Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700217 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

...... pe 11 dec sa scapam de toti cei care au guvernat si furat tara timp de 26 de ani ! ;)
             Si cu cine ii inlocuiesti bre?? ca ma tot uit la asa-zisa campanie electorala si doar atat vad la toti : PSD n-a facut aia, n-a facut ailalta, a stricat-o p-aia !! Pai sa vina ei cu un program credibil, cu idei palpabile, sustenabile, nu sa apara la tv. ca tatele sa ii critice pe ceilalti !! Ce-au facut ceilalti pana acum stiu, sa spuna ei ce vor face USR, PNL, etc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Si cu cine ii inlocuiesti bre?? ca ma tot uit la asa-zisa campanie electorala si doar atat vad la toti : PSD n-a facut aia, n-a facut ailalta, a stricat-o p-aia !! Pai sa vina ei cu un program credibil, cu idei palpabile, sustenabile, nu sa apara la tv. ca tatele sa ii critice pe ceilalti !! Ce-au facut ceilalti pana acum stiu, sa spuna ei ce vor face USR, PNL, etc.

Pai in conditiile in care stiu de 27 ani ca cu PSD&Co. e clar ca nu-mi este bine, logica ma indeamna sa incerc orice altceva - asa ca eu sunt dispus (in continuare) sa experimentez...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Catalln

Ca de obicei,  se va merge pe/spre raul cel mai mic,  datorita lipsei alternativei.
Tot ca parere personala, nationalism nu inseamna neaparat izolare,  ba din contra,  pui pe primul loc interesul natiunii nu al uniunii.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Laurentiu

...sa spuna ei ce vor face USR, PNL, etc.
Bine spus "ce VOR face". De spus e usor ca nu-i doare gura. De 27 de ani tot inghitim galusti si nu ne mai saturam. La citi ai vazut o platforma program realista?

Ne trebuie o clasa politica tinara,cu tragere de inima pt tara si popor, cinstita, si RUPTA de actuala cloaca; sa nu ii invete si pe astia tneri metoda furtului. Asta ar fi idealul dar pina-i "faci" pe cei tineri si cinstiti, va mai curge multa apa pe Dimbovita daca nu va aparea o dictatura intre timp.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miaunica

Potoliti-va ca va faceti sange rau singuri! Pe 11 tot mamaie si tataie impreuna cu asistatii sociali  or sa mearga la vot si voteaza cu promisiunile de campanie, ca atata pot, atata inteleg! Noi, astialalti, deranjatii, o sa ne trezim ca avem treburi de facut, de mers cu capra la pozat si nu vom merge la vot!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline shpeedy

Noi, astialalti, deranjatii, o sa ne trezim ca avem treburi de facut, de mers cu capra la pozat si nu vom merge la vot!

Pai in conditiile astea si in conditiile sistemului de valori (ce a stat in spatele diferitelor alegeri de dupa 1989) transmis de respectivii mamaie si tataie generatiilor ulterioare, de unde dreaq sa iasa clasa aia politica tanara, cinstita samd?!?! :-? :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Catalln

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Laurentiu

de unde dreaq sa iasa clasa aia politica tanara, cinstita samd?!?! :-? :-/
Va iesi insa dupa o dictatura si inca o revolutie.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline enicky

Va iesi insa dupa o dictatura....
             Vine tare din urma ..."sa traiti bine" ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

Vine tare din urma ...
Daca dupa furtuna vine vreme buna, dupa ea (vremea buna), ce va veni?  :)
  • Suzuki SX4