Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700085 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Pai alea din semnatura ta, au avut grija sa-l bombardeze in fiecare zi. Acuma zi si tu daca ai fi avut atatea posturi de tv care sa te injure zilnic la comanda cum ar fi fost? Tu ai fi rezistat? Apropo, crezi ca merita sa ai un post tv in semnatura? Te reprezinta?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline dan_wolf

are dreptate @shpeedy, au reusit 'antenele' sa spele multe creiere

Eu nu cred ca au spalat nici un creier, nu aveau ce sa spele. Ei doar scriu informatia lor pe suport gol  :D

• Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline Lerua07

mda, posturile tv Antena 3 si Romania tv  sunt jalnice si manipuleaza grosolan si le urmeaza indeaproape B1. Pana si reclamele difuzate la aceste posturi tv sunt de toata jena.
 Mai nou si Realitatea tv a cam luat-o pe aratura, in special cu Oreste care a devenit peste noapte mare analist de politica interna, regionala si mondiala. Singurul post tv de stiri romanesc ceva mai obiectiv si echidistant a ramas Digitv
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
...Base inca suscita reactii de o asemenea virulenta, pentru ca a taiat salariile.

Probabil ca grija lui de a fi prezent zilnic la TV, FB, calorifer etc. si de a se autopropune premier, mentine dragostea si sustinerea populara.
 Pe de alta parte, am senzatia ca injuraturile, ura si dispretul public il fac fericit, de aceea se straduieste sa le provoace/obtina.
 Posibil sa fi avut o copilarie nefericita...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Fostul presedinte si-a pierdut masa critica prin părăsirea discursului anticorupție.  Au rămas lângă el în politica doar "talibanii" și tovarășii de "fapte".
Cat despre simpatizanții uneia sau alteia dintre tabere, pe lângă afinități economice sau ideologice cu ai lui se adaugă antipatii puternice fata de ceilalți.

Un recent exemplu dovedeste intoleranta.

Dupa cum prevedeam, acest topic ne va inflama pana în Sărbători,  când sper sa găsim puterea de a trece liniștiți în noul an.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

ati observat ca aceste inflamari apar in mod constant in prag de alegeri... si de fiecare data coincid cu sarbatorile - manipularea asta merge atat de departe incat involuntar devenim piese din ea - de ce nu fac astia alegerile in plina vara - sa vezi ce relaxata este lumea in comenturi de pe marginea piscinei din turcia sau grecia, dar parca e voita intriga si dezbinarea populatiei - ramane vesnic nou "dezbina si cucereste"
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline shpeedy

Chior, betivan, golan, curvar, manelist - mi se pare nu-stiu-cum sa aduci in prim-plan defectele fizice sau viciile (presupuse, nu dovedite/declarate) atunci cand analizezi faptele bune si/sau rele ale unei persoane...  :-?

Nu vorbim de acelasi nivel/importanta, dar oare pentru faptul ca era in scaun cu rotile, meritele lui Roosevelt la carma SUA sau chiar a lumii (tinand cont de rolul jucat de Statele Unite in WW2) ar trebui ignorate, sau presupunerile ca Churchill dadea gata o sticla de whisky inainte de pranz ar trebui sa-i diminueze deciziile si sangele rece de care a dat dovada in WW2 sau presupunerile ca JFK calca pe de laturile casniciei sa-i diminueaze acestuia meritul de a pre-intampina un cataclism nuclear in 1962 (alaturi de alte merite)?! Mergand pe aceeasi logica, dar mai aproape de noi ca timp si locatie, ar fi normal ca Iulian Craciun sa nici nu cuteze a iesi din casa doar pentru ca este in scaun cu rotile?!  :-/

E drept ca pentru telespectatorul mediu de Antene&Co e mai usor sa prezinti lucrurile prin prisma celor de mai sus (chior, betiv, curvar) decat prin prisma implicatiilor/efectelor negative ale unor decizii politice/sociale/economice luate (acolo unde exista); pentru telespectatorul mediu sunt termeni mai cunoscuti/apropiati, mai usor de inteles.

Numai pentru limbajul/atitudinea asta agresiva/jignitoare ce face apel la instinctele primare ale omului ce a fost initiata de OTV si promovata/perfectionata de Antene&Co. ar trebui blamata/condamnata mass-media Voiculescu/Ghita etc. Nu prin asemenea mesaje/atitudini poate progresa o societate...

Cu riscul de a ma repeta (poate chiar pe acelasi topic), (inca) ma uimeste cum pur-si-simplu nu functioneaza logica cauza-efect (scuze pentru cacofonie): cum ne-am pricopsit cu Base?! presupunand (prin absurd ;) ) ca in perioada 1990-2004, alegerile au fost cele corecte, Romania s-a inscris pe traiectoria care trebuie pentru o dezvoltare sanatoasa, romanii au crescut in educatie (politica/sociala/economica) si au invatat ce sa aleaga, cum se face ca am ajuns sa alegem - de doua ori - un candidat cu atat de multe carente, pe care multi il blameaza acum?!  :-?
Poate pentru ca cei 10 ani de domnie a lui Ilici (daca nu era moartea Seniorului Coposu care sa transfere emotia momentului asupra lui Constantinescu, cred c-am fi avut lejer 14 ani de Iliescu, urmati de cel putin 10 cu Nastase) nu au generat un progres al societatii romanesti, ci mai degraba un regres al acesteia a.i. am ajuns la asemenea candidati ca Base (personal consider ca inca am avut noroc cu asta).

In fine, sa inchei intr-o nota optimista:

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, ariciul

Offline Laurentiu

Chior, betivan, golan, curvar, manelist - mi se pare nu-stiu-cum sa aduci in prim-plan defectele fizice sau viciile (presupuse, nu dovedite/declarate) atunci cand analizezi faptele bune si/sau rele ale unei persoane... 
Viciile nu sint presupuse; ele reflecta realitatea. Cine e oare actorul principal? http://www.suzuki-club.ro/forum/cafenea/tara-unde-sunt-nevoit-sa-traiesc-si-unde-probabil-va-creste-si-copilul-meu!/msg201743/#msg201743&gsc.tab=0 E o clona a lui basescu? Daaaaaaaaa, e pixelul albastru.

P.S. O mica corectie: nu s-a spus ca e "manelist". Se vede destul de clar cine i-a tinut partea iar cine se aseamana, se aduna.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rdc

n-ai luat pilula astazi?
guys, do not feed the troll