Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700081 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

am zis ca nu este o intamplare.... nume .. timisoara... ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline dan_wolf

Una este sa accepti un salariu modest pentru un job  si cu totul altceva este sa apara un betiv la TV care sa te anunte, ranjind, ca a decis sa-ti ia un sfert din suma.

Ai dreptate, de "gluma" asta facuta bugetarilor am fost si eu deranjat.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

The following users thanked this post: sxtelu, Laurentiu

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Dar daca betivul ala era seful sau patronul tau, erai mai fericit ?

Intre a parasi o taraba si a fi nevoit sa parasesti o tara, eu gasesc  diferente. 
Sunt preocupat ca ai mei copii sa nu fie pusi in a doua situatie, atunci cand varsta si situatia familiala pot fi insurmontabile impedimente. Pentru a nu repeta greselile inaintasilor.

... Ce alternative erau? Adrian Nastase respectiv Mircea Geoana... De groaza lui ponta a iesit iohannis...

Schema de joc este de-a dreptul primitiva, pe modelul un politist de gasca si unul al dreacu'.
Cu schimb periodic de roluri.

P.S. Base vs. Nastase, Trump vs. Clinton...
« Ultima Modificare: 02.Nov.2016, 09:39:41 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

... un betiv la TV care sa te anunte, ranjind, ca a decis sa-ti ia un sfert din suma.
  :good:  :clap:

De groaza lui ponta a iesit iohannis.
Il durea burta?  :)

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Am recitit cu atentie, si nu prea scrie nimic de usurinta deciziei, ci mai mult de extrabeneficii - din punctul meu de vedere, nu am sa imi pot satisface nevoile financiare din postura de bugetar, dar vad oameni la 55-60 de ani, care din postura de bugetar cu sau fara taiere, urmareste sa iasa linistit la o pensie dupa o viata de munca.... nu cred ca acolo mai este usurinta de a risca un nou job.... asta am vrut sa spun

Nu acolo spuneam, ci intr-un post anterior...

In rest, ma uit la ce se mai scrie p`acilea si mi se pare de-a dreptul fascinant cat de eficienta a fost (este?) masina de demonizare Voiculesciana - la aproape doi ani de cand nu mai este presedinte, Base inca suscita reactii de o asemenea virulenta, pentru ca a taiat salariile. Oare de ce n-am vazut acelasi nivel de virulenta si vis-a-vis de un alt presedinte al Romaniei, ce are mainile manjite cu sange atat pentru evenimentele din `89, cat si pentru cele din `90 nu mai zic de alte chestii mult mai grave - din perspectiva economica - decat taierea salariilor (inflatia galopanta, alungarea investitorilor straini inca din zorii democratiei, pregatirea bazelor pentru marile tunuri/hotii samd)? De ce oare aceasta dubla-masura? Doar pentru ca e al nostru, dintre noi, pentru noi? Cam trist daca gasim mai grava reducerea unor salarii decat distrugerea unor destine... :-?
« Ultima Modificare: 02.Nov.2016, 10:58:52 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, PAR

Offline Laurentiu

...la aproape doi ani de cand nu mai este presedinte, Base inca suscita reactii de o asemenea virulenta, pentru ca a taiat salariile.
Chiar nu conteaza ca timp de 10 ani ne-a condus un betiv si un golan ordinar iar acum doreste sa fie  primministru? Punem lupul paznic la oi?

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rdc

in 2004vorbeam cu un prieten si am zis: "nu-l votez pe asta ca nu are față de presedinte". replica: "tu votezi o față de presedinte sau un presedinte?"
nu ajungea sef daca pcr-istii nu propuneau niste hoti ordinari. de doua ori
si, chiar daca acum isi da cu firma in cap, are niste realizari notabile in cei 10 ani
are dreptate @shpeedy, au reusit 'antenele' sa spele multe creiere

Offline Laurentiu

Sa ne aducem aminte cine sint votantii "presedintelui". Sa le dam ascultare lui Guta, Salam & Co ca E oameni de incredere.

• Suzuki SX4

Offline ariciul

Mai mult a reusit pentru prima data dupa 14 ani de dominatie psd-ista sa faca o opozitie eficienta impotriva lor si sa-i mai reduca la tacere. Dar si psd-ul e ca un balaur cu multe capete, tai unul si rasar 7 in loc! Din pacate posibilitatile noastre reduse de a alege intre asemenea oameni exprima foarte bine si ce se intampla in tara asta!

@Laurentiu: Dar Iliescu si legaturile lui stranse cu tiganii?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Laurentiu

@Laurentiu: Dar Iliescu si legaturile lui stranse cu tiganii?
A fost mediatizata (legatura) mai mult sau cel putin egal cu a lui basescu? Arata-mi unde a dansat sau s-a pupat Iliescu cu tiganii (chiar de face parte din aceeasi etnie) si-mi retrag cuvintele.
  • Suzuki SX4