirau. Stau si ma intreb cum de unii oameni accepta sa se bage de buna voie in cocina asta numita Antena 3 !? http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-21502401-video-cosette-chichirau-parasit-studioul-antenei-3-dupa-disputa-mugur-ciuvica-sunteti-mizerie-extraordinara-muncit-strainatate-pentru-voi-jefuiti-tara-sunteti-corupti-furati.htm

Si da, imi pare rau @Laurentiu ca esti un "fan" al acestei televiziuni aservite. Cred ca poate servi ca model de studiu in manipulare media asupra maselor. Sunt genul de persoana care inainte de toate se informeaza din mai multe surse inainte de a emite o opinie. Dar pur si simplu abjectivitatea cu care sunt prezentate unele fapte si laitmotivul cu "free Willy Voiculescu", strecurat ca picatura chinezesca cu fiecare ocazie, ma determina sa am aceasta reactie aici pe forum. Nu neg ca exista o echipa de oameni capabili in cadrul acestei televiziuni, dar din pacate sunt aserviti unui interes bine definit. Poate ca trebuie sa gustam si din asemenea aluat pentru a ne da seama de ceea ce ne dorim ca si natiune. Dar in nici un caz sigla unui trust pe conturul tarii!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Invita-l la un suc, poate il convingi...

P.S. Pune bani de mai multe sucuri, mai sunt insetati (de cultura A3) prin zona...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanzarnescu

Mda, și io am căutat pe gugăl să aflu cine-i Gâdea...  :dknw:
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Laurentiu

... imi pare rau @Laurentiu ca esti un "fan" al acestei televiziuni aservite.
Poate n-ai observat ca nu mai particip la discutia asta si nu cred ca e obligatoriu sa avem amindoi aceleasi puncte de vedere. Daca tie-ti plac SF-urile, nu trebuie sa-mi placa si mie. E punctul tau de vedere, ti-l respect si ATIT.

Invita-l la un suc, poate il convingi...
Trebuia si un acompaniament la concertul asta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Trebuia si un acompaniament la concertul asta.

Pe la noi merg unii cu capra zilele astea . Pe la voi nu?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice