Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700155 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
... moastele se pupa cind sint in racla...
Daca-ti salveaza viata tie sau unui apropiat s-ar putea sa-ti vina sa-i pupi mana... :-*

Faptul ca este atacat denota ca este cineva. Nu ataci un neica nimeni. In legatura cu varsta, sunt de acord cu tine. E cam tarziu sa incepi o meserie noua...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Daca-ti salveaza viata tie sau unui apropiat s-ar putea sa-ti vina sa-i pupi mana... :-*
Faptul ca este atacat denota ca este cineva.
La virsta asta nu-ti mai salveaza nimic. Tu ai mai avea curajul sa-ti dai "sanatatea" pe mina lui?
Este cineva si nu neg asta insa a cazut ca fraierul in capcana celor ce se ascund in spatele lui. Sa vedem dupa alegeri cita importanta (politica) i se va mai da.

In vestul tarii, in Timisoara priviti ce se intimpla. "Ingerii galbeni" in timpul programului. 10 miute parcare = 800 lei.

P.S. Cine are rabdare isi poate delecta privirea cu mai multe scene.

Asta e tara in care traim! E tara nimanui sau a tinerilor frumosi si liberi.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

cum e posibil ca Primarul Capitalei sa nu fie invitat oficial la sarbatoarea nationala a Romaniei de la 1 Decembrie, si sa fie prezent acolo ca simplu cetatean?
Ceeeee?!! Parcă văd că nici pe primarii din Cuca, Fârțănești și Nămoloasa n-o să-i cheme! Pfuai, ce uameni...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

Parcă văd că nici pe primarii din Cuca, Fârțănești și Nămoloasa n-o să-i cheme!
              HA..-HA..-HA ..so funy!  :fluier:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

cum e posibil ca Primarul Capitalei [...] sa fie prezent acolo ca simplu cetatean?
Even funnier... dacă n-ar fi trist să constat că încă mai există români care au înrădăcinată credința că un primar (sau ministru, sau parlamentar, sau președinte) ar fi altceva decât un simplu cetățean. Cu responsabilități suplimentare (pentru care singur s-a băgat în față) dar nu cu privilegii! Iar sărbătoarea de care vorbești e una NAȚIONALĂ deci primarul Bucureștiului, chiar dacă respectiva localitate e „unica capitală” a țării, are fix aceleași prerogative ca și primarii metropolelor de care pomenisem eu.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

Tatal meu mi-a spus odata un proverb pe care l-am inteles mult mai tarziu :
"Daca taceai, filozof ramaneai"!
     Trebuie sa stam la un shpritz ca sa te fac sa intelegi(e mult de explicat!) ca dupa ce este ales/numit "un primar (sau ministru, sau parlamentar, sau președinte)" nu mai este "un simplu cetățean".( Chiar daca uneori mai merge el cu bicicleta sau tramvaiul :).)
      Faptul " că un primar (sau ministru, sau parlamentar, sau președinte)" se afla(chiar obligatoriu as spune!) la sarbatoarea nationala, este o stare de normalitate nu un privilegiu.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sxtelu

Offline hugbear

Da' cine i-a interzis să se ducă, dom'le?!

sa te fac sa intelegi(e mult de explicat!)
Măi-măi, cum le știi tu pe toate, ca un om mare...

dupa ce este ales/numit "un primar (sau ministru, sau parlamentar, sau președinte)" nu mai este "un simplu cetățean".
Vezi? Asta e diferența dintre noi. Tu-ți alegi stăpâni, io-mi aleg angajați.

Tatal meu mi-a spus odata un proverb
Și tati știa proverbe: „Cu timpul, orizontul unui om se îngustează până ajunge la dimensiunea unui punct. Acela devine punctul lui de vedere.”
« Ultima Modificare: 27.Nov.2016, 11:36:21 a.m. de hugbear »

Offline bogdanzarnescu

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline enicky

Si eu l-am inteles mai tarziu, deci ti-l mai spun odata poate-l intelegi : "Daca taceai, filozof ramaneai"! :-))

Măi-măi, cum le știi tu pe toate, ca un om mare...
   Probabil....
Și tati știa proverbe: „Cu timpul, orizontul unui om se îngustează până ajunge la dimensiunea unui punct. Acela devine punctul lui de vedere.”
      Aceste fraze/propozitii pot fi cel mult o axioma, dar in niciun caz proverb! :-))
   Dar sa revenim la primul rand, pana nu e prea tarziu ! :)

Offline bogdanzarnescu

N-aș vrea să vă deranjez sau ceva, dar dacă admiți textul lui hugbear ca fiind axiomă, i-ai dat dreptate.
Sărumâna, vă mai sun eu dacă-i ceva
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: hugbear