Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700036 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O stire halucinanta pe care n-am crezut-o. Am "gugalit" si am gasit vreo doua librarii, care, pot fi doar simple papetarii. Ce nevoie mai avem de carti?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

Mie Teleorman imi este sinonim cu Dragnea... si de aici ne dam singur raspunsurile... o populatie cat mai putin scolita este mult mai usor de manipulat ....
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Cosmin09

Eu am vazut postarea lui Godina si chiar am comentat la ea pe Facebook. Pai Dragnea cum credeti ca s-a ridicat de acolo si a ajuns unde e acum. Niste oameni care nu cred in altceva decat in ce li se zice, normal ca l-au sustinut. Daca nu ai de unde sa cumperi o carte din care sa intelegi ca lumea inseamna mult mai mult decat ceea ce vezi pe geam, ajungi sa crezi in penali ca Dragnea.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

biserica este o institutie ca oricare alta, o institutie care are o structura ierarhica bine definita, o institutie care trebuie sa aduca profit...
              Aaaa eu n-as zice ca "este o institutie ca oricare alta" ! As merge pana acolo incat sa spun ca este o institutie cu regim ...preferential!
   Daca " trebuie sa aduca profit" atunci e companie, SRL. Si eu lucrez intr-o institutie(dar cu fonduri proprii) si primaria e institutie, dar n-au un plan de profit sau target de atins. Parerea mea !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

O stire halucinanta...
"Ultima librărie din Teleorman ar fi fost închisă în anul 2011." Ce ne mai trebuie librarii, scoli, gradinite si spitale cu aviz de functionare?

"Amatorii de bureti trebuie sa fie atenti pentru ca jandarmii au inceput monitorizarea zonelor impadurite. "Dai dreptul la ocolul silvic, poti culege bureti. Daca nu, te poti pagubi de 2000-5000 lei. O lege (nr. 171 din 16 iulie 2010) pentru cei cu burta goala. http://resita.ro/actualitate/4962-avertisment-pentru-culegatorii-de-ciuperci-jandarmii-ameninta-cu-sanctiuni-de-pana-la-5000-de-lei
« Ultima Modificare: 24.Oct.2016, 11:32:49 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sfichiu

Probabil ca aplicarea legii tine si de politica desfsurata de conducerea inspectoratelor judetene de jandarmi,la noi de exemplu cum te duci la munte spre Vatra Dornei ai sa vezi o multime de oameni pe marginea drumului care vand tot felul de bureti.
  • VITARA S ,Matiz

Offline Laurentiu

...aplicarea legii tine si de politica desfsurata de conducerea inspectoratelor judetene de jandarmi...
Legea nu-i pentru toata tara? Fiecare judet o intelege si o aplica dupa ureche?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4

Offline jupanul1

• Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bogdanzarnescu

Am găsit și eu câteva elemente de ălea în curte, dar nu am știut că sunt dintr-un OZN, și mi-am făcut burlane din ele   :(
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308