Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700088 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Eu te injuram primul.

Apreciezi sinceritatea mea, nu?  ;-)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Evident, ca venim in weekend sa va luam ceva puncte....
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanzarnescu

Nope.
1. Vor veni, am îndoieli ca vii și tu  :D
2. Punctele le vor lua de la AC Recas. Poli e în B  :)

PS. Am înțeles că NASA face stagii de pregătire în stefan cel mare, cică nu-i strop de atmosferă
PS 2. Nu am ratat nicio deplasare în stefan cel mare în perioada 2003 - 2012

Offline Laurentiu

Evident, ca venim in weekend sa va luam ceva puncte....
Nu sint microbist dar daca cineva m-ar fi intrebat cu ce echipa tin, as fi raspuns: Rapid si Steaua.

Daca un canal de televiziune catalogheaza oamenii pe forum, m-ati lasat fara cuvinte. Sper ca lumea sa nu se mai impiedice de mine.

P.S. Gabi, ti-am inteles doza de ironie. Vad ca si tu esti pus la punct cu programul Antena 3. Mai interesante sint emisiunile "Exces de Putere" si "In premiera".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rdc

Tine loc de "a fi injurat"?
hai sa zic gentil, desi pana am scris literele astea am violat de cateva ori 'regulamentul forumului' in mintea mea: esti un troll
daca nu stii ce inseamna asta, vezi aici: http://ro.urbandictionary.com/define.php?term=troll
cu alte cuvinte, te asociezi cu niste oameni care ne cred prosti, si au facut o meserie din asta. spalatori de creiere si spalati pe creier
si insistati cu chestiile astea desi nu v-au iesit: nu l-ati scapat nici pe flatulentul de voiculescu, nu l-ati pus nici pe monta presedinte, nu l-ati dat jos pe basescu, nu ne-ati ***** cu usl si martea neagra, nu va iese nimic. faceti doar circ dar nu aveti rezultate
vreti sa creati romania voastra da' pana acum nu v-a iesit deloc. va amagiti cu 'succesul' de la locale.
presupunand ca nu esti postac, un sobolan care a ajuns sa infesteze pana si forumul suzuki: daca esti atat de convins, ia-te de mana cu alde badea si alti sobolani de la antene si face-ti-va romania voastra unde vreti voi. cum vreti voi, cand vreti voi. I really don't give a shit. traiti intr-o realitate paralela creata pentru a scapa un securist de puscarie.

varianta tl;dr: scuteste-ne. sunteti falimentari si un accident, o pata pe istoria tarii asteia care o sa iasa cu ariel-ul istoriei

Ceea ce ai de spus, spune civilizat. Ai avertisment. Încă o ieșire ca asta și rămâi pe tușă.
« Ultima Modificare: 03.Nov.2016, 09:22:30 p.m. de hugbear »

Offline rexkrokiDAU

chiar si asa, tot mai fain era acasa...  :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nope.
1. Vor veni, am îndoieli ca vii și tu  :D
2. Punctele le vor lua de la AC Recas. Poli e în B  :)

PS. Am înțeles că NASA face stagii de pregătire în stefan cel mare, cică nu-i strop de atmosferă

1. Ai dreptate, nu vin personal, dar ma conectez prin Dolce.
2. Ai dreptate si cu Recas, dar asta e o treaba locala, incepand cu Zambon, continuand cu Corpaci  si terminand cu Robu.
3. Ai dreptate din nou, ti-am citit CV-ul, ai fost mult timp aproape de stadion.
  • SX4 by Giugiaro

Offline bogdanzarnescu

Mie? :-O

Unde și de ce?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pe google si din curiozitate. Sper sa nu ma insel (altfel imi cer scuze): n-ai lucrat la spitalul Floreasca (de unde se vad meciurile in atmosfera rarefiata din Stefan cel Mare) ?
  • SX4 by Giugiaro

Offline bogdanzarnescu

Nope
Există încă un bogdan zarnescu din Timișoara,  microbist și să fi lucrat în București? Și de care să nu știu? Imposibil. Undeva e o confuzie