Tine loc de "a fi injurat"?
hai sa zic gentil, desi pana am scris literele astea am violat de cateva ori 'regulamentul forumului' in mintea mea: esti un troll
daca nu stii ce inseamna asta, vezi aici:
http://ro.urbandictionary.com/define.php?term=trollcu alte cuvinte, te asociezi cu niste oameni care ne cred prosti, si au facut o meserie din asta. spalatori de creiere si spalati pe creier
si insistati cu chestiile astea desi nu v-au iesit: nu l-ati scapat nici pe flatulentul de voiculescu, nu l-ati pus nici pe monta presedinte, nu l-ati dat jos pe basescu, nu ne-ati
***** cu usl si martea neagra, nu va iese nimic. faceti doar circ dar nu aveti rezultate
vreti sa creati romania voastra da' pana acum nu v-a iesit deloc. va amagiti cu 'succesul' de la locale.
presupunand ca nu esti postac, un sobolan care a ajuns sa infesteze pana si forumul suzuki: daca esti atat de convins, ia-te de mana cu alde badea si alti sobolani de la antene si face-ti-va romania voastra unde vreti voi. cum vreti voi, cand vreti voi. I really don't give a shit. traiti intr-o realitate paralela creata pentru a scapa un securist de puscarie.
varianta tl;dr: scuteste-ne. sunteti falimentari si un accident, o pata pe istoria tarii asteia care o sa iasa cu ariel-ul istoriei
Ceea ce ai de spus, spune civilizat. Ai avertisment. Încă o ieșire ca asta și rămâi pe tușă.