Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700130 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

sursa wikipedia:

Decebal Traian Remeș a fost implicat într-un scandal de luare de mită, împreună cu fostul Ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureșan sub motiv că a primit un plic cu 15,000 de dolari de la un om de afaceri pentru facilitarea obținerii unor contracte. Televiziunea publică din România a difuzat la data de 10 octombrie 2007 o înregistrare video a tranzacției [3]. Jurnaliștii de la TVR au anunțat că în plus există două înregistrări audio ale unor convorbiri telefonice pe care Mureșan le-a avut cu omul de afaceri și respectiv Remeș [4]. În urma scandalului, Remeș a demisionat din poziția de Ministru al Agriculturii, la data de 11 octombrie 2007[5]. În martie 2008, Direcția Națională Anticorupție a început urmărirea penală împotriva lui Remeș, iar în iunie a fost trimis în judecată sub acuzația de „trafic de influență”, în cazul favorizării unei firme pentru câștigarea unei licitații, în schimbul unui autoturism de lux, produse alimentare și a 15,000 de euro.[6][7]

La 14 februarie 2012 a fost condamnat, împreună cu Ioan Avram Mureșan, de către Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu executare fiecare.[8] Decizia a fost contestată[8] dar a fost confirmată pe 25 februarie 2012 de ÎCCJ.[9][10][11]

Pe 11 februarie 2014 a fost eliberat condiționat.[12]
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rexkrokiDAU

apropo de 'Dosarul Telepatia"...  ;)

https://www.scribd.com/document/75035548/Rechizitoriu-Voiculescu-watermark-protected

“Analiza întregului mecanism: (1) de „căpușare” a activelor Institutului de Chimie Alimentară, (2) de transformare a acestuia în societate pe acţiuni și includerea în portofolul A.D.S. prin eludarea dispoziţiilor Legii 290/2002, (3) de eludare de către A.D.S. a procedurii obişnuite de desemnare a reprezentanţilor în AGA, CA şi a cenzorilor (propusi de regulă de către Direcţiile Agricole teritoriale) prin selectarea şi numirea în aceste funcţii doar a unor colaboratori ai preşedintelui PUR sau ai apropiaţilor acestuia Mencinicopschi Gheorghe sau Sandu Jean- Cătălin, (4) de cumpărare la valoarea contabilă și cu plata în rate a imobilelor construite de SC”Bioprod”SA București pe terenurile institutului, (5) de constituire în favoarea SC “Grivico” SA București a unui drept de superficie înaintea declanșării procesului de privatizare (precum și lipsa de reacție a a reprezentanților A.D.S. în legătură cu acest aspect), (6) de nereevaluare administrativă a patrimoniului în vederea privatizării în conformitate cu dispozițiile art 7 din HG 834/1991, (6) de introducere în caietul de sarcini a unor condiții formale și discriminatorii de care SC “Grivico” SA București fusese avizată în prealabil, (7) de evaluare a pachetului de acțiuni în baza unui raport de evaluare simlificat, (8) de nepublicare a anunţului privind intenţia de privatizare în MO partea a IV-a sau de publicare a anunţului de privatizare într-un ziar obscur şi cu tiraj de buzunar – relevă de asemenea faptul că învinuitul şi-a folosit influenţa politică pentru a controla prin interpuşi întregul proces de privatizare a societătii în condiţii care să îi faciliteze achiziţia pachetului de acţiuni la un preţ derizoriu – o versiune contrară însemnând să admitem că toţi cei implicaţi şi-au încălcat atribuţiunile de serviciu sau au acţionat în interesul SC “Grivco” SA Bucureşti din considerente telepatice ori din necunoaştere sau prostie.”

Offline Lerua07

Laurentiu las-o mai moale cu Remes. Asta minte de ingheata apele. De ce crezi ca nu este primit sa "bata campii" decat la RomaniaTv si pe la Antena3 - cele mai "bune si obiective" televiziuni de la noi  ???  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Laurentiu

Laurentiu las-o mai moale cu Remes. Asta minte de ingheata apele.
Cu "minciuna" a cistigat procesele: Decebal Traian Remeș a câștigat procesul împotriva DNA, TVR și Rodica Culcer. Este vorba de procesul prin care fostul ministru al Agriculturii a cerut despăgubiri de la TVR și DNA pentru divulgarea, în 2007, a probelor din dosarul „Caltaboșul”. http://www.evz.ro/decebal-traian-remes-despagubiri-de-la-dna-tvr-si-rodica-culcer-1.html

sursa wikipedia:

Decebal Traian Remeș a fost implicat într-un scandal de luare de mită, împreună cu fostul Ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureșan sub motiv că a primit un plic cu 15,000 de dolari...
Scandal fabricat. Nu stiau cum sa-l infunde pe Voiculescu a carui mutra nu-i placea lui bas(hin)escu.

"Fostul ministru al Agriculturii este hotarat sa demonstreze ca dosarul “Caltabosul” in care a primit 3 ani de inchisoare a fost o inscenare: “Am facut plangere penala impotriva a trei procurori, acuzandu-i de minciuna si ticluire de probe... E coruptia acelora care au ascultat de ordine si m-au executat... M-am plans la CEDO, am un dosar pentru daune in lucru la TMB..." http://www.luju.ro/magistrati/dna/remes-nu-l-iarta-pe-vestitul-papici-fostul-ministru-al-agriculturii-este-hotarat-sa-demonstreze-ca-dosarul-caltabosul-in-care-a-primit-3-ani-de-inchisoare-a-fost-o-inscenare-am-facut-plangere-penala-impotriva-a-trei-procurori-acuzandu-i-de-minciuna-si-tic

P.S. Multumiri de intrare in PDL  :clap:   =))

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Minciuna electorala are picioare scurte  :D

Pozele au fost facute cu ocazia acordarii titlului de cetatean de onoare al orasului Botosani respectivului medic, si anume la 1 iulie 2015.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Eu deja m-am obisnuit ca logica ta si a mea sa nu rezoneze intotdeauna...   ;)
             Intamplator, sau nu, acum chiar a rezonat, mi-au placut afirmatiile tale, d-aia le-am si citat ! :)
  Dar la urmatoarea postare m-ai bagat in ceata, citez :
 " Sa existe o oaza de populatie inzestrata cu respectivele calitati, al carei unic scop sa fie crearea unei elite ce automat sa ajunga sa ne carmuiasca?!  :-/"
    Adica daca noi, alegatorii, am avea "educatie/bun-simt/capacitate de progres" am reusi sa-l/i cunoastem atat de bine pe cel/cei ales/i si sa stim ca este/sunt capabil/i sa ne "carmuiasca" ? Cum, ca asta imi scapa?!
    "Traiesti cu un om o viata si nu-l cunosti" dar-mi-te pe unii vazuti o ora la tv. inainte de alegeri. Profesia si functia avuta inainte de a candida nu sunt deloc elocvente, important e sa nu-l "ameteasca" functia politica si banii ! Zic eu.
      Eu as dori sa-i aleg pe cei de aici : https://usr.ro/candidati-alegerile-parlamentare-11-decembrie-2016/, dar habar-n-am ce caractere au si cat vor fi de integri dupa ce vor fi alesi. Risc votandu-i,  dar daca gresesc?
     Realitatea este ca am fost prea mult mintiti ca sa mai avem incredere ! Vorba lui @gabi! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

"O fantomă bântuie prin România
Mai sunt două săptămâni de campanie electorală și o fantomă bântuie prin România: fantoma străinului care suge vlaga românului, fie ea financiară, religioasă sau culturală.

Străinul a redevenit, cumva, dușmanul românului, ca în anii ‘90 când, deși nu mâncase salam cu soia, voia să cumpere țara.

Acum, ne spun unii politicieni, străinul e mai complex în uneltiri, dar la fel de brutal în dușmănia lui față de țară.

Ne domină de la Bruxelles, prin jugul Uniunii Europene. Se îmbogățește pe spinarea românului, cu multinaționale și corporații. A cumpărat tot pământul nostru strămoșesc. Străinul și-a pus slugile în poziții cheie și bagă la pușcărie adevărații oameni de afaceri români, unii dintre ei, întâmplător, și politicieni. Străinul finanțează rețele de influență ocultă, minează tradițiile noastre ortodoxe, împiedică transplanturile, nu vrea să crească pensiile și salariile, scumpește medicamentele, fură banii de autostrăzi, otrăvește apa și aerul, ne ademenește copiii în Occident și ne îmbolnăvește părinții. Străinul are nume neromânești, care pot fi rostite cu dispreț în campania electorală, are joburi călduțe, peste graniță, dacă trebuie să plece de aici, străinul nu este, carevasăzică, de-al nostru.

N-am inventat nimic, să știți, toate aceste acuzații fac parte din oferta electorală a câtorva partide și doi-trei politicieni îngrijorați de propriul lor viitor.

Celor care nu cunosc istoria, ideile acestea li se par noi și, poate, atractive. Repetiția istoriei n-ar fi o problemă, dacă n-am fi cu toții prinși în ea."

sursa http://www.petreanu.ro/fantoma-bantuie-romania/
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Catalln

Din acest motiv,  la majoritatea alegerilor,  mi-am anulat votul, de...  sa nu mi-l fure :) (desi, nu conteaza cine, cum voteaza ci doar cine numara), dar mai mult, sa nu imi para rau, ca am girat/contribuit la alegerea "unor caractere" (vorba vine).
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Laurentiu

Asa se dezvolta Romania dupa "revolutie". Cine o fi legalizat "legalele"?

Minciuna electorala are picioare scurte
Minciuna sau neminciuna, moastele se pupa cind sint in racla. La virsta lui ar face bine sa stea p'acasa. In loc sa umplem parlamentul cu oameni tineri, cautam reputatia fosilelor in spatele carora sa ascundem incompetenta intregului partid ("Leon Dănăilă, primul pe lista senatorilor PNL București" Cititi mai multe la: http://stiri.botosani.ro/stire/98100/Leon+D%C4%83n%C4%83il%C4%83%2C+reclamat+la+CNCD.+Pl%C3%A2ngerea%2C+depus%C4%83+de+iubita+lui+Remus+Cernea%21.html ). La virsta pe care o are, nici el nu mai stie ce vrea ( "Neurochirurgul Leon Danaila spune ca "poate" ar accepta sa fie ministrul Sanatatii, daca i s-ar propune, insa i-ar fi mila de pacientii pe care nu i-ar mai putea ingriji. In urma cu 4 zile, spunea ca nu doreste sa fie ministru." Cititi mai multe la: http://stiri.botosani.ro/stire/97523/Leon+Danaila+ar+accepta+sa+fie+ministrul+Sanatatii%3A+Sistemul+nostru+e+bolnav%21.html ).
« Ultima Modificare: 25.Nov.2016, 09:43:24 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

Romania a fost mereu lafel in zonele respective - acolo nu se dezvolta absolut nimic - acolo subzistenta tine loc de Romania
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea