Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700162 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

@shpeedy... si eu care credeam ca sunt singurul "inadaptat" la "realitatea" romaneasca :), imi dai sperante.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline enicky

Eu cred ca e corect si "dupa alta planeta" 
             Altii o fac la 2 randuri de postare, eu am facut-o la 20, dar asta nu e o scuza ! :pardon:
  "Ma refeream la atingerea unui nivel de exigenta din partea electoratului, nivel din ce in ce mai ridicat.."
 Da, acum inteleg, dar acest nivel de exigenta, cu mult optimism, cred ca-l vor avea copilasii tai cand vor putea vota ! Probabil, deci, peste 15-20 de ani.
  Noi, alegatorii ii punem pe un piedestal, dar ei, politicienii, ar trebui sa inteleaga ca piedestalul este din sticla subtire si dedesubt se afla poporul.
  El, politicianul trebuie sa se teama si sa-i respecte pe cei care l-au urcat pe acest piedestal. Din pacate nu se intampla asa !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

• Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ASZ

Cred ca e o descriere destul de exacta a ceea ce au facut antenele cu publicul lor (din pacate am si eu rude hipnotizate serios de acesti circari):
"
Alina Mereuta
"Mihai Gâdea nu este jurnalist. El și-a ratat meseria – era pastor la bază. A reușit, în schimb, să creeze o religie nouă, în care se amestecă propaganda, manipularea, minciunea prin omisiune, slugărnicia. Antena 3 este o religie prizată în vremuri de senilitate. Antena 3 înseamnă împărțirea lumii în două tabere, înseamnă excluderea nuanțelor, înseamnă defăimarea zilnică a adversarilor (reali sau imaginați), înseamnă o gherilă aflată, cu adevărat, în slujba interesului public al unui grup restrâns de cetățeani: patronul său și lacheii săi.
Antena 3 nu practică jurnalismul, ci un banal discurs propagandistic pe care orice om care are disponibilitatea să încerce trei surse îl poate demonta. Publicul său nu are însă această disponibilitate, fiindcă nu are nevoie de esența jurnalismului (faptele), ci de intepretarea lor într-o grilă care să-i confirme prejudecățile. Antena 3 nu face jurnalism, ci răspunde unei sinistre nevoi din societatea românească de a primi justificări pentru spulberarea șanselor la o viață decentă.
Publicul radical al Antena 3 nu mai poate fi convertit la realitate. Trăiește în această bulă halucinogenă în care Băsescu e în continuare președintele României și toată lumea complotează împotriva sărmanei noastre țărișoare, pe care doar domnul Gâdea o mai poate mântui."

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU, Lerua07, Cosmin09, ariciul, PAR, Relisis

Offline Cosmin09

Aseara m-am uitat la Mocirla TV (Antena 3) atat cat m-am uitat la vreo antena in ultimii 8 ani de zile. Am reusit si am rezistat pana cand s-a terminat partea de emisiune in care a fost invitat Dacian Ciolos. M-am bucurat in schimb, atunci cand s-a terminat, ca premierul era in studio, a rezistat si el si a avut si puterea sa spuna ca s-a simtit bine. Mi-a placut cum a reusit, atat cat i s-a permis, sa demonteze toate minciunile cu care a fost asaltat, intr-o permanenta diversiune creata prin schimbarea subiectelor de discutie la foc continuu, fara a avea posibilitatea de a duce la bun sfarsit vreo idee. Cred ca mai lipsea sa incerce sa le deseneze lui Gadea si lui Ursu ce inseamna de fapt ceea ce se va intampla cu Portul Constanta (proces inceput in guvernarea anterioara - lucru, care cand a fost spus de premier, l-a si determinat pe Ursu sa-si termine interventia telefonica si pe Gadea sa schimbe subiectul imediat), pt ca acestia sa inceteze sa-l mai acuze ca il vinde.

Pentru Mocirla TV, minciuna continua inseamna critica si exagerare neintentionata din partea "jurnalistilor". Nu zic nimic de manipularea permisa de Mocirla TV "primaritei" Craiovei in discutia cu ministrul sanatatii, discutie pe care am ascultat-o inregistrata aseara intr-o emisiune de la Digi24, pentru ca este peste nivelul meu de intelegere cum a fost posibil un asemenea dialog. E inacceptabil nivelul la care au coborat cei din aceasta mocirla mediatica, care au permis un asemenea dialog fara sa intervina.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Lerua07

Tot in aceasta mocirla mediatica se scalda si RomaniaTv a lui Ghita !  X-(
Ieri la A3 dl Ciolos a fost de nota 10. Eu cred ca-mi pierdeam calmul la cat de magar a fost Gadea!
A fost ca intr-un meci de box: Gadea ataca iar Ciolos puncta de fiecare data !  :good:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline dAlex

Conteaza ce vede poporul si intelege.
Si poporul o sa zica "vai ce i-au facut astia de la Antena lui Ciolos", ce tari sunt. Pentru ca nu urmaresc efectiv ideile si firul discutiei, ci tonul si dinamica. Asa cum daca tipi la un copil nu intelege ce ii spui ci faptul ca ai tipat.
Tinem cont aici ca publicul Antenei 3 este in mare parte foarte hotarat in convingeri. Si probabil si unul care a stat si dupa dezbatere, cand jurnalistii postului s-au strans si l-au criticat pe Ciolos in absenta. Partea aia banuiesc ca n-ai prins-o...
Asa ca nu stiu daca a facut bine Ciolos ca s-a prezentat acolo. Dar...el stie mai bine.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline Cosmin09

Eu zic ca facut f bine ca a mers si, cel mai important, ca a rezistat.

Partea de dupa discutia cu premierul nu am "prins-o" pt ca nu m-am mai uitat. Aveam nevoie de un dus. Sunt sigur ca s-au strans toate "vedetele" postului, la o sueta, in care s-au dat in stamba in fata fanilor lor.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X