Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700117 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

Idiferent cum o dam acum, ca tinem drumul spre apus,  can o,  carnim spre rasarit,  pentru noi tot rau va fi, tot copilul vitreg si cu bube in cap o sa fim.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Avem si noi ratoiul nostru, care tine cu ursul, sau cu rusul, ca totuna-i...  :-t
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Aceste stiri ne doare si ne produce vanatai !

Asa cum imi amintesc cand am fumat prima data Marlboro, Kent, Camel, LM, Rothmans, Dunhill etc (am fost cel mai pasionat fumator dintre toti cei ce i-am cunoscut in existenta mea bimilenara) imi amintesc noaptea de mai si gradina cu pomi infloriti unde am facut cunostinta cu vinul licoros produs la Murfatlar, locul binecuvantat unde s-au nascut numeroase legende.  Unele inca vii.
Chiar te puteai lauda la orice fel de team building cu parteneri externi cu acest vin.
Asa ca l-au manelizat si pe asta ... :popa:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline Laurentiu

Daca bucurestenilor le e frica sau se abtin, atunci o fac "marginalizatii" din est saraciti de guvern(e):

Ciolos, huiduit la Iasi: http://www.ziare.com/dacian-ciolos/premier/ciolos-huiduit-la-iasi-daca-imi-cereti-sa-rezolv-intr-un-an-ce-nu-s-a-rezolvat-in-4-5-nu-se-poate-1443719

Ciolos la Iasi: Diminuarile salariale din invatamant au fost greseli: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/ciolos-la-iasi-diminuarile-salariale-din-invatamant-au-fost-greseli--144924.html

Cum a ajuns basescu la al doilea mandat? Stie ceva preşedintele demisionar al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) Ana Maria Pătru? Softul folosit (de cine trebuia) nu a dus si la "alegerea" lui Johannis? Geoana si Ponta nu au fost inlaturati fraudulos din cursa electorala?
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/bani-pentru-un-apartament-si-inca-15-000-de-euro-de-la-siveco-pentru-sefa-aep-615272
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Lerua07

Laurentiu las-o balta cu astefel de insunuari  :-)) . E treba ta ca tii cu stanga , dar nu mai cauta "motive murdare" acolo unde nu exista. La AEP  cu presedinta este vorba doar de lacomie. Atat si nimic mai mult !  :baston:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline rexkrokiDAU

Oricum, fata de alte campanii electorale asta de acum e prajitura, parca lumea e inca in vacanta de vara.  :-j

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Am citit de curand o explicatie la ce zice @Rex. Pe langa restrictiile legale legate de expunerea materialelor electorale, se pare ca unii nu prea au ce sa zica si pe cine sa arate, iar ceilalti nu se-nfoaie ca sa nu-i mobilizeze pe alegatorii primilor, ca ai lor oricum ii voteaza.  ;)
Sa vedem ce-o fi in continuare...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

...nu mai cauta "motive murdare" acolo unde nu exista.
Pentru unii muma iar pentru altii ciuma. Uite ca mai exista si lucruri murdare. Legile sint facute doar pentru catei. Dulaii, nu se regasesc in ele.

De ce ( "Deci cuvântul cheie este: FRICA!" ) si cui ii este frica de DUDUIA Luluta?
"Lucrarea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi, de fapt analiza ei, nu a parcurs același drum ca și cele ale lui Victor Ponta, Gheorghe Tobă sau Gabirel Oprea." - http://www.evz.ro/ghidul-anti-plagiat-care-o-condamna-pe-kovesi-2.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Am citit de curand o explicatie ............

In plus, nici presedintele nu mai incita spiritele in spatiul public.  :)