Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700186 ori)

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Toni2308

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Lugoj
ANTENA 3 TV = HAZNA sau MOCIRLA TV - mai nou se lauda cu HD
Pt ce au ei nevoie de HD ca nu e un post care sa prezinte imagini sau filme live despre natura sau animale sau filme efectiv .
Numai pt ca poporul asta sa vada si mai clar cat de JEGOSI si MIZERABILI sunt.
Dar numai cine are ochi sa vada HD lor !!!

• Skoda Superb

Offline Catalln

Permiteti-ne sa fim / existam si cei care nu inghit...  nici de la "hulitele" Antene si altii ca ei,  dar nici de la "aclamaţii" tehnocrati si cei ca ei.
Toti sunt pe acelasi calapot,  manipulare cat incape,  iar acest lucru e din ce in ce mai usor,  pe zi ce trece,  deoarece .... "n" motive,  majoritatea s-au enumerat si pe aici.
Din pacate o alternativa sanatoasa pentru tara asta nu mai avem,  daca am avut vreodată.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline dAlex

Din pacate o alternativa sanatoasa pentru tara asta nu mai avem,  daca am avut vreodată.

Ce intelegi prin sanatoasa? "Alternativele" americanilor la recentele alegeri prezidentiale erau sanatoase? Asta-i lumea, politica, asa-i facuta, din alternative nesanatoase.:)
Chinezii au alternative sanatoase? Rusii, coreenii, sau sa ne uitam la vestici: UKIP, Frontul francez al salvarii nationale, etc..
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline fireburn

Asteptam inca un cataclism ? :)

Offline Catalln

@dAlex un element important in alternativa sanatoasa, pe care o pomenesc,  este patriotismul adevarat, sa ne fie bine ca neam/natie/tara.
Iar daca acest lucru inseamna sa nu inghiti toate "gogoritele" fie ele de la UE,  USA, Rusia, Ungaria,  NATO etc. asa sa fie,  a se vedea Polonia,  ca exemplu.
Nu sa stam cu mana intinsa si dosu ridicat sa asteptam sa fim bagati in seama.
Iar daca acest lucru este considerat extremism sau dupa uni nationalism, asa sa fie.
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline enicky

Antenele  sunt HD, sunt bine, NOI suntem in mocirla !! Asta nu-ntelegem  !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

Catalin, dupa cele spuse de tine, cred ca tii cu PRU !  >:)
Iar alternativa sanatoasa exista : pe 11 dec sa scapam de toti cei care au guvernat si furat tara timp de 26 de ani ! ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Catalln

Nici pe departe,  iar pe / dupa 11 decembrie cum spuneam nu avem alternativa sanatoasa. Daca am avea ar fi o luminita la capatul tunelului, dar,  din pacate e stinsa de 25/26 de ani.
Cateva repere:
- natalitatea este in picaj,  (nici nu stiu ce e mai bine / rău sa nu ajung / ajung la varsta de pensionare);
- speranta de viata (aici e o veste buna, e in scadere);
- polarizarea socetății in aproape toate domeniile/cauzele (nici macar un eveniment important bun/rău nu ne mai uneste);
etc

Consum mixt realizat la

Offline shpeedy

Numai pt ca poporul asta sa vada si mai clar cat de JEGOSI si MIZERABILI sunt.

Conteaza ce vede poporul si intelege.
Si poporul o sa zica "vai ce i-au facut astia de la Antena lui Ciolos", ce tari sunt.

Ca o parere personala, as zice ca e o perceptie usor eronata asta cu poporul, perceptie ce nu face decat sa le legitimeze reprezentarea (si de aici tupeul de a face ceea ce fac)...

Sunt convins ca - statistic vorbind - nu sunt chiar atat de multi sustinatorii respectivului aparat media (pentru ca este un aparat ce nu se rezuma doar la posturile de televiziune, ci se extinde in presa scrisa/radio/online), dar sunt disciplinati/fideli/loiali, uneori chiar vocali sau prezenti fizic la orice apel de chemare la protest violent/non-violent, transmitand mai departe mesajele lipsite de consistenta/logica, dar pline de ura...

@dAlex un element important in alternativa sanatoasa, pe care o pomenesc,  este patriotismul adevarat, sa ne fie bine ca neam/natie/tara.
Iar daca acest lucru inseamna sa nu inghiti toate "gogoritele" fie ele de la UE,  USA, Rusia, Ungaria,  NATO etc. asa sa fie,  a se vedea Polonia,  ca exemplu.
Nu sa stam cu mana intinsa si dosu ridicat sa asteptam sa fim bagati in seama.
Iar daca acest lucru este considerat extremism sau dupa uni nationalism, asa sa fie.

Intrebarea este ce facem fiecare dintre noi pentru a ne fi bine, de la cele mai mici chestii pana la cele mai complexe. Am putea incepe cu moderatia si respectul...

Tot ca o parere personala, nu cred ca poti merge prea mult pe cartea asta cu patriotismul mana-n-mana cu ideea ca toti ne vor raul pentru ca vei ajunge foarte usor la nationalism si de aici la izolationism (pe principiul eu imi apar saracia si nevoile si neamul...).

Interesant ca ai adus vorba despre Polonia, dar nu prea suporta comparatia... Sistemul comunist in Polonia a fost total diferit de cel din Romania, religia catolica avand un cuvant greu de spus in aceasta tara (recomand 1989. Toamna natiunilor de Adam Burakovski).

Iar alternativa sanatoasa exista : pe 11 dec sa scapam de toti cei care au guvernat si furat tara timp de 26 de ani ! ;)

N-ai cum sa faci asta atata vreme cat electoratul PSD/PRU/ALDE iese disciplinat la vot... Se pot crea cel mult premisele pentru ca ei sa nu aiba majoritatea...
« Ultima Modificare: 07.Dec.2016, 05:36:33 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline fireburn

Ideal ar fi posibil, in mod real insa........