Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700118 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vali D

enicky - Atata timp cat nu va exista o lege a raspunderii magistratului cam asta se va intampla. Pentru ca este anormal ca cineva sa fie mai presus de semenii sai . La munca , daca gresesc , platesc.  In principiu, ar trebui ca magistratii ce gresesc sa primeasca aceasi pedeapsa fata de cei ce le-au pronuntat gresit pedepse si au castigat la CEDO. Ca o lege a compensatiei si ca acea balanta sa fie in echilibru. Iar faptul ca Presedintele nu invita Primarul General la ZIUA NATIONALA, arata nu numai caracterul acestuia , cat si pozitia lui fata de institutii ale statului / reprezentanti.

Offline shpeedy

Personal, ma cam lasa rece faptul ca Presedintele nu l-a chemat pe Primarul General la festivitatile organizate de Ziua Nationala - desi unul dintre ei a avut votul meu (sau mai bine zis contra-candidatul lui n-a avut votul meu), nu ma consider reprezentat de niciunul... Iar problema mi se pare chiar minora fata de multe altele cu care ne confruntam in acest spatiu carpato-danubiano-pontic...

Cat despre nivelul scazut al clasei noastre politice, oare cum de am ajuns aici?! De unde sa iasa reprezentanti mai buni decat noi, in conditiile in care aia vechi, de erau prigoniti prin anii '90 pentru ca nu au mancat salam cu soia (desi Senioru' Coposu cred ca zicea mersi daca punea gura pe asa ceva la munca silnica), sunt demult oale si ulcele...

In situatia data, progresul societatii romanesti la nivelul tarilor din UE ar fi fost posibil pe doua directii:
- de sus in jos - putini oameni de o verticalitate morala deosebita erau capabili in anii '90 sa faca asa ceva si - daca ar fi reusit sa faca ceva - marea majoritate ar fi vazut asta ca pe o dictatura;
- de jos in sus - cam greu fara un minim de educatie si cu un sistem de valori foarte flexibil pentru cel putin jumatate din populatia Romaniei. La minim de educatie nu ma refer neaparat la cunostinte, ci la chestiile elementare de bun-simt, cum ar fi sa nu iei painea cu mana la supermarket daca ai un cleste la dispozitie...

In fine, e mult de vorbit pe tema asta si - oricat de mult am vorbi - tot o sa se gaseasca cineva sa se minuneze de faptele Reprezentantilor nostri.

Week-end placut si sanatate maxima tuturor! 

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

"Pestele de la cap se-mpute" - foarte vechi dar inca de actualitate ! sau "Omul sfinteste locul" !
   Daca cei "de jos" vad ca la "cap" nu exista "un minim de educatie" si nici "chestiile elementare de bun-simt", atunci asa va "functiona" si tara si chiar si sistemul privat.
   Iar la Cotroceni, am crezut ca in sfarsit a venit "Omul..." dar se pare ca nu este exact ce ne-am dorit/asteptat unii dintre noi. :dknw:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

Nicule dar cand a venit cineva la Cotroceni care sa fie asa cum ne-am asteptat noi? Cred ca niciodata (n-a fost si nu va fi).
Stiu suna a pesimism dar eu zic ca-i realism  :D
Ca sa nu mai zic ca la noi e imposibil sa-i multumesti pe toti.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: enicky

Offline shpeedy

Daca cei "de jos" vad ca la "cap" nu exista "un minim de educatie" si nici "chestiile elementare de bun-simt", atunci asa va "functiona" si tara si chiar si sistemul privat.

Eu deja m-am obisnuit ca logica ta si a mea sa nu rezoneze intotdeauna...   ;)

De unde naiba sa fie ceva ok la "cap" daca la cei "de jos" (ma refer la majoritate, ca de acolo iese puterea de decizie) nu exista educatie/bun-simt/capacitate de progres/de a-ti depasi limitele (sau zona de confort)?! Sa existe o oaza de populatie inzestrata cu respectivele calitati, al carei unic scop sa fie crearea unei elite ce automat sa ajunga sa ne carmuiasca?!  :-/
Cam utopic, zic eu...  :-? 

Iar la Cotroceni, am crezut ca in sfarsit a venit "Omul..." dar se pare ca nu este exact ce ne-am dorit/asteptat unii dintre noi. :dknw:

Personal, gasesc acceptabil ocupantul Cotroceni-ului, in comparatie cu alternativa de era sa fie...

Parerea mea... :pardon:

Offline Cosmin09

Ca sa nu mai zic ca la noi e imposibil sa-i multumesti pe toti.

...si intr-un timp scurt.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline shpeedy

Defineste "scurt"...  ;)

Daca se considera ca o generatie dureaza cam 25 de ani (de la nasterea unei persoane pana cand ea are copii), deja s-a dus o generatie... De cate ar fi nevoie?!  :-?

Offline Cosmin09

Ma refeream la Iohannis, ocupantul din prezent al Cotroceniului, si la mandatul lui, care abia a depasit 2 ani de zile*...

Altii nu au facut nimic in 10 ani de ocupare continua a aceluiasi loc.

*de fapt nici nu a depasit 2 ani. Parca in 21 dec. 2014 a fost investirea.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline shpeedy

Scuze... credeam ca vorbim de perioada post-decembrista...  :pardon:

Offline Laurentiu

Ies la iveala mizeriile facute de guvernarile ultimilor ani:

<<Decebal Traian Remeș face o nouă dezvăluire din mandatul său de ministru. Remeș spune că doi foști deputați, ambii de la fostul PDL, i-ar fi cerut să producă un act fals prin care să fie incriminat Dan Voiculescu.

”Nu a venit la minister vreo hârtie, ci niște trimiși ai lui Băsescu. Au venit doi oameni din PDL, nu împreună, dar al doilea știa de vizita primului. Al doilea a crezut că o să mă înmoi. Să produc un fals ca să fie incriminat Dan Voiculescu, ca ministerul să se constituie parte civilă în Dosarul Telepatia.Mi s-a cerut să-l evaluăm noi, ministerul. Eu am refuzat și s-a făcut înscenarea, după 3 sau 5 săptămâni cu plicul cu bani. Nu a venit la Ministerul Agriculturii vreo hârtie scrisă, ci niște trimiși ai lui Traian Băsescu. Mi s-a cerut să mă constitui păgubaș pe o valoare, fără să mi se spună pe ce valoare, de 60 de milioane, calculată de nu știu cine, ulterior. Le-am spus că eu am fost ministru al Finanțelor, știu că toate interesele Guvernului român sunt reprezentate de Ministerul Finanțelor, ceea ce pretindeți voi că e furt al lui Voiculescu nu e în proprietate, nu a fost în proprietate și nu a privatizat Ministerul Agriculturii. Eu nu fac hârtii de care să îmi fie rușine.

Pe unul l-am trimis spre origini. Ambii au probleme penale. Nu am acceptul lor că v-aș da nume. Erau foști deputați între 1996 si 2000 când am fost eu ministru al Finanțelor. Eram ministru la Agricultură. Era membru al Comisiei de Finanțe-Bănci. Apoi, și-a dat demisia din Parlament.

Eu am înțeles că vin în numele lui Băsescu, dar nu mi-au pronunțat numele lui Băsescu.”, a spus Decebal Traian Remeș la Antena 3.

Oana Zamfir, realizatoarea de la Antena 3, a anunțat că unul dintre cei doi este Adriean Videanu. Despre el, Traian Băsescu a spus că e singurul politician care, alături de Elena Udrea, a intrat la el în casă.>>
http://www.stiripesurse.ro/decebal-traian-reme-face-un-denun-mi-au-cerut-sa-produc-un-fals-dan-voiculescu-era-vizat_1165390.html

VIDEO https://www.antena3.ro/actualitate/decebal-traian-remes-dezvaluiri-explozive-doi-trimisi-ai-lui-basescu-mi-au-cerut-sa-ma-constitui-387529.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!