Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700238 ori)

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

Cresterea economica este un rezultat al anilor anteriori.

Pe-aia a initiat-o nea' Nae Vacaroiu... :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

1. Spui ca astia nu fac nimic, te rog sa ne enumeri ce-a facut bun guvernul Ponta.
2. Dar principala intrebare este: vei vota cu PSD?
Dimpotriva; au facut insa doar pentru buzunarul lor. Cum iti explici faptul ca in timp ce intreaga tara era "dirijata" spre austeritate, unora le cresteu veniturile si burtile? Vrei sa stii ce a facut guvernarea Ponta? Citeste aici bilantul (http://www.rfi.ro/economiea-reala-82624-ponta-scurt-bilant-de-guvernare). E drept ca a promis mai mult (cantitativ) pe termen de 4 ani insa nu a guvernat decit 3 ani.

2. Cred ca de data asta voi lasa tinerii frumosi si liberi sa voteze asa cum le dicteaza constiinta si sa aduca tara asta, daca nu pe culmi macar pe linia de plutire. Nu vreau sa am pensionar fiind, remuscari ca am "atentat" la vointa poporului muncitor si sa ma aleg si cu ceva carne nemeritata. Nu de alta dar nu mai am loc nici in afumatoare dar nici in frigider.

P.S. Am si eu o intrebare pt tine: nu cumva din cauza ca am alte viziuni politice fata de ale tale, te-a facut sa nu mai vii dupa paiele pregatite pt catelul tau?

Pe-aia a initiat-o nea' Nae Vacaroiu... :-j
Si care-i problema?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline dAlex

Cresterea economica este un rezultat al anilor anteriori.

Imi spui ca inflatia economica de 300% de pe vremea lui Vacaroiu a cauzat cresterea economica pe vremea lui Basescu?
Sau poate ca Ponta a inaugurat autostrazi construite de el insusi?
Opinia mea e ca Basescu a gresit atunci cand a vrut sa taie pensia vecinului meu, de 15000 RON pe luna, militar intrat in rezerva la onorabila varsta de 45 de ani dar PSD-ul s-a opus fara succes. Dar nici o problema, ca Ponta i-a ridicat-o iar la valoarea "corecta".

Aici a gresit grav Basescu... Si cei de dinaintea lui au fost corecti stabilind valoarea acestei pensii. Si ca el, multi...
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si care-i problema?

E o problema de ... referențial.  O creștere negativa.
  • SX4 by Giugiaro

Offline Laurentiu

Imi spui ca inflatia economica de 300% de pe vremea lui Vacaroiu a cauzat cresterea economica pe vremea lui Basescu?
O creștere negativa.
Nu am spus decit ca o crestere economica este rezultatul anILOR anteriori. Nu am facut referire la o anume perioada.

Ei, uite ca asta mi-a scapat. Nu faceam si nici acum nu fac, analize economice in vremea aia si prea putin ma interesau. Nu dadeam atentie pentru ca pe vremea aia nu se fura ca in ultimul deceniu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Atunci s-au facut marile averi...  ;) Legile erau varza sau nu erau de loc. Cine-a stiut si a putut a profitat.
  • SX4 by Giugiaro

Offline Laurentiu

Atunci s-au facut marile averi...  ;)
... si acum, cu imprumuturi de la FMI.

M-ai facut curios. Cui i-a crescut atunci averea?
  • Suzuki SX4

Offline dAlex

Cui i-a crescut atunci averea?

Hai sa zic eu cativa: Cornel Casuneanu, Sorin Ovidiu Vantu, Dumitru Sechelariu, Gheorghe Becali, si daca nu ma insel si domn' profesor. Desi e posibil ca domn' profesor sa se fi imbogatit inca de dinainte de '89.

Si sa nu-l uitam pe Adrian Nastase, care ajunsese la un moment dat la niste valori astronomice(http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1183105-averea-lui-adrian-nastase.htm)
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

Hai sa zic eu cativa: Cornel Casuneanu, Sorin Ovidiu Vantu, Dumitru Sechelariu, Gheorghe Becali, si daca nu ma insel
              Sefu vezi ca dintre cei citati mai sunt si morti !
          Si nu basescu ne-a bagat in UE, el doar a semnat, mai documenteaza-te.
      Si Nastase avea alte bube mai grele, nu(termopane :-))) ce i-au gasit ei : Vezi aro, vezi Galati, vezi petrom. Si cauta si alta sursa decat hotnews care stim cu totii ca face pupincureala tot lu' "sa trati bine".
« Ultima Modificare: 08.Dec.2016, 02:10:40 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline aleksanders

viitorul este tandemul Dragnea- prim ministru cu Basescu- presedinte - or sa vina mortii la vot cu flota... sa vedeti scor ce scot astia
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea